Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

• 64 239
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 5 625
  • На Марс
Нямаме огледало, което да хване безкрайните ми крака Grinning

Но пък лака е як Simple Smile

# 5 626
  • Тра-ла-ла
Или пушете, или пийте Joy
Скрит текст:

# 5 627
Знаааам! Ще ми го подари Норчето 💙

# 5 628
Знаааам! Ще ми го подари Норчето 💙
Да ходя ли да ти купувам? Днес ще минавам оттам. Трябва ми заместител на дуо бронзър/хайлайтър, което почти съм изхабила.

# 5 629
а на мен ми е обещала да ме гримира. това момиче иска хората около нея да са на ниво. да не я срамим кви сме батали

# 5 630
Нори, търсих го днес в едно Тити и го нямаше, ще потърся и в нашата квартална, но подозирам, че щях да го имам ако го имаше там. И кажи кое е дуото? Да не повтаряш 😁 Трябва нови неща да се пробват.

# 5 631
Това е, за първи път приключвам нещо такова, ама искам сега друго да си намеря, че не ми се поръчва, тъкмо изхвърлих една спирала на too faced и ме е яд още.
https://www.amazon.com/Manna-Kadar-Cosmetics-Radiance-Highlighter/dp/B01N947UWU

Холлдъне, нищо не си разбрал Grinning

# 5 632
коя книга на Удхаус ще ми препоръчате като човек който нищо от него не е чел

# 5 633
Издателство Кронос имат една поредица от 3 книги, ако искаш ще ти донеса, че не знам дали се продават още, а преиздаването му е супер хаотично.

# 5 634
виждал съм ги в хеликон. смятам да мръдна да зема неква. гледам че май са с последователност..?

# 5 635
коя книга на Удхаус ще ми препоръчате като човек който нищо от него не е чел
"Бъди българин, Джийвс"  Laughing

Която и да почнеш няма значение от неговите, но ако искаш да е в някакъв ред, виж в Читанка: https://chitanka.info/person/p-g-wodehouse

Предлагам ти да започнеш с поредицата за Джийвс и Устър, не е задължително да ги караш хронологично.  Peace

Иначе Нори е права, аз имам сума ти негови книги  и сборници, и има голямо дублиране, и почти никакъв ред Simple Smile

# 5 636
Нори, а бронзъра мат ли държиш да е? Защото днес пробвах много готин на Катрис с блестулки.

# 5 637
благодаря

# 5 638
Нори, а бронзъра мат ли държиш да е? Защото днес пробвах много готин на Катрис с блестулки.
Арче, коледна елха се правя с един цвят от една коледна палитра на сефора. Ежедневен мат си ми трябва.

Холдъне, няма значение, което и да почнеш бързо ще се ориентираш. Но точно заради дублирането, харесай си поредица и купувай нея.

# 5 639

Една от думите, които ме карат да се кикотя, като имате предвид, че почти никога не се кикотя. Grin

Общи условия

Активация на акаунт