Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

• 64 238
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 5 715
Права черна пола нямаш ли? С някоя хубава риза...стилно и делово.и на мен ми се наложи скоро да си купувам такъв тип дрехи,че сега за работа трябва да съм в точно такъв стил-бизнес фешън стайл 😂

# 5 716
Имам, имам..

Утре се дава старт на "Българската Коледа" от президента.

# 5 717
  • Euskal Herria
Еее, ама винаги, когато хайманосвам, се скъсвате да пишете! Имам да чета 80 поста.
Наздраве, спамъри!

# 5 718
Оооо Янче наздраве и добре дошла 😊
Уф мамка му как се прави скрит текст през телефона?!Исках да покажа нещо на Реа пък не ми се получава....

# 5 719
Макси и аз не знам.... Прати ми го на ЛС.

# 5 720
😄 голям съм индианец с телефона и мамата,не ми се получават нещата 😂 както и да е де исках да ти чокажа как съчетавам аз най-обикновена и проста черна пола със светло розова риза,щото до преди 10 мин.си бях с дрехите от работа...нали съм си мързел и се пльоснах да ям и да пия с тях. Сега ще е хубаво да стана и грима да си изчистя,че ако видите как съм се китосала за да скрия сенките под очите и подпухването от недоспиването и ще ви се прииска да ме минете с пароструйката 😂 да не качвам снимки и аз като Агента

# 5 721
  • Euskal Herria
През телефона скрит текст - само с изписване [  spoiler  ]  два пъти и между тях - текста, който искаш да скриеш.
Тъй, изчетох ви.
"Дневниците на вампира" и "Здрач" съм ги изгледала. В началото по неволя, след много ритане и противене от моя страна. После се зарибих.
Холдъне, два шамара зад врата и ше се освестиш и няма да си отчаян!
Макси, да оздравяваш! Как е работата сега? Има ли промени?

# 5 722
  • София
Неее, Янче.

Скрит текст:
текст

Много е важен наклона на чертичката.

Ами, туй то, 4 сезон го няма в HBO. Ще чакам.

# 5 723
Работата е екстра,преместиха ме без да искам и сега ми е много по-спокойно,но се налага да се гримирам...че много хора ме виждат и сега ходя на работа така

Въххх получи ми се 😂😂😂

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 23:49 от maxito6666

# 5 724
Прослушвам новия албум на BG, а някой в този момент слуша Андреа.
Несправедлив е света.

# 5 725
  • Euskal Herria
Еха! Макси, това ти ли си?
Откакто съм тук, мога да си ходя както си искам - без грим, с грим, по пижама, със сутиен, без сутиен, с еластични дрехи...  Simple Smile Кой както се харесва, така се носи. Никой не се вглежда в теб.
А за грима - слагам малко спирала, понякога молив за очи, червило и това е. Сутрин обикновен крем и толкова. Всичко това, дето днес Норчето и Ариа обсъждаха, ми звучи все едно е на китайски.
А, и един крем на Биодерма понякога - вместо на ФДТ.

# 5 726
Това ти ли беше?
Гримът вярно е бая, но ми изглеждаш свежичка Simple Smile

# 5 727
Аз съм да от плът и кръв (и ракия) 😂 грима е доста Норче да,заради някой странични ефекти на лекарствата не мога да спя и доста ми личи ако не сложа повечко грим,а в момента съм така да се каже "лицето" на работното ми място и не може да изглеждам като смачкана измита маруля 😂 а по принцип не нося толкова грим слагам само спирала примерно

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 00:09 от maxito6666

# 5 728
  • София
Макси, толкова си ми сладка!
Искрено се надявам да се оправят всички неволи!

# 5 729
  • Euskal Herria
Много ми харесваш, Макси!

Общи условия

Активация на акаунт