Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

• 62 477
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 5 820
  • Euskal Herria
И ти какво му каза? Simple Smile

# 5 821
'ей тука пиша у бгмамата. жена ви дето я чете' ххъхъхъх

# 5 822
  • Euskal Herria
Па от де знаеш, Холдъне, м? Grinning

# 5 823
като громих в Звездни компромати си личеше. много от 'известните' 'звезди' четат

# 5 824
Аз пък вече изобщо не хващам вяра на приказките как като започнеш някой режим и навлезеш навътре в него, накрая хич не ти се ядат забранени храни и не те изкушават. Това е долна лъжа! Никакви меса, мазнини и зарзавати, колкото и  да ги обичам, не могат да ми прогонят мераците за сладко! Никакви!
Пример съм точно за това. Заради режим спрях сладко, пакетирани храни, мазно, пържено, тестено и безалкохолни. Отдавна беше, но и към момента само тестеното и рядко някои пържени неща ям, останалото не ми се яде, даже ми е гадно.

Реа, какво облече? Снимки що не си качила Grinning

# 5 825
Норчето ме изпревари Simple Smile искаме снимки Реа. искаме снимки бе,снимки искаме,снимчици Simple Smile

# 5 826
  • Euskal Herria
като громих в Звездни компромати си личеше. много от 'известните' 'звезди' четат
Т. е.?

Реа, давай фотките, таман имам малко почивка. Simple Smile

# 5 827
да приготвим пиенето за довечера Simple Smile

Скрит текст:

# 5 828
Максимум патронче да събера Grinning

# 5 829
Ни съм въ изчела, ама ше ви нафърлям тва-онова: Grinning И ДД! Grinning

# 5 830
  • Euskal Herria
Тоя, дето е обзавеждал спалнята, сигурно е бил някакъв нарцис. Цялата стена срещу леглото е в огледала. Чистенето им е добра тренировка за каляване на нервите. А самото легло пък има решетка от ковано желязо с хиляда заврънтулки и орнаменти, пфууу! Ама пусто, домашната помощница съм я пратила в дълъг отпуск, та сега аз ма“ам с парцалЯ. Joy

# 5 831
  • На Марс
Аве що не казвате ... то станало бирено време Simple Smile

# 5 832
айде бе Пънчи,няма кой едно наздраве да каже Simple Smile

Скрит текст:

# 5 833
  • На Марс
айде бе Пънчи,няма кой едно наздраве да каже Simple Smile

Да повлека крак викаш ... ма май страх, в офиса има само твърдо, е са ша скокна до Арантиту Simple Smile

# 5 834
Т. е.?

тоест направо ги обивам

Общи условия

Активация на акаунт