Спам тема (юруш на големите...лафове) от 01.11 до 30.11

• 64 268
  • 6 097
  •   1
Отговори
# 5 595
  • Варна
Оф, тез пък не записвали часове. Да съм ходела да чакам, когато, тогава. Ще ми замине половината събота.

Реа, аз утре вечер съм на такава среща Simple Smile Така и така ще се бутам в мола, поне ще видя да купя подарък за следващия детски рд, на който сме канени.

# 5 596
Ми, Ян, аз за това ги ям Grin. Почна напоследък да ми дава супер серии по 3 упражнения, 3 серии всяко, без почивка... е как да не се наям като прасе после Laughing

# 5 597
  • Агент под прикритие
Аз последно време кльопам туистъри. Те са  доста подобни на дюнерите.

# 5 598
огладнях от вас

# 5 599
Ми, Ян, аз за това ги ям Grin. Почна напоследък да ми дава супер серии по 3 упражнения, 3 серии всяко, без почивка... е как да не се наям като прасе после Laughing
Той не знае, ама усещааа. Joy Интуитивно знае, че после наваксаш и затва ... той ... предварително. Joy

Личи си, чей обяд - йедене, та йедене вий в устата. Grinning Ма то и аз маам тука 1 рогче. Сутринта бех с баничка. /ся Норето дан чете, че пак ше ме намрази/ Хляб, плод, зеленчук, месо и от време на време шоколад и домашни сладкиши. Кафе, вода, вино и бира. Я, ква съм лесна на ядене. Па от друга страна - сичко ям. Кат съм гладна мий толко фкуснооо. Ама дюнери не ям. Joy

# 5 600
Аз вече преядох и съм недосегаема за разговора. Не успях да се доредя до оптиката, а имат до -70% до събота и ще ми се наложи, а тълпата беше един път.
Ина, в черния ми списък си.

# 5 601
  • На Марс
Тва дюнера да не стана закодирано наименование на Хемингуея ... големи, вкусни Simple Smile

# 5 602
  • Варна
Дюнер - суха питка с агнешко.
Друго си е скара . Агента, пускай голите снимки .

# 5 603
Добри хора, докато чакам да ми пратят един нов проект, нямам други занимания.
Защо не мога да намеря темата за Мис България 2019, там със сигурност ще има плюнчене и забава?
Някойсуперчовек да ми намери тази тема, моля.

# 5 604
  • Варна
По - добре гледай интервюто и в "Шоуто на Слави" от 26.11. (7/8 TV) Въпреки визуалната симпатия, тъпотата и тушира мигновенно. Мисля, че ще има кариера в сатиричния жанр.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 14:43 от Viviana91

# 5 605
Мисля, че няма тема. То вече не е изненада като е грозна.

# 5 606
  • Агент под прикритие
Дюнер - суха питка с агнешко.
Друго си е скара . Агента, пускай голите снимки .
Голотии НЕ пращам! Който иска голо - на място! Sunglasses

# 5 607
Скучняр Grinning

# 5 608
  • Варна
По тениска, Агента. Става дискриминация, видели или спели.

# 5 609
  • София
Наядохте се и почнахте да мислите за това-онова, м?

Искам да си ходя вече.

Общи условия

Активация на акаунт