Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 732
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 305
Днес регистрирах няколко талончета от Кауфланд, но не получих потвърждение на имейл, а изписа, че трябва да пратят.
Някой с такъв проблем?
Дали изобщо ще участват за тегленето?

# 1 306
Здравейте, много искам да участвам в томболата за тениска от КК, че детето е лудо по междузвездните, някой има ли да ми даде код от кола зиро, аз ще дам 3 кода от нормална кола в знак на благодарност

# 1 307
Днес регистрирах няколко талончета от Кауфланд, но не получих потвърждение на имейл, а изписа, че трябва да пратят.
Някой с такъв проблем?
Дали изобщо ще участват за тегленето?
Аз!

# 1 308
  • Пловдив
Подарявам код за кубети!Подарен!

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 07:54 от jenda76

# 1 309
Подарявам код за кубети!
Може ли за мен?

# 1 310
  • Бургас
Регистрирах код на пуканките, но... Опитай пак.

# 1 311
Аз вчера бях на гости на село и минах през билата да взема кола.Светих със запалката,въртях,нищо не виждам.Лошото беше,че точно огава зареждаха безалкохолните и едната служителка ми се развика какво правя."Еми,търся си "ле" "и казах.Да,ама изненада,каза,че нямам право.И аз я попитах с какво нарушавам целостта или търговския вид на темата,като само си светя през нея.Тя млъкна и продължи да си реди стоката.Излязох навън и докато чакам да дойдат да ме вземат,светнах пак и ясно видях,че и двете са "ко".Днес отивам във Фантазията да се пробвам за "ле" и "да",че вкъщи не пием кола и е голяма мъка.

# 1 312
За който е от Пловдив и обича театъра!
http://www.njoy.bg/bg/games/view/645/specheli_dva_bileta_za_spektakyla_odisej/

# 1 313
  • при късмета
В Тмаркет намерих чипс с кодове. Освен паприка има и пиле

# 1 314
Лидл - 3-та седмица. Ами едни и същи си печелят. Има ли тегления или само преписват списъците, с тук там някое ново име. https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/podar-ci-predi-praznicite

# 1 315
Има печеливши лидл 3 та седмиц. За протокола отново мен няма 😏

# 1 316
Пеневи пак са уважени в Лидл в пълен размер..за 500000 път...

# 1 317

Пристигна Нинтендото от Mysparх. Много са бързи

# 1 318
  • София
Не участвам в лидъл и не съм чела правилата, но има много повтарящи се имена. Можели един човек с повече от една награда? Добре, че не участвам така ме яд, представям си, ако участвах.

# 1 319
Писах на Лидл, да ги попитам защо все едни и същи печелят. Какво ли ще ми отговорят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт