Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 305
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Сливен
В конкурса на Хуавей не ми одобриха поне 20 снимки, накрая и аз "нарисувах" нещо футуристично, което за моя радост беше одобрено. Рисувах със Скеча, че иначе таланта ми много ярко блести Simple Smile Simple Smile
Какво тоочно означава "Рисувах със Скеча"?Програма ли е или  нещо друго,стана ми интересно...Hushed

# 1 561
Не ме избраха от форумната за Памперси и отивам за Пуфис да се пробвам за одеялце. На касата печеля и ми искат освен картата и касовия бон. Аз естествено не го давам, защото направих 25 лв. да се включа в другата игра. Дубликат не можело, щото минали хора след мен. След разговор с управител, все пак решиха да ми дадат оделцето без бележката. Казват ми, като триете скреч карта винаги си искайте дубликат на касовия бон. Отвърнах, че аз ще знам, но всеки клиент няма как да знае, хубаво е касиерките направо да го дават.
Таня, добре си се сетила за чантата. Вечно нещо не са в час от тази верига.
Ето го одеялцето - 70/90, тънко, но мекичко и хубаво.

Отивам сега за чашка на Верея, щото който няма глава, има крака. Blush
Мен скреч картата ме карат да я трия още на касата, даже и стотинка ми дават, защото плащам с карта. И касовата бележка нямам спомен да са ми я искали. А да попитам в кой магазин сменяш точките на Верея?

# 1 562
# 1 563
А да попитам в кой магазин сменяш точките на Верея?
Пак там (бях сигурна, че съм го написала, но уви - Фантастико), аз си бях забравила точките, та ходих втори път.
Ето я и чашката, много е симпатична:

# 1 564
  • София
Пеневи нямат срам...след поне 7-8 ваучера от лидл за седмица се наредиха в zeva за кърпички и ваучери от фантастико.То бива лакомия ама това вече не го разбирам.
Просто на нормалните хора им е бедна фантазията докъде стига алчността и лакомията на някои. Ако има игра с награди карфички,  гумички за триене от 0.30 ст., ластичета за коса от 0.10 ст.,  или други подаръци на такава стойност, горните особи ще се включат с 1111 бележки, защото някакси не е удобно да си купиш нещо за 20 стотинки с ваучер за 150 лв.

# 1 565
Party Не мога да повярвам!
Цяло лято - нищо! И сега - пак, на фона на всички игри..за тик-так не знам колко бележки имам (много исках киндъл), и ги бях отписала вече...нооо преди малко ми се обадиха - печеля VR очила  Party Синковците ще са накефени на макс!
Laughing

# 1 566
НЛ са напускали нови игри. Миналата седмица 1, сега още 2-3.
Но бонуси последните пъти няма за нови игри, а преди имаше.
Да видим коледно ще има ли нещо. Миналата Коледа не спечелих нищо от тях Simple Smile Някъде към 15-ти декември пускаха предните години.

# 1 567
Здравейте, На 15.11 пред нотариус ще се извърши тегленето и ще бъдат потърсени печелившите, това ми отговориха, явно няма да получа друга информация, някой друг играл ли е?
Аз играх,но и на мен ми отговориха същото.Явно ще се свързват само със спечелилите и няма да има публикуват списък на всички печеливши  Disappointed

# 1 568
  • Пловдив
Момичета да се похваля с ваучер за Грабо съм от Кармела.Grinning

# 1 569
Има ли неполучени награди от играта Класът на Qeence
Аз получих значката в петък (реално вчера, защото не бях на адреса тогава и куриер на Ин Тайм идва отново), очаквах да е по-бързо, предвид хората, които бяха писали тук. Но и да не я бях получила, нямаше да ми е голяма загуба. Само излишни разходи за куриери с тия значки. Grinning Та, предполагам, скоро ще си получите наградата, аз бях от последната седмица мисля. Simple Smile

# 1 570
Спечелила съм от форумната игра за прахове и омекотител.
Много съм щастлива, след всички неприятности дето ми се случиха в последните седмици, това ме накара да се усмихна.
Пратих им мейл с данните за доставка, но идея си нямам дали са го получили.

# 1 571
Зная, че  е коментирано много пъти.За Лидал играта ще плащаме ли данък? Защото ме питам искам ли служебна бележка.
Може и на лично да ми отговорите да няма спам в темата.

# 1 572
  • Пловдив
Зная, че  е коментирано много пъти.За Лидал играта ще плащаме ли данък? Защото ме питам искам ли служебна бележка.
Може и на лично да ми отговорите да няма спам в темата.
20. Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта с изключение на данъка върху наградата, който се дължи по реда на Законa за данъците върху доходите на физическите лица и ще бъде поет и внесен от Организатора.
Аз за всеки случай си поисках бележка.Пращат готова бланка, която трябва да се принтне и попълни на ръка(3- те имена, ЕГН и подпис) и им се връща по мейла снимана.

# 1 573
  • оттам, откъдето започва България
Да попитам нещо, откъде разбирате за всички форумни игри в BG Mamma?

Заповядай: https://www.bg-mamma.com/?topic=1153386.new

# 1 574
Petya Krivcheva благодаря ти много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт