Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 490
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 680
jenskata, потърсете си наградата в пощата. Моята колонка беше спечелена на 16.10, а на 14.11 е била в пощата вече, но никой нито ме беше потърсил на адрес, нито ми беше оставено уведомление, че имам пакетче.
Писах на Тайгър на 18.11 и вчера ми звъннаха от пощенския клон да ми кажат, че имам пратка при тях.

# 1 681
jenskata, потърсете си наградата в пощата. Моята колонка беше спечелена на 16.10, а на 14.11 е била в пощата вече, но никой нито ме беше потърсил на адрес, нито ми беше оставено уведомление, че имам пакетче.
Писах на Тайгър на 18.11 и вчера ми звъннаха от пощенския клон да ми кажат, че имам пратка при тях.
благодаря, ще звънна да проверя в пощата!

# 1 682
  • София
Спечелих тениска от Спаркс в понеделник, днес ми я донесоха. На това му викам експресна доставка Wink Браво, MySparx, дано и занапред така бързо пращате наградите!

# 1 683
  • оттам, откъдето започва България
Добро утро, току що я взех, ама тоя брандирания надпис....къде са го изтипосали

Наградата ти от първото теглене ли е? Питам, защото аз си чакам външната батерия.

# 1 684
Добро утро, току що я взех, ама тоя брандирания надпис....къде са го изтипосали

Наградата ти от първото теглене ли е? Питам, защото аз си чакам външната батерия.
Да, от първото е.

# 1 685
Някой който е печелил от Лидл с касова,искат ли ви я при получаване на наградата.Както и в игрите на Кауфланд.Вече за Кармела не искат и там играе явно фотошопа,както и на Калиакра.
Аз съм печелила от лидъл ваучер от предишна игра и искаха само да им пратя снимка на касовата бележка. Предполагам и сега са така.

# 1 686
Днес ми звъни куриерът от Спиди, имах поръчка, но не бях вкъщи, наложи се да изляза. Питам го аз къде да го пресрещна, че да си я взема, уговаряме се, грабвам си аз пакета, а той вика след мен:"чакай, още една пратка имаш!". Оказа се напитката, но за нея нямах смс, така че и моята дойде! Опитах я, не ми се стори неприятна, довечера ще пийна повече и ще реша! Simple Smile В Кауфланд три кода регистрирах, нЕма ме!

# 1 687
Ей мина ли това на Кауфланд? Имам 4-5 талончета,ама все забравям да ги регистрирам. 🤦🏻♀

# 1 688
  • Пеликания
Ей мина ли това на Кауфланд? Имам 4-5 талончета,ама все забравям да ги регистрирам. 🤦🏻♀

До 24.11.2019 е.

# 1 689
https://divaninani.bg/content/names-competition

Не видях дали е публикувана тук. Simple Smile

# 1 690
  • Елхово
https://www.nestle.bg/bg/3in1promo

нес кафе - трето теглене

# 1 691
  • оттам, откъдето започва България

Още не съм получила от първото теглене външна батерия, а ММ също е спечелил от трето теглене.

# 1 692

Благодаря за споделянето-печеля мобилна батерия,а точно нея исках Grinning

# 1 693
  • София
Нищо не разбрах от тези правила. На кой диван трябва да измислим име?

# 1 694
  • Бургас
Нищо не разбрах от тези правила. На кой диван трябва да измислим име?
Точно това мислих и аз, нищо не разбрах от прочетеното, в коментара ли трябва да се напишат тея 20 имена 🤔

Общи условия

Активация на акаунт