Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 134 645
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 750
Мале...бях с 18 бележки,всичките ми познати ми се отчитат,разделям като идиот покупките .Много тъпо!
Днес регистрирах в орбит 2 бележки.
Дали касовите за Лидъл важат за др.седмици,щото скоро няма да стъпя там ...

# 751
Оправи ли се сайта на Орбит. Имам и аз една бележка,сега ще пробвам,че вчера не успях.
За Пеневата чета не съм изненадана. А клипа от Метро във фб направо ме остави без думи. Не бих се излагала по тоя начин за 200лв,че дори и за 2000 не знам дали бих. Егати и смешката! Стана ми жал за човечеца,дето си е мислел,че има шанс срещу тия мафиоти. 🙄

# 752
  • София
Важат бележките до края на играта, но кел файда....Няма промъкване от цялата мафия, могат да спечелят колкото си искат ваучери, ограничения няма по един на човек. Баси идиотщината, имат си врътка и си я ползват безогледно.

# 753
  • Под Слънцето
Извинявам се, но ми се струва, че от днес трябваше да започне играта на КК и фуудпанда , а не намирам инфо .
Очаквах в майспаркс-а да са публикувани вече новите награди, но няма нищо. В сайта на фуудпанда промоциите са от 2018-та.. На бутилките нищо не пише като дата, но съм останала с впечатление, че е от 11.11.2019.
Някой с идея?

# 754
Сигурно са големи нещастници!В тоя живот си има баланс Frowning1

# 755
Сигурно по - късно днес ще качат играта от MySparx. И аз ги чакам.
Прочетох правилата за играта в Лидл, няма ограничение. Ще пускам оферти в ОЛХ, 5 лв за чувал касови бележки от Лидл. 😂

# 756
Толкова ме е яд на очевидно нагласената игра на Лидл, че се чудя дали да не пробвам да въведа пак същите бележки - дали сайтът ще ги приеме?
Бих се оплакала, но знам от предишни години, че няма смисъл.

# 757
  • София
Пуснат е нов ДМ-скаут!

# 758
# 759
  • Под Слънцето
Бързо инфо за спечелилите от фафли МУРА:

Печелившите е нужно да изпратят в мейл пълен адрес, 3 имена и телефонен номер за доставка.
Адресът, на който да се пратят тези данни е :
nestle.bulgaria@bg.nestle.com

Когато съберат адресите ни, в срок до месец ще си получим наградите.
Не чакайте мейли както ми беше обявено в петък! Някоя си девойка била в отпуск и
няма кой да се занимава..

# 760
  • Пловдив
Група да се отчета миналата седмица ни имаше с мама сред спечелилите при водата Флорина(2ро теглене).Преди 10 минути ми доставиха пратките (водички).
С голям зор успях чрез националния телефон на Монделийз да се свържа с някой и да се разберем за ходенето до завода на Своге.Много любезен младеж.След няма и два часа ми звъннаха( друг любезен младеж Grinning) за доуточняване и адрес, за да ми пратят написана цялата нужна ми информация.Сега започва чуденето как да стигна до София и кога.
П.С: Чакам ваучера от Сникърс спечелен в началото на играта.

# 761
  • София
Нивеа, няма ли да пуснат игра? Обичам да купувам продукти, където след това да регистрирам касовите бележки Blush

# 762
Здравейте, някой получи ли си пробиотика от форумната игра? Аз още не съм.

Аз също.

# 763

Печелившите е нужно да изпратят в мейл пълен адрес, 3 имена и телефонен номер за доставка.

Не чакайте мейли както ми беше обявено в петък! Някоя си девойка била в отпуск и
Е, браво! Сега някой може да се възползва от дублирано име и да прати имейл...

# 764
Скрит текст:

Е, браво! Сега някой може да се възползва от дублирано име и да прати имейл...
TopsyG - благодаря, пратих
Petia Kageyama - пак хаос с тяхна игра Rage надявам се да си получим наградите, и се надявам да няма злоупотреби заради дублиране
От Орбит още не са ми отговорили на вчерашния мейл, но предполагам че все още им е рано Laughing не са си изпили кафето

Общи условия

Активация на акаунт