Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 497
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 350
За ФБ страницата - те ще трият, ние ще пишем, да видим на кого са по-здрави нервите. Дори и да не е директно обвинение, достатъчно е да се посочат "съвпаденията", на всеки човек с грам мозък ще му стане ясно за какво иде реч.

Паралелно писане към централата и към журналисти от основните медии, да видим на кого му стиска да направи нещо. Лидл е и рекламодател, да не забравяме.

# 1 351
  • sofia
Това всеки път се говори, когато излезнат имената им. Всеки очаква някой да напише....и така. А те така ни се забавляват сигурно като ни четат 😉😊 и харчат ли харчат в Лидл 😂

# 1 352
Може и колективно да е, не е нужно да е от "някой". Достатъчно е да се събере информацията (на лични съобщения, ако може) от хората, които с години проследяват тази гавра, за да се посочи конкретика. И доколкото разбирам, не е като да не е писано. Просто това писане трябва да се изнесе на друго ниво. Щом искат така да печелят пеньови, време е да мислят за нова схема, тази я похарчиха.

# 1 353
  • София
Имаше една госпожа(госпожица), която събираше обстойно информация за тях, но не си спомням името.
Simple Smile

# 1 354
Може и колективно да е, не е нужно да е от "някой". Достатъчно е да се събере информацията (на лични съобщения, ако може) от хората, които с години проследяват тази гавра, за да се посочи конкретика. И доколкото разбирам, не е като да не е писано. Просто това писане трябва да се изнесе на друго ниво. Щом искат така да печелят пеньови, време е да мислят за нова схема, тази я похарчиха.
Подкрепям. Трябва да е на друго ниво, наистина, да стане публично, да се задейства който трябва по въпроса, за да започне да им пука и на организаторите на игрите. Явно възраженията от клиенти не ги трогват, може да се трогнат от публично компрометиране и евентуално санкции.

# 1 355
На Лидл писах, че аз мога да подправя една бележка, така че да изглежда за съответната седмица и без да използвам Фотошоп. Мога и да променя поредния номер (без нищо друго) и да я регистрирам 100 пъти. Мога, защото е лесно, не го правя, защото не искам. И ги питах дали проверяват внимателно бележките.

П.п. Ако искате, ще ви покажа Simple Smile Дайте в темата снимка на вече регистрирана стара бележка, а аз ще я променя. Само с Уиндоус пейнт.

# 1 356
Дали така правят нещата. Ако направиш 100 номера от една, няма ли да нацелиш все някога и друга реална бележка, която също да е регистрирана. Нещо не ме бива да мисля измамно, дори не мога да си го представя. Започвам да подозирам Лидл в съучастие, може би това трябва да им кажа. След като позволяват схемата отново и отново.

# 1 357
Така е, но те не проверяват нищо. Ако сайтът допусне регистрация - това е достатъчно.

# 1 358
Аз пробвах - позволява да се регистрира една и съща бележка повече пъти, не изписва, че вече е регистрирана (от седмица 2 я регистрирах още веднъж за седмица 3 за проба, че ми беше интересно). Не знам после дали я засичат като дублирана и я анулират, но така или иначе няма да ме изтеглят. Grinning

# 1 359
над 80 кода на КК стъклени бутилки и нищо

# 1 360
  • София
То тази игра е за сервитьори и магазинери, да регистрират по много кодове. Иначе как ще се съберат 100-200 кода. Аз съм регистрирала 6 от началото и тях едва събрах. Не обичам игри, в които няма равен старт.

# 1 361
Ако някой напише писмото на български и добави снимков материал се наемам да напиша писмото на разбираем немски и да го пусна до централата им в Германия или където е там, ако имате имейла, за повече нямам време.

П.С. Ако някой е решил да им пише на английски, по-добре да не го прави, не знам, дали ще му обърнат внимание, манталитет, какво да се прави.

# 1 362
Получих наградата от Никола Тесла! 🤗 Позабавиха се,но пристигна. Нямах смс,направо звъннаха от Еконт.

# 1 363
над 80 кода на КК стъклени бутилки и нищо
Scream
аз с 10 кода Нищо, и си викам сигурно са ми малко кодовете, един познат със заведение каза - над 150 кода и нищо ... в тази игра явно трудно се печели

# 1 364
  • София
Получих наградата от Никола Тесла! 🤗 Позабавиха се,но пристигна. Нямах смс,направо звъннаха от Еконт.

Ей, такива награди обичам. Хем игра, хем полезно за развитието на детето.

Общи условия

Активация на акаунт