Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 480
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 365
над 80 кода на КК стъклени бутилки и нищо
токущо спечелих от първия път ваучер от колата,много се радвам
часът беше 12.29мин.

# 1 366
На предното теглене на Лидл бяха с поредни бележки. Сега как са? Не им познавам всичките реинкарнации😀

# 1 367
Момичета ако заформите писмо до централата на немски, мога ли да помоля да ми го изпратите на лични, за да пусна и аз. Много съм им набрала

Пробвах се в играта на ДМ с продукт на саяс - Опитай пак, не успях да си спечеля бутилка, в момента съм заредена с балсами и шампоани, та няма да се пробвам втори път.
От чипса Чио се отказвам - явно не искат да ми дадат колонка Laughing, сърдита съм им
В Лекси - Пловдив /предполагам го има и в други магазини/

# 1 368
часът беше 12.29мин.
само да попитам, след въвеждане на коdа задължително ли е да отбелязвам дали етикета е от КК или фанта

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 13:47 от zoq1

# 1 369
Аз от снощи опитвам да регна 1 код и ми изписва,че е НЕВАЛИДЕН! Някой с подобен проблем?🙄

# 1 370
часът беше 12.29мин.
само да попитам, след въвеждане на коdа задължително ли е да отбелязвам дали етикета е от КК или фанта
да

# 1 371
  • София
Аз от снощи опитвам да регна 1 код и ми изписва,че е НЕВАЛИДЕН! Някой с подобен проблем?🙄
Аз,същото ми изписва!

# 1 372
Може ли номера на телефона, от който се обаждат Нескафе 3 в 1 - печеля от тегленето от 13,11 и срока е 5 дни и никой не ми се обажда?

# 1 373
Намелих си Ле на земята. Сега остава да намеря и другите срички за камионче))

# 1 374
Някой регистрирал ли е бележка от Била за играта на млеката Алпро? Къде се намира номера на касовия бон?

# 1 375
Намелих си Ле на земята. Сега остава да намеря и другите срички за камионче))
Във фантазията в зала колите са подредени много удобно.Сутринта си взех едно "ле"и "да"е си взех камионче

# 1 376
  • sofia
Lidl искат писма по темата с играта на hotline@lidl.bg   "Ще се радваме да ни пишете на hotline@lidl.bg с по-подробно описание на казуса, за да могат колегите да направят проверка. "

# 1 377
  • Вестерос
Камионът играчка ли е или кутия? Видях в един магазин кутия тип камионче.

# 1 378
Дайте някакви скрийншотове от предишните игри на Лидл. Искам и аз да пиша.

# 1 379
Здравейте!

Благодарим Ви за интереса към нашите игри и споделената обратна връзка.

Определянето на печелившите участници в игрите, организирани от Лидл България, се провежда на томболен принцип и според правилата на съответната игра.

Настоящата игра "Подаръци преди празниците" позволява неограничен брой регистрации, което увеличава шансовете на участниците, регистрирали повече от една касова бележка.

Ако даден участник има късмета да бъде изтеглен повече от веднъж (а това се е случвало), ние сме длъжни да му предоставим спечелената награда. Респективно, няма как да ограничим печелето на награди от участници с еднакви фамилии, тъй като в случая на томболен принцип се разиграват номерата на касовите бележки.

Надяваме се, че ще продължите да участвате в нашите игри и ще имате късмет да бъдете сред печелившите!

С уважение,

Екипът на Лидл
отдел Обслужване на клиенти

Това ми отговориха - нищо неочаквано.
Камионът на Кока Кола е метална кутия.

Общи условия

Активация на акаунт