Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 285
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Печелившите от Том Тейлър:
https://www.tom-tailor.bg/stay-warm-winners

# 1 471
Да й е честито на Tsvetkova85-три игри във форума,три награди. 🤣
И на другите честито! 🤗
Мен никъде ме няма,но в тези бебешките не играх.
Чаках eSpices,те пък няма да теглят. 🙄
Мрънкам...отново! 😆

# 1 472
Мдаа,и мен ме има два пъти днес😊Но аз играя за нещата,които ме вълнуват и ще са ми от полза,в други такива изобщо не участвам!

# 1 473
  • Пеликания
Изтеглен e късметлията, който печели нов помощник у дома. Това е:

bonibon_

Честито!

Date Очакваме печелившият да се свърже с нас до 25.11.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упомене, че e победител в играта на iRobot и напишe потребителското си име, електронната поща, с която e регистриран във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички за участието!

# 1 474
От толкова форумни игри едно нищо,от толкова други игри пак нищо надявам се ,че като помръкнам късмета ще споходи и мен

# 1 475
Мен ме има в памперсите. Дано да пратят доне макък пакет, а не 1,2 бройки. Хихихих

# 1 476
Добро утро, току що я взех, ама тоя брандирания надпис....къде са го изтипосали

# 1 477
Честито! Аз очаквах да е по-голяма, защото се води туристическа. Каква е цената по протокол?

# 1 478
Добро утро, някой случайно да е играл в играта на Лафка и цигари Ротманс? Писах им няколко пъти в месинджър, казаха че на 15.11. се тегли класиране и от тогава не ми отговарят дали има печеливши.

# 1 479
  • София
Много готино изглежда дори и с надписа. Но може би да се махне след някое друго почистване и търкане насам-натам.
Яко параноясахме щом и тука вече се следим🤣Но и на мен ми направи впечатление повторението. Ама пък и мн форумни игри накуп се събраха.
Ще се пробвам за нещо от Нескафе, пък дано имам късмет. Тъкмо го бях зачеркнала това кафе, ама пусто краста за награда и нали е на промоция 🤣

# 1 480
Здравейте, На 15.11 пред нотариус ще се извърши тегленето и ще бъдат потърсени печелившите, това ми отговориха, явно няма да получа друга информация, някой друг играл ли е?

# 1 481
Честито! Аз очаквах да е по-голяма, защото се води туристическа. Каква е цената по протокол?
Наистина не е особено голяма, става. Но и мен ми се струваше, че ще е по-голяма и дебела.нямаше цена, само приемно-предавателен протокол.

# 1 482
milena_dyakova86 Искаха ли касовата бележка при получаване на раницата?

# 1 483
milena_dyakova86 Искаха ли касовата бележка при получаване на раницата?
Не, даже не се и сетих за бележката Simple Smile
Спиди е до градината на детето и тъкмо бях там като получих СМС и изобщо не се сетих за бележката, че може да ми поискат.

# 1 484
  • Пловдив
Не мога да намеря форма за контакти на май оптис в сайта. Заявих ваучер в средата на миналия месец и никакъв го няма. Някой има ли някакъв телефон или имейл, с който да се свържа с тях?

Общи условия

Активация на акаунт