Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 382
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 455
Махни снимката - докато се наканиш, може някой да ги регне...
Въведох ги, опитай пак..

# 1 456
Изтеглени са тримата късметлии, които ще получат комплект книги. Това са:

ant G
Ducet0
geri_lz

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 25.11.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на "Теленор" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички за участието!

# 1 457
Отиваме до Фантастико да си взема камиончето и после до Кауфланд да си напазаруваме. Моя ме гледа някаква замислена и ме пита:Какво има?
Отговарям: Добре де, взех сега бонбони Сушард и Нес кафе за игрите. Ами ако спечеля и от двете на кой да дам бележката? Joy
Излизаме и се сещам, че бях взела точки за чаша на Верея. Отивам на инфо и мацката любезно ми казва, че те не участват и да попитам във Фантастико. Joy
В играта на Лидл не играя ама ако са толкова зле нещата някой да пробва да регне бележка с по-малка сума. Може и тя да мине JoyJoyJoy

# 1 458
  • София
Скрит текст:
Аз си купих душгела, ето снимка на несесера, който ми дадоха:

Kaзах на дъщеря ми да купи един душ гел. Дали са ѝ оранжев несесер с най-традиционната правоъгълна форма. Но е голям и хубав. Ще го използвам. Без да ѝ казвам, видяла, че има душ-гел с лепенка за томбола и беше много щастлива, че ще участвам в игра. Обаче се оказа, че е за играта от април месец. Simple Smile

# 1 459
Всички чакаме Памперс.... 😂

# 1 460
И аз не мога да открия душ гел Палмолив с новата игра. Проверих в Лили и Кауфланд. Или са без код, или са със стария, с който спечелих spa почивката в Поморие.
Аз чакам печелившита от играта на Garnier с интерес и надежда. Четците на Тик Так и днес са ме подминали. А днес съм спечелила от игра във Фейсбук, в която участвах просто защото ми беше интересно дали ще сметна правилно логическата задача. Даже и не исках да печеля. Grinning

# 1 461
Не е точно игра, но видяхте ли, че в Кауфланд продават комплекти от 4 червила на Фломар - едното излиза безплатно? Simple Smile

# 1 462
Може ли линк за играта на Астика,че вече събрахме 5 кенчета,а незнам в кой магазин да ги търся?☺️

# 1 463
Взехме камионче.

# 1 464
  • Пеликания
Може ли линк за играта на Астика,че вече събрахме 5 кенчета,а незнам в кой магазин да ги търся?☺️

https://konkurs-bg.blogspot.com/2019/11/specheli-kenove-a … ka.html?m=1 

# 1 465
Има ли някъде публикуван победителя от Том Тейлър?

# 1 466
С тениска съм от Спаркс от днешното теглене, но за четец, уви, не са звънели Sad

# 1 467
Има ли някъде публикуван победителя от Том Тейлър?
Май се изложиха. Линка им вече не работи и някой ги беше постнал в група за измами от игри, защото няма печеливш. Днес пак мернах линка, но пак не работеше.

# 1 468
  • София
Изтеглени са петдесетимата късметлии, които ще получат тестов комплект Pampers Active Baby с ангажимент да споделят своите отзиви в кратка анкета. Това са:

*Freya*
*карамел*
_di_di_
~desex~
~Tony~
aDaMaNt^
agnesana
AleaPP
ali4ka87
Azy
Aвгустинa
Be_Special
bebka2304
Bella_Sun_
Beti_7
Blablabla92
brayan__
danaya.d
deindja
Faith15
Gabi Stoicheva
galina73
HrisAni
Ioana87
ioni_666
KokoJ
Kristina Stoianova 610153
Lila7
maiathebee
Marthina
martitedi
milena_dyakova86
mina.k.p
Minie
nadiaq2
skk007
smile_9
ssark
tido
Tolly
Tsvetkova85
Velina25
venera_73
Vesi2015
viki_com
vili123
Zazameg
Кики_кики
Криси`
Мариета Илиева

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 27.11.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на Pampers и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Участниците, които не изпратят данните си в упоменатия срок, губят правото на награда!

Благодарим на всички за участието!

# 1 469
Днес и във форума печелят едни и същи.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 14:34 от ~Carolina~

Общи условия

Активация на акаунт