Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 393
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Пловдив
Тая Tsvetkova85 бая награди спечели за 1 един ден...
И на мен ми се случи миналата година да спечеля  в 3 поредни игри във форума. Беше страшен късмет.

# 1 441
# 1 442
  • при късмета
В края на миналата седмица, поглеждайки отметките с игрите, отворих плавилата на палмолив за да знам какво да търся. Прочетох, че е с бележка, но забравих да взема. Да каже някой, който вече се е включил, дали това с кодовете го пишеше преди. Условието да е над 3 лв. го имаше и тогава

# 1 443
Честито.Нивеа изтеглиха печелившите 🤗

Благодаря за споделеното,сега чакам само Памперс!:blush:

# 1 444
  • Вестерос
Направих експеримент сега с лидл, вкарах им бележки и от преди срока, да видим..

# 1 445
Не са били променяни тези правила на Палмолив, просто визуално на страницата /отгоре, с уголемен и частично удебелен шрифт/е разположен текста, че се изисква покупката да е за минимум 3 лева, а по-надолу е обяснено, че за регистрацията е необходим промокод от опаковката. Самата регистрационна форма /вдясно на страницата/ също има поле за попълване - промокод.
Посочено е, че трябва да се пази касовата бележка, но данни от нея не се въвеждат при участието в томболата!

А понеже аз не съм намерила още душ-гел Палмолив с промокод от актуалната промоция, а все от лятната, затова се осмелих да попитам тук, а бях нахокана, прощавайте за което!

# 1 446
  • София
Направих експеримент сега с лидл, вкарах им бележки и от преди срока, да видим..

Какво очакваш да се види?! Така или иначе една бележка може да се регистрира до безкрайност, защото винаги я приема. Не съм сигурна дали системата прави разлика между стари, нови и повтарящи се бележки, щом един участник може да спечели няколко пъти

# 1 447
  • при късмета
Аз вече казах, че обичайно не слагам отметка на главната страница на игра, а по-често на правилата.
Приемам, че грешката е в мен

# 1 448
Момичета, участвам на три места, от където печеля. Който има интерес да ми пише на лични, ще дам линкове. В темата ще се сметне за реклама.  От вас най-редовно се осведомявам за игрите и томболите, въпреки че не пиша. Благодаря за което! Grinning

# 1 449
Ееееех, Памперс теглене нямат.. 😂

# 1 450
Аз пък съжалявам, че се отказах от участието си в готварския блог - исках да участвам за 5-месечните награди...
Тик так дали са се обадили на всички? Дано да е останало още нещо за раздаване... Wink

# 1 451
  • Вестерос

Какво очакваш да се види?! Така или иначе една бележка може да се регистрира до безкрайност, защото винаги я приема. Не съм сигурна дали системата прави разлика между стари, нови и повтарящи се бележки, щом един участник може да спечели няколко пъти
При спечелване със стара бележка , дали ще ми дадат наградата, това е експеримента, без значение за правилата и т.н.

# 1 452
2 броя в 1 плик. Сега обаче се чудя кога да регистрирам, защото гледам днес е имало много печеливши...

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 20:42 от milena_itzina@abv.bg

# 1 453
Махни снимката - докато се наканиш, може някой да ги регне...

# 1 454
  • София
Tiffany A, успех! Ще е интересно да се проследи ситуацията.
Спечелих първата седмица от Лидл, но продължавам да регистрирам за спорта. След днешните коментари съм мн объркана за политиката на Лидл както към условията на игрите им, така и като отношение към потребителите.
На Фантастико в играта нито може да въведеш повторно бележка, нито да смениш нещо - засича всяка подадена цифра.

Общи условия

Активация на акаунт