Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 430
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 425
Със соковете на Adez какво става, някой получи ли си го?

# 1 426
  • Пеликания
Изтеглени са тримата късметлии, които ще получат награди от Sensimo. Това са:

ceci.d
Andji_1
miraluba
Tsvetkova85
elichka4

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 25.11.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на Sensimo и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички за участието!

# 1 427
Аз не съм

# 1 428
  • софия
Търпеливо изчаках 45 работни дни за доставка на слушалките от играта на Морени, но ги няма. Някакъв мейл или телефон за сигнализиране на липсата?
Пробвай с този номер
Скрит текст:

# 1 429
  • Пловдив
Преди десетина дни този телефон не работеше.Аз също се опитвах да се свържа, за да потвърдя наградата от играта на Своге.След два дни опити звъннах на националния телефон. 080013500 Успех.

# 1 430
Тия от espices са много зле, пропускат тоя месец, няма да дават ежемесечните награди. Сега видях, че са публикували:

СЪОБЩЕНИЕ: II- теглене на ТОМБОЛА ГУРМЕ ще се извърши на 17.12.2019 г.

С цел натрупване на повече участници второто теглене на томболата ще се извърши на 17.12.2019 г.

Чак днес ми одобриха пост от началото на миналата седмица и като видях това съобщение... Нямам думи!!!

# 1 431
А някой откри ли душ-гел Палмолив с промокод от настоящата промоция, къде? Аз попадам все на такива с промокодове от лятото, от старата кампания, или без кодове...

# 1 432
  • при късмета
А някой откри ли душ-гел Палмолив с промокод от настоящата промоция, къде? Аз попадам все на такива с промокодове от лятото, от старата кампания, или без кодове...
Новата игра е с бележки, четете ги тези правила

# 1 433
Изтеглени са късметлиитe, които ще получат ваучери за пазаруване от Лидл. Това са:

Tsvetkova85
mimi-1977
bonibon_
Димитрова_87
Radina
Josefin
ANAID95

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 25.11.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на "Лидл" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички за участието!

# 1 434
  • sofia
Коя игра е с бележки? И новата е с промокодове на опаковките.

# 1 435
Тая Tsvetkova85 бая награди спечели за  един ден...

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 20:05 от Kris Ka

# 1 436
  • София
Аз не съм
Не.

# 1 437
И аз съм с тениска от Спаркс, благодаря, че споделихте! Някой много искаше за детето си, да ми пише, моето семейство е от Л нагоре 😁 и не сме фенове, ще се споразумеем!

# 1 438

МаКо, аз четох тези правила, ти кои правила имаш предвид?
Скрит текст:
    КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ПРОМОЦИЯТА

2.1 За да се включите в Промоцията за спечелването на един от 5 почивки, всяка за двама души през 2020, трябва да посетите електронната страница www.palmolivepromo.bg, да предоставите нужните лични данни (относно Политиката за опазване на Вашите лични данни вижте по-долу) (включително Вашето име, и-мейл адрес, телефон и да впишете кода, който сте получили, след закупуване на промоционални продукти Palmolive (“Код”) на стойност минимум 3 лева. Всички продукти, които ще участват в Промоционалната игра ще бъдат снабдени с уникален код, поставен на видимо място на опаковката им. Система на Организатора ще извършва автоматична проверка на уникалността и валидността на промоционалните кодове. Проверката е окончателна и Участникът няма право да оспорва резултатите от нея. Организаторът запазва правото си да извърши преглед на системата за проверка на уникалността и валидността на промоционалните кодове и при нужда да ревизира резултатите от проверката, включително, но не само, да прекрати и/или отложи Промоцията.

# 1 439
Честито.Нивеа изтеглиха печелившите 🤗

Общи условия

Активация на акаунт