Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 412
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Заради несесера в Лили се разрових в страницата им. Попаднах на това:

Ако някой има намерение да прави такава покупка, чашката ще зарадва децата.

# 1 411
  • Пловдив
Момичета, а след като те(Лидл) внасят данъка на мен сл.бел трябва ли ми и по кой член трябва да е ?

# 1 412
Дайте снимка на несесера от Лили, ако може. Simple Smile

# 1 413
  • при късмета
Момичета, а след като те(Лидл) внасят данъка на мен сл.бел трябва ли ми и по кой член трябва да е ?
Когато платеца изплаща дохода по чл. 73, а не по чл. 35, както беше до сега, бележка може да поискаш, но тя е само за твоя информация. Т.е. няма за какво да ти послужи, освен, ако не ти внесат данъка, догодина да ги натопиш. Но ако го внесат, всъщност няма какво да я правиш

# 1 414
Аз си купих душгела, ето снимка на несесера, който ми дадоха:

# 1 415
Пращат един и същи отговор на всички - просто не им пука. Дали пък да не направя тоя номер с бележките...

С една и съща грешка:

Цитат
.....няма как да ограничим печелето на награди от участници с еднакви фамилии,......

Ако не бъркам, тук в темата четох, че са печелили и от предни игри същите тия с еднакви фамилии, тогава може би от Лидл ще имат обяснение как пък тоя томболен принцип все едни и същи избира?

# 1 416
* Пазарувай в ИКЕА за над 60 лв. и плати безконтактно с Mastercard®. Участвай в томбола за празнична декорация от ИКЕА на стойност 600 лв. и още награди. Всяка регистрирана бележка увеличава шанса за печалба. Период на активацията от 1 ноември до 1 декември 2019 г.:
https://www.ikea.bg/koledaudoma

*  СПЕЧЕЛИ
Пътуване за двама за Европейската премиера на филма*
Купи и регистрирай два билета за прожекция на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" в Cinema City, за шанса да спечелиш пътуване за двама за Европейската премиера на филма в Лондон. Важат билети за филма, закупени, в което и да е кино от веригата Cinema City или онлайн на cinemacity.bg, в периода 00:01 часа на 22 октомври до 23:59 на 5 декември 2019 г. В промоцията не участват промо билети за 3D промо ден вторник.:
https://starwarslondon.cinemacity.bg/?fbclid=IwAR3gZkZwjMGLXLJZF … kQkm-JYZX3Huxi3pI

# 1 417
С тениска от Спаркса съм, супер.

А тези от Тайгър ми отговориха, че наградите се изпращат поетапно и срока е 20 дни след края на играта, които мисля, че вече са минали. Казаха да им оставя имейл, за да направят проверка и още нищо.. Утре ще ги притеснявам отново.

# 1 418

От преди малко 😍

# 1 419
Някой може ли да ми го разясни .Това е извадка от условията на Кока кола за телефона

f. Приемайки награди с пазарна стойност над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на

# 1 420
Поредните, които за близо една година не научиха, че има промяна в ЗДДФЛ. Чудя се какво ще стане с онези организатори, които след срока от 3 месеца не са декларирали и платили данъка, защото си мислят, че това е чужда отговорност.

# 1 421
Еиее първа награда за мен, от спаркса - с тениска съм

# 1 422
  • при късмета
Поредните, които за близо една година не научиха, че има промяна в ЗДДФЛ. Чудя се какво ще стане с онези организатори, които след срока от 3 месеца не са декларирали и платили данъка, защото си мислят, че това е чужда отговорност.
Би следвало да ги санкционират. Но в задачата се пита от къде ще знаят, като вече физическите лица не подават декларации и практически насрещна проверка не могат да направят. Защо мислите, че фирмите се постараха да има промяна?

# 1 423
  • Под гъбата
Търпеливо изчаках 45 работни дни за доставка на слушалките от играта на Морени, но ги няма. Някакъв мейл или телефон за сигнализиране на липсата?

# 1 424
От Памперс много се забавиха с тегленето на победителите
Изтеглени са тримата късметлии, които ще получат награди от Sensimo. Това са:

ceci.d
Andji_1
miraluba
Tsvetkova85
elichka4

Честито!

Общи условия

Активация на акаунт