Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 453
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 395
Има как да се разпечата Grinning на точно същата хартия, но кой ли ще тръгне да се занимава Joy

# 1 396
  • Бургас
От Тик Так ми се обдиха , печеля и четец. Явно има хора които не са си валидирали печалбите с имейл и раздават на резервите.

# 1 397
То и аз се замислих за С техните камъни по тяхната глава. 10 човека да регистрират по 100 пъти и ще им намалеят шансовете. Това е отвратително вече, никой да не може да ги озапти тези хора!

# 1 398
Хора, куриерът на Лео, който ми носеше награди миналата година (тази година май нищо не ми е донесено от тях), ми каза, че не му пука каква бележка му давам и че никой не ги проверява.

# 1 399
От Тик Так ми се обдиха , печеля и четец. Явно има хора които не са си валидирали печалбите с имейл и раздават на резервите.
значи имам още надежда да спечеля

Petia Kageyama - то май сега имаме два варианта, всички да регистрираме, що бележки имаме по 100 пъти или да пишем на немците.

# 1 400
И на мен ми отговориха същото от Лидл, много ме дразнят.

Но пък преди малко ми се обадиха от Тик так, че печеля четец Simple Smile

Също да споделя, че в Лили, при покупка на душ - гел Палмолив дават несесер.

# 1 401
  • София
Сигурна награда или късметче, което я се падне, я не?  Laughing

# 1 402
  • Пловдив
Група много сте изписали едвам ви изчетох.Да ви се похваля, че съм се вредила между "клана" и съм с ваучер за Лидл.

# 1 403
  • Пловдив
Уж сигурна,ама в нашето лили били свършили.Направо се отказвам да играя вече,голям съм карък напоследък !

# 1 404

Сигурна. Аз преди да платя попитах дали имат и ми казаха, че имат, но само от златистите, което пак ме устройваше, така че си взех. Несесерът е хубав, не е малък.

# 1 405
  • София
Аз от снощи опитвам да регна 1 код и ми изписва,че е НЕВАЛИДЕН! Някой с подобен проблем?🙄
Аз имам същия проблем.Писах им във фб,но нямам отговор.

# 1 406
В парфюмерия в моя град, при покупка на два продукта от новата серия на Golden Rose - Nude look, дават гарантиран златист несесер с логото на марката.

# 1 407
  • Пловдив
Има ме в нивеа . Благодаря за споделянето.

# 1 408
В една група във фб имаше същите оплаквания за кодове на КК, отговорили са им от фб страницата им до 3 дни. Изкарали са, че са стари кодове, но са си за настоящата игра, пратили са им снимки за доказателство. Явно е тяхна грешка, но поне да дават нови кодове... Изисквайте си ги, според мен. Не стига, че се занимавате да им пишете и си губите времето, ами не си признават и грешката. Много тъпо, като има такива неуредици!

# 1 409
  • Бургас
Рошен имат ли някаква игра?

Общи условия

Активация на акаунт