Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 279
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 485
И аз съм с памперси! Grinning
Някой знае ли тази анкета за Генгигела къде се попълва. Честно казано не разбирам дали действа, но поне докато малкия ми облизва пръста не реве Joy

# 1 486
Радост, пиши им тук - admin@myoptis.net
Кога си получихте генгигела, че моя Още го няма?

# 1 487
Радост, пиши им тук - admin@myoptis.net
Кога си получихте генгигела, че моя Още го няма?
По-миналата събота го взех от офиса на Спиди. За София това, ако има значение.

# 1 488
Получи ли някакъв sms от Спиди? Аз вече няколко пъти пиша на мейла на организатора  и последния път ми отговориха, че миналата седмица са пратени и трябва да го получа...

# 1 489
извинявам се, но имам един въпрос - спечелената тениска от Спаркса - имам ли възможност да си избера размер, разглеждах правилата, но нещо не успях да намеря - много ми се иска да е с размер за ММ, че той е фена на Междузвездните вкъщи Laughing

# 1 490
Получи ли някакъв sms от Спиди? Аз вече няколко пъти пиша на мейла на организатора  и последния път ми отговориха, че миналата седмица са пратени и трябва да го получа...
Да, получих смс.

# 1 491
  • Sliven, Bulgaria
Добро утро, някой случайно да е играл в играта на Лафка и цигари Ротманс? Писах им няколко пъти в месинджър, казаха че на 15.11. се тегли класиране и от тогава не ми отговарят дали има печеливши.
Аз играх, но и аз нямам никаква информация. Пълна мистерия е там.

# 1 492
Добро утро, някой случайно да е играл в играта на Лафка и цигари Ротманс? Писах им няколко пъти в месинджър, казаха че на 15.11. се тегли класиране и от тогава не ми отговарят дали има печеливши.
Аз играх, но и аз нямам никаква информация. Пълна мистерия е там.

И на предната им игра с Ротманс беше така, никаква информация. Аз принципно не давам една стотинка на Лафка, но се подведох по Ротманс, че е сериозен рекламодател. Това ще им е от мен в този живот😀

# 1 493
И аз съм с памперси! Grinning
Някой знае ли тази анкета за Генгигела къде се попълва. Честно казано не разбирам дали действа, но поне докато малкия ми облизва пръста не реве Joy
И аз се чудя за Генгигела...нямаше нищо в пакета,когато го получих.Не съм го ползвала ощр

# 1 494
  • при късмета
От предишната активност на ротманс в лафка, през пролетта майка спечели телевизор. Пазете си талоните за участие, защото се обадиха близо месец след обявената дата за теглене на наградите и уведомяване на печелившите. Не обявяват печеливши никъде

# 1 495
Току-що ми звъни непознат номер и някаква сърдита жена
ме мита "Ама кога ще дойдете да си вземете пратката?".
Оказа се , че е колонката от Тайгър, стои си в пощата, никакво известие не съм получавала.
Така, че който чака от тях награда, може да провери.

# 1 496
  • Сф
Току-що ми звъни непознат номер и някаква сърдита жена
ме мита "Ама кога ще дойдете да си вземете пратката?".
Оказа се , че е колонката от Тайгър, стои си в пощата, никакво известие не съм получавала.
Така, че който чака от тях награда, може да провери.
точно така.Аз това го писах.Дори лелката в пощата едвам я намери,аз настоях че е при тях.Бяха я забутали,много са зле

# 1 497
И моята колонка от Тайгър е в пощата. Нямам никакви бележки на вратата, че ме е търсил куриер. Но жената поне беше любезна при мен Grinning Днес ще отида да в взема.

# 1 498
И аз съм от форума с памперси!

# 1 499
Някой беше постнал линк с томболата на филипс , може ли отново , защото не го намирам?

Общи условия

Активация на акаунт