Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 260
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 530
Пристигна ми кафето от Якобс посланиците. Има и някакво писмо, но ще го отворя като се прибера. Blush
Честито! Коя е куриерската фирма, която го донесе?

# 1 531
В  alpro не виждам печеливши от тази седмица. Само от миналата. Каде ги видяхте?
На посочения линк. Отгоре са печелившите от втората седмица, долу - от първата. Рефрешнете страницата.

# 1 532
Печелившите на Кармела къде се публикуват?

# 1 533
  • Пловдив
В  alpro не виждам печеливши от тази седмица. Само от миналата. Каде ги видяхте?
На посочения линк. Отгоре са печелившите от втората седмица, долу - от първата. Рефрешнете страницата.
ох нищо не става. Не мога да ги видя. Дали е удобно да копираш печелившите и да ми ги пратиш? Извинявай, че те занимавам. Blush

# 1 534
Печелившите на Кармела ги публикуват в Новини.

# 1 535

Тип-Топ, направо ми се обади. Той така прави. Добре, че бях наблизо.
(Между другото като пишех първия път си мислих да пиша с кой куриер го получих, защото се сетих, че някой може да пита.
Може и така да правя вече.) Grinning

# 1 536
Има ли някой получил колонка от Pringles? Спечелих една, обаче пише 90 дни да си предвидя. Ще си почакам ли? 🧐

# 1 537

Тип-Топ, направо ми се обади. Той така прави. Добре, че бях наблизо.
(Между другото като пишех първия път си мислих да пиша с кой куриер го получих, защото се сетих, че някой може да пита.
Може и така да правя вече.) Grinning
Благодаря!

# 1 538
Идвам само да помрънкам. Нито от форумите игри, нито от големите вериги магазини, нито Нескафе, Лукчета и т.н. 😲 Успокоявам се, ще нещо голямо предстои. Само да не е едно голямо нищо. 😆

# 1 539
Има ли някой получил колонка от Pringles? Спечелих една, обаче пише 90 дни да си предвидя. Ще си почакам ли? 🧐
септември или октомври /там някъде/ бях спечелила  2 колонки и двете дойдоха около 2 седмици, след като бяха спечелени, но дойдоха с български пощи, не очаквай куриер /но говоря за малките колонки Сони, не от играта с по-големите колонки/

# 1 540
Имам имейл от Спиди утре да очаквам пратка. Пише "подарък от Кока Кола". Вероятно е бутилката AdeZ, защото няма друго какво да е.

# 1 541
А какво ли стана с онази игра на Гарние, дето трябваше да се пишат писма? Изпратих едно писмо, сигурно не им е харесало, но все пак съм любопитна кой спечели?

# 1 542
А какво ли стана с онази игра на Гарние, дето трябваше да се пишат писма? Изпратих едно писмо, сигурно не им е харесало, но все пак съм любопитна кой спечели?
Вчера, при запитване във фейсбук, ми отговориха това: Резултатите ще бъдат публикувани след изтичането на периода на Конкурса. Каним Ви да следите нашата Facebook страница, тъй като победителите ще бъдат обявени там. Поздрави, Ваш Garnier!

# 1 543
Някой вече да си е получил наградата от кулинарната игра на Bonduelle във фейсбук - 30те работни дни от предоставянате на данните ми за доставка изтича тази седмица.

# 1 544
На мен още предната седмица ми изтече срока. Отговориха ми:
"Здравейте,
няма проблем с вашата пратка. Молим ви за търпение, тъй като спечелилите са голям брой и организацията изисква повече време."
Предният път ги пращаха поетапно, сега се сетили след края на играта. Ще ги пратят все някога, ама много лошо впечатление прави. А и не бързат нещо.

Общи условия

Активация на акаунт