Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 326
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Елхово
Имам смс от Спиди за външната батерия от Нес кафе от първо теглене!

# 2 161
Момичета, отдавна се каня да ви питам: Как се играе в "Спаркс"-а за външна батерия? Регистрирам код, но той всъщност не се регистрира за батерия?

Трябва да отидеш в "Награди" и да "закупиш" билет за наградата, която искаш.

# 2 162
  • у нас
Честит рожден ден, Сладуранке! Здраве, късмет и много успехи! Flowers Hibiscus

# 2 163
Момичета, отдавна се каня да ви питам: Как се играе в "Спаркс"-а за външна батерия? Регистрирам код, но той всъщност не се регистрира за батерия?

Само сиви капачки от КК без захар важат за батерия.

# 2 164
  • При децата ми

Трябва да отидеш в "Награди" и да "закупиш" билет за наградата, която искаш.

Ами, не не е така. Не става. Опитвах много пъти...

evhen, аааа, ето защо не става! То пише, ама кой да види!
Благодаря за отговора!:smile:

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 10:03 от Hrispa76

# 2 165
Не си написала, че не можеш да закупиш билет, а че кодът не се "регистрира за батерия", затова реших, че не знаеш как се участва.
И аз вчера взех кола без захар, със сива капачка. Един код ли трябва за тениска или два?

# 2 166
  • Пеликания
Не си написала, че не можеш да закупиш билет, а че кодът не се "регистрира за батерия", затова реших, че не знаеш как се участва.
И аз вчера взех кола без захар, със сива капачка. Един код ли трябва за тениска или два?

2 за тениска, 3 за външна батерия

# 2 167
  • София
Дойде ми тениската от КК, спечелена на 25.11 - много са бързи. Черна, размер М. Дано стане на отрочето.

# 2 168
  • София
игра с покупка - за всеки по нещо доколкото разбирам, но е само за магазина на бул. „Цариградско шосе“ № 92 https://www.technomarket.bg/15-godini-tehnomarket-tsarigradsko-shose

# 2 169
Здравейте! Честит рожден ден, Сладураната! Да си жива и здрава! Simple Smile

Всички ли си получихте наградите от Мура вчера?

# 2 170
Аз не съм получила нищо от Мура, все още

# 2 171
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Спечелената тениска от Спаркса в понеделник днес вече е при мен....Това е бърза доставка.Мъжа ми я е взел,че аз съм на работа и дори не си е направил труда да я види.Довечера ще видя каква е.

# 2 172
  • София
Сладурана, честит рожден ден Simple Smile
Отникъде нищо при мен, мрън... Дано счупя каръка.

# 2 173
Момичета, играла съм някъде с мейла на майка ми и съм спечелила нещо на Alive от аптека Ревита, ако правилно ми е казала. Понеже е много в час Simple Smile не им е отворила линк, защото уж нямало, а си е дала в отговор нейния телефонен номер. Та сега ме чопли любопитство какво е сътворила, каква  е била играта, какво печеля. Ако някой има идея да сподели, моля.
А за игрите ме е налегнала криза, чакам само чаша от Захарни заводи и нямам нещо на което да играя, не съм свикнала така. Да пускат коледните игри вече Simple Smile

# 2 174
Сладурана, честит рожден ден Simple Smile
Отникъде нищо при мен, мрън... Дано счупя каръка.

И при мен така...

Тези от НЛ избиха рибата с техните бонуси. Ами то такива си имаше и досега, нищо ново за черната седмица на намаленията

Общи условия

Активация на акаунт