Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 189
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Лясковец
Във Савекс фамилията е яко с валчери,ако се разгледа по обстойно примерно каква е вероятността фамилията  Леонардов да я изтеглят 4 пъти.

# 2 236
М.в Димитров...

# 2 237
Във Савекс фамилията е яко с валчери,ако се разгледа по обстойно примерно каква е вероятността фамилията  Леонардов да я изтеглят 4 пъти.
То само тази фамилия да е...  И Борисови са пълен комплект мисля. И Руска я има според мен най-малко 3 пъти.
Не ми се рови да вадя мейли, но Руска е 3 пъти с "двете си фамилии", Пеньо го има и Димитров и Пенев по 2 пъти, Мирко да не остане по назад и той е и с "двете фамилии", и да не забравяме и Даниелчето. Не знам как не се объркват с толкова мейли ,телефони, фамилии... Яко счетоводство трябва да водят...

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 23:32 от validaa

# 2 238
Ако някой разменя батерия от Нескафе, може да ми пише. Имам буркан Милка дядо и раница от Нескафе Simple Smile

# 2 239
Така се надявах на Ленор, но не би. Отникъде нищо, чакам само една чаша от Захарни заводи спечелена преди повече от месец и нищо друго.
Вчера детето ми си е купило чипс Прингълс,  опаковката е с PS4. Аз ли съм пропуснала тази игра, или е изтекла. Код никъде вътре по кутията не видях...

# 2 240
  • Пеликания
Кода на Прингълс е отдолу на опаковката, но мисля че само играта за колонката е активна.

# 2 241
  • София
http://www.kupisavex.com/winners  най-после обявиха печелившите.

Обичайните заподозрени:
Смилянови,Русинови,Пеневи-Димитрови и някакви нови звезди Леонардови 😂

# 2 242
На всичкото отгоре, "бонусът" на НЛ важи само, ако си загубил над 25.00лв.  Хич не се и лъжете. Grinning

Даже не ме и трогват с тези бонуси  Mr. Green

# 2 243
Национална лотария дава 5 безплатни игри за Море от Съкровища. Пише, че игрите са ограничени до 200 Хил. Така, че побързайте.

# 2 244
  • София
Национална лотария дава 5 безплатни игри за Море от Съкровища. Пише, че игрите са ограничени до 200 Хил. Така, че побързайте.

И аз това идвах да ви кажа Grinning
Дава на всички по 5 игри,независимо от това дали сте депозирали скоро или не.Само за най-ранобудните ще има Grinning Grinning 
На мен от 5 игри 2 пъти ми отвори "супер бонус" и общо спечелих 7,40лв,които естествено им върнах.А ММ е с 0лв.На равно сме Grinning

# 2 245
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ох с тези пет игри както и очаквах нищо......Пусна малко колкото да не е без хич и както дошли така и отишли.......

# 2 246
  • София
За добро утро 1,35 от НЛ😁 Така и ще си от висят там.
Чакам с нетърпение вече декември и коледните календари. Не че съм печелила нещо от тях, но са забавни.

# 2 247
Кръгла нула от 2 профила. Благодаря за споделянето. Hug

# 2 248
  • София
Добро утро. Благодаря, че споделихте за НЛ. От 5 игри в едната пусна бонус игра и спечелих 4.80 лв 😊

# 2 249
  • у нас
0,20 лв от НЛ Joy

Общи условия

Активация на акаунт