Пазаруване от НМ, тема 37, НОЕМВРИ 2019

• 48 550
  • 1 006
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, съжалявам за спама, но мисля, че някоя от вас ще ме ориентира най добре. Много си харесах една рокля на Орсай, но никога не съм пазарувала от тях и се чудя как са размерите им, срванение с ХМ. От ХМ нося 40 р-р, за някои 38. Някоя от вас да има наблюдения и да сподели. Може и на лични, за да не спамим темата. ☺️☺️🤗🤗🤗
Идентични са с тези на НМ. Поне според мен. Зависи от модела, но мисля че  може да заложиш на по-малкия 38

# 136
Регистрирах се вчера, защо нямам пратен мейл с код за отстъпка? А като го вкарам, пише невалиден.

# 137
Защото не четеш, че чакаме с дни.

# 138
Тия са вдигнали цените и на изчерпани стоки! Иначе детето ми подноси кашмирените пуловери, гадинката...ами те са си готини де Joy Бих й поръчала, ама хем изчерпани, хем няма промоции...

# 139
Черен петък видях, че чака някой. Дано дочакаме, че аз вече хич не вярвам за кодове Joy

# 140
брей към някои модели са пуснали и видео към снимките Simple Smile

# 141
Купих си за 25 лева
Хубава и още преди ги заглеждах
Ще дебна и други цветове

# 142
  • на земята
В Стара Загора дали има нещо намалено в магазина?Някой ако е ходил да сподели.
Благодаря

# 143
Момичета, доволни ли сте от долнищата на НМ? Четох, че са доста уголемени, но иначе като материя(стават ли на колена), кройка как са?

# 144
  • София
Момичета, доволни ли сте от долнищата на НМ? Четох, че са доста уголемени, но иначе като материя(стават ли на колена), кройка как са?
За възрастни или детски?
Различно е, зависи от кройката.

# 145
  • In transit
Аз съм доволна, но моите са Логг, ако има значение за качеството. Не ги намирам за уголемени. Като кройка са вталени, не като клин, но не са и широки.

# 146
Ако е за мъжки - взех два броя от 24,99, лошо качество са, след първо пране станаха на топчета, уж памук.

# 147
Аз си взех от детските ръст 170, едно сиво със сърца, меко и ватирано, нормална талия.
Пасна ми идеално , между 36/38 съм, но ми се стори инфантилно предвид щампата и го подарих.
Сега дебна за едноцветно.

# 148
Не за детски долнища, за възрастни питам Blush

# 149
Миналата година това 50% намаление е почнало на 15 Октомври. Тая година са закъснели.

Общи условия

Активация на акаунт