Пазаруване от НМ, тема 37, НОЕМВРИ 2019

• 48 713
  • 1 006
  •   1
Отговори
# 900
Кой тоз..Гошо ли ? Joy

# 901
Момичета, тъп въпрос ама само да направя една справка с вас - в "заглавията" на дънките Low и High талията ли имат предвид?

Да, талията.

За дължина евентуално anкle, ако са до глезена.

# 902
Здравейте, имаше момиче което получи това  палто от детската серия, дали може да даде размери ако чете. Висока съм 157/ около 54кг ,чудя се дали 164 няма да ми е тясно в раменете.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0812977001.html

# 903
  • на морето
Какви бяха коментарите за този гащеризон? Дали ще е подходящ за коледен банкет, с високи обувки и златист метален колан, тези, които са като обръчи?

# 904
Аз пък не знаех, че онези кодове от талончетата от дрехите за рециклиране се комбинират с други намаления (като например днес).

# 905
Много пъти пробвах с дългуча и талонче от върнати дрехи, но не стана с двете. От приложението ли става или с версията на браузера?
Пуснах я вече само с дългуча и БД, но бих искала за в бъдеще да знам, че имам няколко талона, които само прашясват.

# 906
През браузър поръчвах.

# 907
Поръчах едни кожени ръкавици с леопардов принт и шал с такава шарка, обичам такива принтове аз. Използвах дългуча и едно талонче от върнати дрехи, че не ми се занимаваше с две отделни поръчки.

# 908
Поръчах едни кожени ръкавици с леопардов принт и шал с такава шарка, обичам такива принтове аз.
И аз харесвам, но това отгоре не е кожа, а филц май и нещо не ми вдъхнаха доверие...
Ако за тези става въпрос https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0785505001.html

# 909
Какви бяха коментарите за този гащеризон? Дали ще е подходящ за коледен банкет, с високи обувки и златист метален колан, тези, които са като обръчи?

Изглежда същия като моя (не знам дали е). Тънък е за зимно време.

# 910
Много пъти пробвах с дългуча и талонче от върнати дрехи, но не стана с двете. От приложението ли става или с версията на браузера?
Пуснах я вече само с дългуча и БД, но бих искала за в бъдеще да знам, че имам няколко талона, които само прашясват.

Да не са от старите? Те не стават онлайн.
Само такива след август 2019. Кодът трябва да е с 12 знака,
Нещо такова
G955-7779-WMXB-XK4M

# 911
Защо не чакате Cuber monday Heart Eyes аз чакам това пък да видим.

# 912

Ползвала си два кода...дългия и 0504. Повече не може да се въвеждат...само два!
От всякъде става.

# 913
Поръчах едни кожени ръкавици с леопардов принт и шал с такава шарка, обичам такива принтове аз.
И аз харесвам, но това отгоре не е кожа, а филц май и нещо не ми вдъхнаха доверие...
Ако за тези става въпрос https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0785505001.html
Тези са, да. Ще видя като дойдат. Ако не ми харесват ще ги върна.

# 914
Днес Гошето кво ще поръчва ? Joy

Общи условия

Активация на акаунт