Пазаруване от НМ, тема 37, НОЕМВРИ 2019

• 48 504
  • 1 006
  •   1
Отговори
# 945
Направо се почувствах късметлийка, тогава. Дебнете, може да извадите късмет 🤞🏻
Скрит текст:
взето онлайн:

# 946
Че той Гошо си има и друга работа...не може нон стоп да дебне...Joy

# 947
Спомням си, че по едно време гледах, че доста се бяха застояли на сайта някакви панталони Р номерация, тип клин, май бяха по 16 лв, пак промазани мисля. Защото им се чудих, чудих, накрая спрях да ги гледам и ги забравих. Но ги имаше определено за повече от час-два, дали не бяха и месец, не съм им засичала времето.
Както и да е, Гошо отива да ... готви 👩🏻🍳

# 948
Днес бях в МОЛ България. Обиколих Тера Нова, Кикито, и НМ,за повече не мога, тези магазини ме изцеждат.
Та в Кикото не видях някакви намаления добри и не харесах нищо. В Терата е 30 %, в НМ е 20%. Разгледах разни неща, еми тази бяла пухена блуза с буфан ръкав до лакътя ми харесваше отдавна, ама ми скъпа и с намалението.Друго като за мен нямаше. Гащи гледах, като на сайта имаше в един контейнер до шаловете, ако някой се интересува да гледа там, много имаше.
Мерих една баретка червена, преди мислех да я поръчвам с червен шал и се замотах за синьото палто, вместо жълто. Хич не ми отиваше, ама хич, иначе червено нося и се харесвам.
Разместили са мястото на намалените стоки. Взех за проба няколко неща, ами харесах се, ама..на една рокля се спрях, бабешка разцветка, черна на бели пръски, с крилца ръкави от 54, на 30 намалена. Мислих, мислих.. и на касата отидох решително и питах дали има и на това намаление, намаление. Имало било и я взех за 24лв. Не е нищо особено, ама..Та имаше и едни рокли, много ми харесаха на сини черти за лятото с хубаво коланче, ама ми много къси. И други неща имаше, не много, но може нещо да харесаш за лятото обаче.
Та да знаете, че на намалението също има 20 % намаление.
Като цяло в магазина не видях нещо хубаво. Материите някакви никакви.. един пуловер харесах на 74лв, но не го мерих, защото ми скъпо.
Ще видя за този понеделник, искам този пуловер да поръчам дето Валето пита, заради шала. Дано ми изпатят и ръкавиците, че само 1 бройка беше останала М, да ми се вържат с каскета жълтия, иначе няма да е както трябва. Нещо тази година няма такава тръпка, като преди.((
Търсих долнище от памук, ватирано за мъж, за вкъщи, но да е дебело и меко. Нищо, никъде не открих. Мислех за подарък да го пласирам, че има и нужда, ама трудно намирам такова.

# 949
Аз си бях купила един панталон, нормална номерация без Р и мисля си е нормална дължина. На едни дънки с Р размер в коментарите на сайта май се бяха оплаквали, че въпреки че са Р, са дълги (сравнение с по принцип).

# 950
Cyber Monday ще е сега, 02.12.

Да кажа, че рошави възглавници има в ПеТко, за под 10 лв. Simple Smile
И колко процента ще е намалението?

# 951
Аз пък три панталона купих, тип "цигара" нормална дължина по етикет, еднакъв модел са, различни десени, но и трите са ми над глезена. Много си ги обичам и харесвам, и добре че са по-скоро за лятото, стоят добре. А аз съм височка. Изчерпаха се отдавна. Имаше още един десен на много сладки цветя, но така и не се появи и той.

# 952
  • Mostly in my mind
Cyber Monday ще е сега, 02.12.

Да кажа, че рошави възглавници има в ПеТко, за под 10 лв. Simple Smile
И колко процента ще е намалението?
Не знаем. Simple Smile

# 953
Нова темичка ще имаме ли? Или утре, за кибер мондея? 😊

# 954
Гошо...стягай се за утре. Лимит имаш да гониш...Joy

# 955
Според вас размерите на тези панталони, които съфорумката похвали, какви са - няма да са български р-ри, но дали са немски, френски? -

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0562245054.html

# 956
  • Варна
До сега пускали ли са друго намаление веднага след черен петък?

# 957
Понеделнишко имаше миналата година.

# 958
Според вас размерите на тези панталони, които съфорумката похвали, какви са - няма да са български р-ри, но дали са немски, френски? -

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0562245054.html

Като кликнеш на избор за размер, има едно линкче към таблицата с размерите.

# 959
  • София
Утре ще пуснат 60% на избрани артикули. Във френския, испанския и италианския ХМ са почнали. https://m2.hm.com/m/fr_fr/index.html
Разбиращите френски да кажат дали е с безплатна доставка.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 23:02 от emeto®

Общи условия

Активация на акаунт