Пазаруване от НМ, тема 37, НОЕМВРИ 2019

• 48 511
  • 1 006
  •   1
Отговори
# 930
А пък на мен подобен на този панталон ми е много приятен за носене: https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0562245093.html
Не съм сигурна дали е абсолютно същия, че по-рано купувах моя, но състава на материята е еднакъв. За по-студено време е тънък, но го нося и с клин отдолу, много ми е любим.

# 931
Cyber Monday ще е сега, 02.12.

Да кажа, че рошави възглавници има в ПеТко, за под 10 лв. Simple Smile

# 932
Получих си първата пратка, само една рокля оставих, тази
Къса си е. Аз съм ниска и си мислех, че няма да ми е, но не😁 Иначе е някакъв обикновен плат с пайети, с подлата-много тънка.Ако я бях видяла на живо, не бих я взела и за половината пари😒
Но за партито ще е ефектна, кой знае за материята, само тази група😉, шшшшт
За жалос ето това яке
е уголемено, иначе е страхотно.Сега се чудя дали да взема 2 размера надолу или само един...големичко си ми беше, но ...да видим.

# 933
Здравейте, някой може ли да ми каже какво значи това Р в номерацията - 12P, 14Р?

# 934
Petite - за ниски хора

# 935
Много благодаря никога нямаше да се сетя.

# 936
Гошо какво купи днес или изхарчи лимита от 2 хиляди лева вече Joy?

# 937
Petite преди май бяха за 160 см, ето сега какво пише:

Принципно нашите малки размери са подходящи за жени с ръст под 164 см, с по-подходяща дължина на ръкавите и торса и вътрешен ръб на крачолите. Когато разглеждате такъв артикул, търсете обозначението „Р“ (напр. „34Р“). Тъй като понякога един и същи артикул се предлага в множество размери, може да е необходимо да превъртите надолу в селектора на размери, за да откриете „Р“.”

# 938
Аз също съм около 165, но в реална влизам и търся обикновено 40- 42 размер, в друго почти не влизам. Никога не съм виждала Р размер.
А в онлайн магазина никога няма наличност в Р размерите.

# 939
Има или поне е имало за “Р” наличности онлайн, това не е за всички модели, на някои може само и да ги пишат по инерция, но съм вземала такъв размер.

# 940
Judit, това "Р" е за дължината. А размерите S, M, L,... (36, 38, 40,...) са свързани с широчината на талията (килограмите). Може някой да е  160 см и да носи размер S, но може да носи и XL.

# 941
Да, наясно съм. Мисълта ми е, че "Р" размер рядко съм виждала в магазините.

# 942
Някой купувал ли е детските гумени ботушки от малката номерация, по-нисички от стандартните, с облачета? Интересува ме дължината на стелката, в индийския не пише, а и дали подметката е гъвкава.

# 943
А онлайн винаги са били изчерпани.

# 944
Следя "Р" 42 в онлайн магазина. Абсолютно винаги всичко от малките размери са изчерпани. Вече дори не виждам смисъл да следя. Никога няма наличност.

Общи условия

Активация на акаунт