Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 477
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 890
Харко външно никога не ми е харесвал. А Маргото е кукла.😀

Меган кога е казвала, че вече няма да я местят?

# 1 891
Вървежен? Знам само, че Челси със сигурност му отказа. Защото не можела да приеме живота му, да я снимат и дебнат. Обаче не й пречеше 7 години да я снимат. Twisted EvilМарго Роби доколкото знам също го е отрязала. Меган изобщо не му е първия опит Само  първата, която прие. Laughing

Пп Иначе принципно ми става смешно когато определениет овлюбен се слага редом с почти 40- годишна жена с опит, 1-2 брака преди. Някак идилията на влюбените гълъбчета ми олеква много hahaha

# 1 892
Не съдеха ли Уилям и Роуз медиите?

Не знам. Има ли информация какво се случва, ако има заведени дела?

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:35 от Не се сърди, човече

# 1 893
  • Чужбина
Вървежен? Знам само, че Челси със сигурност му отказа. Защото не можела да приеме живота му, да я снимат и дебнат. Обаче не й пречеше 7 години да я снимат. Twisted EvilМарго Роби доколкото знам също го е отрязала. Меган изобщо не му е първия опит Само  първата, която прие. Laughing
Права си, но някак имаше малко по-така излъчване, т.е. сякаш имаше някакво самочувствие. Сега е като попарен.

# 1 894
Скрит текст:
Права си, но някак имаше малко по-така излъчване, т.е. сякаш имаше някакво самочувствие. Сега е като попарен.

Е, нормално. Преди беше с жени с друго излъчване. Стояха различно до него. Сега.... Tired

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:37 от Не се сърди, човече

# 1 895
Попарили са го от РФ май, така си мисля. Осъзнава че без тях е нищо и натирят ли го в 16-та глуха и Гина ще го натири. Sunglasses

# 1 896
Хари мяза на Фридрих Барбароса..

# 1 897
  • Чужбина

Направиха разследване и се стигна до ей тая пишман журналистка, върла фенка на Мегън:

https://twitter.com/Nicole_Cliffe

Принципно трябва да има дело с/у нея, но не знам, как да разберем, какво е наказанието.

Прочетете малко туитъра на пишман журналистката да видите, за какво става въпрос.

Ето Уики за нея:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nicole_Cliffe

# 1 898
А според мен Харко се грижи повече за бебето от жена си и затова е така уморен, тъжен и подпухнал. Изглежда като недоспал. Laughing

Относно обвиненията към Андрю, те са само косвени на базата на  - преспал в дома на оня, умрелия, снимка с някаква мома, която в последствие се се сетила да го съди и така. Не виждам как ще се докаже, освен ако не излезе някое видео с креватни изпълнения с малолетни, на които да им личи, че са малолетни и той да е знаел.
Епстайн удобно го самоубиха, че да не може да говори иначе на тълпи ще се юрнат към затвора силните на деня, начело с Клинтънови и сие.

# 1 899
  • Чужбина
Относно обвиненията към Андрю, те са само косвени на базата на  - преспал в дома на оня, умрелия, снимка с някаква мома, която в последствие се се сетила да го съди и така. Не виждам как ще се докаже, освен ако не излезе някое видео с креватни изпълнения с малолетни, на които да им личи, че са малолетни и той да е знаел.
Епстайн удобно го самоубиха, че да не може да говори иначе на тълпи ще се юрнат към затвора силните на деня, начело с Клинтънови и сие.
И някаквата мома на снимката е на 17 години, т.е. това е над възрастта за съгласие за секс.

Даже и да е спал с нея, това не е незаконно.

Бил Клинтън е ходел на острова, но това пак са косвени улики. Няма никакви снимки. А оня го обесиха ... и не може да разкаже.

# 1 900

Направиха разследване и се стигна до ей тая пишман журналистка, върла фенка на Мегън:

https://twitter.com/Nicole_Cliffe

Принципно трябва да има дело с/у нея, но не знам, как да разберем, какво е наказанието.

Прочетете малко туитъра на пишман журналистката да видите, за какво става въпрос.

Ето Уики за нея:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nicole_Cliffe
Прочетох, ама не пише, че до нея е стигнало разследването.

# 1 901
  • Чужбина
Търсете си го инфото сами. Питайте я Никол, кой й е разказал, че Кейт се е скарала с "приятелката си" Роуз. Може пък да си признае, че Мегън й е подшушнала за скарването, а тя си е доизмислила останалото.

Адвокатите на Уилям (Harbottle and Lewis) са направили, каквото е необходимо.

Известен в соц. мрежи цитат на Никол Клиф:

Цитат
"I will find you and shit down your throat. Look at your tweets, look at your choices. Meghan Markle is the best thing to happen to your country since you got the funny songs in Hamilton."

Тази или е луда, или прекалено много си приказва с Мегън. Може пък приятелки да са.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:33 от Не се сърди, човече

# 1 902
  • Чужбина
Мари:

Харесва ми. Само не мога да разбира, дали си е правила нещо на лицето. Май има нещо пипано, а?

# 1 903
Има, има! Опънала се е и тя Sunglasses

# 1 904
Не знам дали е споделяно, но попаднах на нова снимка на всеобщия любимец с двете му момченца. Карл Филип изглежда е много отдаден баща.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:26 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт