Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 393
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 235
Как ще се откаже от престол Чарлз? Роден крал да се откаже, защо? Да пропусне да запише името си със златни букви в историята. Ще си царува и Уили ще чака, както си му е ред. Да вземе и той да се откаже в полза на Джордж?

# 2 236
Филип вече се оттегли. Мисля, че и Бети след няколко години ще абдикира.

# 2 237
Алберт подкрепя Хари и Меган в борбата им с английските жълтури Wink
https://people.com/royals/prince-albert-sympathized-with-prince- … ure-your-privacy/
“And it’s especially difficult with the British press, which is so inquisitive, so harsh. Not only on the royal family but on other celebrities and other public figures as well.”

Елизабет може и да е държелива, обаче времето не прощава и представете си, че изпадне в деменция или нещо също толкова неприятно, съпровождащо остаряването на един човек, как ще си изпълнява задълженията?
Не знам кралицата доколко е подвластна на времето, на мен Чарлз ми се струва по-зле от нея. Не ръцете или краката, но усмивката, погледа... Понякога има доста странен вид.
Най-после се сетих на кого ми прилича този човек. Имам един съсед, съвсем същият Simple Smile Уж е чист селянин от Шоплука, ама знае ли човек. Току виж и той се окаже потомствен аристикрат Wink Трябва да потърсим съставителите на родословното дърво на Катрин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 238
"Sometimes you just have to ignore it and move on," the Monaco royal tells PEOPLE
😁😁😁 Хубав съвет и аз това казвам.😅

# 2 239
  • Чужбина
Кити с Ралф Лорен на 14-ти:

Фърги на 15-ти:

# 2 240
  • Разпиляна във въображението
Аз пък бих се страхувала, че ще изгубя децата из двореца - моите както обичат да се крият, ужас!
hahaha hahaha hahaha

И по поляните ...

Ами в рисувателния период. Аз чакам най-малкият да порасне и да прасна още една боя по стените. То не само с бои, ами и с магнити ми дерва стените.

# 2 241
  • София
Преди година и нещо не се ли появиха публикации, че кралицата мислела да се оттегли от трона на 95 годишна възраст?

# 2 242
  • София
Периодично се появяват Simple Smile
Тя и да се оттегли от активна дейсност, не мисля че ще абдикира, може да се появява няколко пъти годишно, а другите да бачкат. Като я гледам обаче, не очаквам да стане, освен ако съвсем не може.

# 2 243
Няма да се откаже баба.

# 2 244
Мадам Камила има кожа на заклета пушачка,скарана с козметиката.На Бабет личицето е значително по-гладко и хидратирано,пък й е маминка.
Чарлз може и да седне на престола,колкото да крепи короната.Но кой реално ще управлява фирмата,е друг въпрос.Възрастта на Уилям върви към идеална за поста,а и не само възрастта.
Чичото на Бабет не се ли отказа от престола след колко?-10 месеца?-заради неустоимата Уолис.Значи може.Даже остаряването е много по-достойна и достоверна причина от чичовото оправдание.
Горе-долу хубава снимка на Фърги.Е,на 60 можеше и да не е с къса пола,мек сутиен и евтина материя,но нейна си работа.На последните снимки имаше изражение на вещица,много отблъскващо.
Алберт що не си гледа депресираната съпруга,нещо за нея да измисли да й помогне,та се загрижи за чуждите.
Или може би най-добре ще й помогне,ако й се разкара от главата....
Кити прави ли нещо друго,освен да се снима с нови тоалети?Моделства ли или инстаграмва?

# 2 245
Как пък й разбра сутиена на Фърги Simple Smile А и какъв трябва да е той - с подплънки "излъжи ме", да вървят сисите метър пред нея Joy
Аз Фъргито я харесвам. Жена без комплекси, винаги е била шантава и щура! И най-вече не се притеснява да остарява естествено. Не като ония съсухрени, опъвани и кълцани "хубавици".
Отказването от трона предполагам е съпроводено с много повече сложнотии от обикновеното наследяване. Ще си чака Чарлз коронясването докато може, пък кой кого ще изпревари за "Там" е божа работа. Сега, ако баба много се запъне и изкара още 10на години..., може и да разместят нещата.

# 2 246
Кити изглежда чудесно.
Наистина е отслабнала много.
Подобен тоалет много би отивал и на Катрин, но не съм я виждала с нещо подобно.
Кога започва събитието? Тази вечер ли е?

# 2 247
Нова снимка на Фредерик за Royal Run 2020

# 2 248
Че какво като има много туристи около Кенсингтън, те вътре не могат да влязат, апартаментите са доста на вътре. Пред Бъкингам е още по зле, там постоянно има много народ, който виси пред оградата и крещят:  Where is the Queen???.... деца, възрастни, всякакви

Сега ще кача една моя снимка от двора на Бъкингам излизат едни странни особи, обличени....нямам думи просто, явно са били на чай с кралицата, много се радваха, че ги снимат Grinning

# 2 249
Последната снимка на Камила много ми харесва , цвета, костюма и брошката  с водни кончета.  Все повече я харесвам  тази жена ,
и не ги намирам за грозни нито нея нито Чарлз. Ако се загледате  около вас ще видите в пъти по грозно остаряващи. Тези двамата  остаряват с достойнство с бръчките с подутите крака  както са нашите родители и баби .

Общи условия

Активация на акаунт