Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 274
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 385
Почти ми е смешно,че при всичките им пари и претенции, са си лягали с такива
За мен това е тъпото и скандалното.
Не мисля, че е трудно за богат и нормално изглеждащ мъж да си хване младо, но все пак пълнолетно гадже. Ще я поразхожда със себе си, ще я спонсорира малко, ще внимава да не я забремени евентуално и след време ще скъсат. И дори всички да мислят, че е с него само заради парите му, пак ще е по-достойно за него, отколкото секс със непълнолетни и за една нощ.

# 2 386
  • Чужбина
Почти ми е смешно,че при всичките им пари и претенции, са си лягали с такива
За мен това е тъпото и скандалното.
Не мисля, че е трудно за богат и нормално изглеждащ мъж да си хване младо, но все пак пълнолетно гадже. Ще я поразхожда със себе си, ще я спонсорира малко, ще внимава да не я забремени евентуално и след време ще скъсат. И дори всички да мислят, че е с него само заради парите му, пак ще е по-достойно за него, отколкото секс със непълнолетни и за една нощ.

Кои са тия богати мъже? За кого говорим точно?

# 2 387
Пълнолетните не така интересни като малолетните..

# 2 388
  • Чужбина
За Андрю:

Охраната на Андрю (Royal Protection Officers) знаят, къде и бил Андрю по всяко време на денонощието през последните десетилетия.

Дори могат и да го докажат.

Андрю ако е забравил нещо, веднага може да се провери, кога и къде е бил.

# 2 389
Монакските кралски особи са изпаднали в дълбока депресия.
Имам чувството, че всеки момент ще пристъпят към общо самоубийство.
Както някой отбеляза по-горе, като на погребална служба са, а не на празник. Такова отчаяние лъха от тях.

# 2 390
Монакските кралски особи са изпаднали в дълбока депресия.
Имам чувството, че всеки момент ще пристъпят към общо самоубийство.
Както някой отбеляза по-горе, като на погребална служба са, а не на празник. Такова отчаяние лъха от тях.
Не само отчаяние,а и неподдържаност.Много по-възрастни и бедни жени изглеждат в пъти по-добре от сестрите на принц Алберт.Стефани ме потресе,Каролина направо се е самозачеркнала.Може да не са красиви като майка си,но чак такива миндили не бяха,имаха си чар.Бащата не беше красавец,но пак имаше повече живец,въпреки загубата си.Някакви баби на 50 и 60.

Момичета като на  Епстийн винаги са ми били много противни.Без значение на колко години са,какви са родителите им, всичките са от една порода.Но не смятам,че Епстийн е привличал принцове и президенти с гърлите-такива има,за съжаление,навсякъде.За нещо друго се е събирал "елитът",пък после кой каквото обича....

# 2 391
Да,и Каролина и Стефани,изглеждат ужасно!

# 2 392
Много красиви бяха като млади. Защо така ужасно остаряват, като имат толкова финансови възможности направо ми е непонятно.
https://www.pinterest.ca/pin/186125397077025320/
https://www.pinterest.ca/pin/395050198542280782/
Стефани преди:
Скрит текст:
Стефани преди и сега:
Скрит текст:
Каролин и Стефани 1990:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 00:46 от Melany99

# 2 393
Скрит текст:

Интериора на Нотингам:

Старо:

Ново:

Не съм сигурна, че това е интериорът на Нотингам котидж.
Снимките са от "статия" в https://www.idealhome.co.uk/news/prince-harry-meghan-markles-not … e-makeover-203100

"One thing we’re sure of, however, is that Meghan will be bringing her own unique style to the cottage, which sits in the grounds of Kensington Palace. So, too, are the folks at Blinds 2 Go. They’ve even gone as far as reimagining what the place will look like after a Meghan-over."

А последната снимка е от пребиваването в Малта през 2015 г.
https://web.archive.org/web/20170203035411/http:/thetig.com/malta/

# 2 394
Сестрите са като травестити като млади, а сега са като вещици. Язък, че майка им се славеше с такава красота и финес. Даже брат им е по-симпатичен, макар че се докарва като оберкелнер. Според мен така става като прекалиш с ботулиновата киселина и всякакви други манипулации. Шарлийн и тя е потеглила натам.

# 2 395
Просто са възрастни вече всичките монегаси, уморени изглеждат, няма живец.

# 2 396
  • Русе, у дома
Много красиви бяха като млади. Защо така ужасно остаряват, като имат толкова финансови възможности направо ми е непонятно.
Според мен всичко е заради тена, който си докарваха през 80-те и 90-те. Знае се вече колко е вредно слънцето за кожата, а те в Монако са изложени на непрекъснато "теносъбиране" по яхти и плажове на Лазурния бряг.
Не е лесно да си роял в столицата на хазарта, трябва да следваш тренда с години.... и ето го резултата...

# 2 397
Сестрите са като травестити като млади, а сега са като вещици. Язък, че майка им се славеше с такава красота и финес. Даже брат им е по-симпатичен, макар че се докарва като оберкелнер. Според мен така става като прекалиш с ботулиновата киселина и всякакви други манипулации. Шарлийн и тя е потеглила натам.
А,баш!
Грейс бе толкова елегантна и грациозна,вратът на Стефани е толкова къс ,сякаш някой я е ударил с парен чук по главата..И тази стойка на фелдфебел...Ужас.

# 2 398
  • в сърцето на един мъж...
Бурния живот на никого не прощава. Монегасите и те не са защитени в крайна сметка.

# 2 399
Според мен всичко е заради тена, който си докарваха през 80-те и 90-те. Знае се вече колко е вредно слънцето за кожата, а те в Монако са изложени на непрекъснато "теносъбиране" по яхти и плажове на Лазурния бряг.
Не е лесно да си роял в столицата на хазарта, трябва да следваш тренда с години.... и ето го резултата...
Това,плюс алкохолни дни и нощи,цигари,дрога , здравословен живот с разни бодигарди и спортисти(Стефани) и т.н.Не им е оставало време ни за сън,ни един крем да си намажат.Май не им пука как изглеждат.
Не бих казала,че са грозни,просто модата на 80те и 90те беше такава.Част от нея започва да се връща,друга идва от 50те и хипи годините,но като цяло има повече избор.
Тези изглеждат по-зле и от английските мумии,ония поне са на по 100 години.А Баба е извън всички класации,да.

Общи условия

Активация на акаунт