Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 481
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 685
И Кейт е имала други връзки. Не е бил само Уили.
И ММ е имала други връзки, не само Хари.
Като коментирам това, което е показано. Другото са само предположения и хвърляне на боб, та дано намерим по-голяма гнусотия.

# 2 686
  • Чужбина
И Кейт е имала други връзки. Не е бил само Уили.

Какви други връзки е имала Кейт?

Дай тука списък. Дай снимки. Ти сравняваш миналото на една студентка с миналото на една 35-годишна разведена жена, която е имала множество мъже в живота си ли?

Ето я роклята още веднъж. Това е от времето, когато Уилям беше в академията и излизаше с братовчед му навън.

# 2 687
Елеонорка, за Кейтините връзки има достатъчно статии в нета, влез и прочети. Не се прави, че не си ги виждала.

# 2 688
И да е имало, те са били краткотрайни младежки връзки, не бракове и кастинг диванчета.

# 2 689
Eleonora, нито една от двете не е света вода ненапита. Мисля, че добре се справяш с ровенето в мръсотията, та ще се справиш и стова да намериш с кои мъже е имала връзка Кейт.
Ако ММ беше толкова вървежна, нямаше да е актриса в сериал и в незнам си коя листа, а щеше да е в А-листа, без значение колко е талантлива.
Примери много.

# 2 690
  • Чужбина
Марчела, ти сравняваш едно 20-годишно момиче с една зряла жена с един куп връзки зад гърба си ли?

Момиче на 20 години го сравняваш с една 36-годишна третокласна актриса, за която дори дЕдо Филип беше казал, че с тях спиш, но не се и жениш за тях?

Достатъчно съм чела за Кейт, за да ми е смешно това сравнение.

# 2 691
Аз се сещам за един на Кейт, с който е ходила по - сериозно. Бил и е състудент. След раздялата им и той си намерил половинка и даже поканил нея и Уилям на сватбата си.

Мегиното клипче с бургерите някаква реклама ли е? 😂

# 2 692
  • Down south
Няма как да се сравнява живота на две жени, едната  на 20, а другата  на 37.
По-възрастната  има зад гърба си един-два брака, "богатата" кариера,  съответно тя е тази, която  води  класацията за по-обиграна, по-опитна и всичко по-по в това отношение.
Другата, дори и изостанала по много показатели, един ден ще бъде кралица.

# 2 693
Междудругото четох, че като излезли голите снимки на Кейт, с Уилям били на тур. Той се ядосал много, а Катрин го успокоявала.😅 Пишеше, че са имали събитие същия ден или следващия, не се сещам точно. Ето я Кейт оттогава:

Имайте предвид, че не съм проверявала датите. Ако на някой му се занимава, да види.😀

# 2 694
Уилямчо вместо да се ядосва, да й беше обяснил, че само в къщата може да се фръцка гола, а излизайки на терасата не трябва да си събува бикините и да маха горнището. Не изглежда чак толкова тъпа, че да не знае, че има папараци.🙄

# 2 695
  • в сърцето на един мъж...
Да я беше покрил милия Simple Smile не да я маже с плажно масло Simple Smile

# 2 696
Не разбирам вживяването на някои толкова много по темата, конкретно за английските дукеси. Това ровене, търсене и публикуване на компромати... наистина ли ви чак толкова интересно? Какво е чувството да намерите и публикувате нещо твърде жълто за човек, който няма абсолютно никаква допирна точка с вас? Някакво удовлетворение или успокоение? От какво и защо? И за каква класа става въпрос, след като падате толкова ниско в коментарите си?

Вярвам, че и Кейт, и Меган са проверени достатъчно и одобрени от Баба. Коя съм аз, че да оспорвам преценката ѝ?

# 2 697
  • Sydney
Аутфита на Кейт от деня, в който трябваше да ходи с Уили на събитието, а не отиде:

https://www.instagram.com/p/B5Lnd6hAWg6/?igshid=1ai7sphlbocpj

Другото е, no comment, както имаше преди по Нюза...

# 2 698
Аз наистина не мога да разбера как може да се сравняват двете дукеси с голите им снимки 🤔
Кейт е хваната от папараци, докато е с мъжа си.  Да, не е приятно, гадно е, но да се гръмне ли? И веднага - била тъпа, тъпа та чак куха. Нямала класа, не става за нищо?!?
 Мегън позира ухилена до уши докато показва "прелестите" си.  Пък това че били лични, а после откраднати, направо ме "гръмна". С каква цел си ги е правила? Според мен трябва да имаш  психични отклонения за да си  направиш такива снимки само за себе си....  сама да се любуваш на себе си?!?
Никой не може да ме убеди че тя е пробила само с  "невероятния си и безумен талант", просто защото такъв няма.   
По всичко личи че Мегън е пробивала с  цената на всичко.  А после се хвана с принца и реши да се прави на хрисимо момиченце израснало в манастир, което се  превръща в майка Тереза. Ами не стана и това тя не може да го преживее. За туй е това реване и тръшкане.
А колкото до обидите (тук) много по - гадно се обижда Кейт, отколкото Мегън (примери бол). Ако се изкажеш по остро за светицата, веднага те трият, но за другата може.

# 2 699
Аз наистина не мога да разбера как може да се сравняват двете дукеси с голите им снимки 🤔
Кейт е хваната от папараци, докато е с мъжа си.  Да, не е приятно, гадно е, но да се гръмне ли? И веднага - била тъпа, тъпа та чак куха. Нямала класа, не става за нищо?!?
 Мегън позира ухилена до уши докато показва "прелестите" си.  Пък това че били лични, а после откраднати, направо ме "гръмна". С каква цел си ги е правила? Според мен трябва да имаш  психични отклонения за да си  направиш такива снимки само за себе си....  сама да се любуваш на себе си?!?
Никой не може да ме убеди че тя е пробила само с  "невероятния си и безумен талант", просто защото такъв няма.   
По всичко личи че Мегън е пробивала с  цената на всичко.  А после се хвана с принца и реши да се прави на хрисимо момиченце израснало в манастир, което се  превръща в майка Тереза. Ами не стана и това тя не може да го преживее. За туй е това реване и тръшкане.
А колкото до обидите (тук) много по - гадно се обижда Кейт, отколкото Мегън (примери бол). Ако се изкажеш по остро за светицата, веднага те трият, но за другата може.

Е тя беше женена за продуцента на филма, в който участваше. Естествено, че не е пробила с талант. То май това е единственият филм, в който е участвала. Ама ако ги кара наред за да участва някъде, то за всяка нейна рекламка и поява, вероятно чинно си е плащала цената на диванчето.

Общи условия

Активация на акаунт