Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 401
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 760
Лили, с какво  толкова  те вдъхновява  ММ ?питам от любопитство, така ще мога да разбера яростната ти защита и може да погледна с други очи на  американката.

Мегън не ме вдъхновява, просто за мен тя грам не е по-лоша от другите китки в РФ. Според мен се справя добре със задълженията си, разбира се, че има какво още да се желае, но като цяло си е ок. Никак не я виждам недостойна за семейството на онези китки прекрасни. 😉
Аз май нещо не разбирам. Значи, Мегън е същата, като другите, но ти защитаваш само нея?! Защо само нея и така разпалено, ако е, като въпросните изпаднали лентяи? Как хем не те вдъхновява, хем се палиш веднага щом някой каже нещо лошо по неин адрес и веднага почваш да я сравняваш с...Кейт? Ама то РФ не е само Кейт. Ами кралицата, Чарлз, Уилям, Софи...те какви са?
Лили, ще ме извиниш ако те игнорирам от тук насетне, но смятам, че сама не знаеш защо защитаваш Мегън, ама ей тъй, спор да има. Силно несериозно е. Никой не спори, че РФ са перфектни, самата аз съм против монархиите във всякакъв вид. Но всички уважават усилията им да спазват правила, поведение и етикет и да промотират монархията, а не обратното. Все едно да работиш някъде и да плюеш непрекъснато по компанията. Пълен нонсенс. Който не го кефи - чантичката и в Америката да показва цици. Като че някой насила я държи Мегън. И Хари и той - ми откажи се, като Андрешко и готово. Ама сладка е кралската хранилка, не се оставя лесно.

# 2 761
  • Чужбина
Ще помоля за преразказ на български.

Някакъв приятел на Мегън, или член на нейния тийм (на онези, които работят за нея), казал на Телеграф (това е благонадеждна медия), че Мегън била ужасена от начина, по който Андрю отхвърля обвиненията, че е правел секс с тийнейджърка.

Екипът на херцогинята се почувствал неудобно от интервюто на Андрю и им се било искало да се скрият под масата (от срам).

Херцогинята се почувствала много неудобно, защото тя защитава жените, жертви на насилие.

В такива случаи се мълчи. Особено, когато няма дело, или делото не е приключило. Членовете на семейството и техните приятели е хубаво да си затварят устата, освен ако Баба не им е разрешила да приказват.

Това са семейни неща и изказвания от тоя род трябва да се правят след семеен съвет. Дори в съвсем обикновените семейства се прави така.

Вчера Ан, сестрата на Андрю, т.е. дъщерята на Кралицата, отказа да коментира каквото и да е било за Андрю.

Меган публично критикува кралицата на Англия. Нямам думи. Най-малкото защото кралицата на Англия й се пада роднина.

Понякога, мълчанието е злато.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 17:47 от Eleonora_27

# 2 762
Аз пак да кажа, че не мога да повярвам Мегънчето да е направило коментар. Трябва да е нечия измислица това. Как може човек да е толкова тъп? Ако кралицата не я изгони тая, трябва да се моли на де що бог се сети Уилям да не стане крал.

# 2 763
Аз пък като гледах онази реклама за бургерите през цялото време ми се въртеше един въпрос "как са позволили на Хари да се ожени за подобна жена". От човек, който може да се снима с такава лекота в подобна пошлотия, може да се очакват всякакви грозни изненади и скелети. Според мен подобно нещо си е излагация равна на останалите споненати по-напред в темата.
За мен няма лоши хора,а подходящи или неподходящи партньори.
И двете двойки са се сформирали и си пасват отлично.
Мегън е точно за Хари.Проблемът  е,че се е родил принц.От тук му произтича раздвояването,тъпият поглед и невъзможността да се ориентира.След известно време ще е принуден да вземе решение накъде и с кого.Аз лично го виждам като мъжки вариант на Стефани от Монако.

Каквото и да е правил или не Андрю,член на неговото семейство не може да си позволи подобен коментар.
Ако е вярно,което няма да научим,Мегън по-добре да не се връща повече в УК.

# 2 764
  • Истински се вижда само със сърцето.
Чакай сега, тя го е направила лично този коментар или някой го е казал, че тя уж е казала нещо.
Може да е абсолютна спекулация за да се създаде по-голяма интрига.

# 2 765
  • Чужбина
Аз пак да кажа, че не мога да повярвам Мегънчето да е направило коментар. Трябва да е нечия измислица това. Как може човек да е толкова тъп? Ако кралицата не я изгони тая, трябва да се моли на де що бог се сети Уилям да не стане крал.

Дейли Телеграф ... с измислици. Едва ли.

Някой е приказвал на медиите.

Странно защо, прословутата защитничка на жените, жертви на насилие, нямаше никакви скрупули да наеме Sunshine Sacks, PR фирмата на Уйнстийн, сексуален насилник с доста жертви.

Чакай сега, тя го е направила лично този коментар или някой го е казал, че тя уж е казала нещо.

Илейн, това е коментар на член на екипа на Маркъл, който споделя настроението на Маркъл.

Той лъже, така ли?

# 2 766
Лили, с какво  толкова  те вдъхновява  ММ ?питам от любопитство, така ще мога да разбера яростната ти защита и може да погледна с други очи на  американката.

Мегън не ме вдъхновява, просто за мен тя грам не е по-лоша от другите китки в РФ. Според мен се справя добре със задълженията си, разбира се, че има какво още да се желае, но като цяло си е ок. Никак не я виждам недостойна за семейството на онези китки прекрасни. 😉
Аз май нещо не разбирам. Значи, Мегън е същата, като другите, но ти защитаваш само нея?!

Какво да им защитавам на другите, вие плюете само нея? Всички други са китки, а само тя лоша. 😜

Въобще не се извинявай, чуствай се свободна да ме игнорираш. 😉

# 2 767
Ще приема за възможен най-изгодният вариант за Меган:
Някой й е напъхал в устата думи, които тя не е изричала.
Според мен този някой, може да е само от нейния ПР. Убедена съм в това, заради делата, които е завела срещу журналисти и медии.
Каква е възможната причина?
Вероятно за да е отдалечена възможно най-много от скандала с Андрю.
Ама тя била ли е свързана с този скандал, че да е необходимо това?... Странно. Rolling Eyes

# 2 768
  • Чужбина
Ама тя била ли е свързана с този скандал, че да е необходимо това?... Странно. Rolling Eyes

Да, ама е много глупаво, ПР-ът ти да коментира нещо, което още е в съда и не са публикувани всички документи от делото.

Щото може да се окаже, че името ти е някъде споменато в тия документи. Или името на най-добрия ти приятел, например Wink

Пък феновете на Мегън викат, че това го е направил Дворецът нарочно ..., за да я наклевети Scream

# 2 769
...
Щото може да се окаже, че името ти е някъде споменато в тия документи. Или името на най-добрия ти приятел, например Wink
...
Господин МА? Излезе ми някъде по апокрифните фийдове, но не мога да намеря нищо достоверно.

# 2 770
Скрит текст:
Да, ама е много глупаво, ПР-ът ти да коментира нещо, което още е в съда и не са публикувани всички документи от делото.

Eleonora,
да, съгласна съм.
И още нещо - тя /без значение дали лично го е направила или е ПР-ът й/ как ще продължи да съществува /по нейни думи/ в това семейство, като в първия момент на трудности, откакто тя е в него, заема такава позиция?
Чудя се дали тя или ПР-ът й мислят как ще продължат нещата като се върне след Коледа? Или някои вече знаят, че тя няма да се върне и затова гледаме "Отмъщението на Меган"? Rolling Eyes
Много ми е странно. Нещо не е ок, както написах в предишен пост.

Скрит текст:
...
...
Господин МА? Излезе ми някъде по апокрифните фийдове, но не мога да намеря нищо достоверно.
The ant is,
там където чета, пишат че този се бил покрил някъде и не искал да я вижда...
Ако е така, голям приятел ще й излезе.
Ако немериш нещо, сподели, моля.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 18:17 от s11s11

# 2 771
  • Чужбина
...
...

МА го влачат по сайтовете заради Рон Бъркъл ... Епстайн е имал хиляди хиляди приятели (имена в черния тефтер и в логовете на полетите).

Ето тука обзор на някои от имената:
http://nymag.com/intelligencer/2019/07/jeffrey-epstein-high-society-contacts.html

Кое е спекулация и кое е истина ... още не може да се каже.

Мене ме дразни, че в случаите се ползва педофилията като обвинение с/у Епстайн и приятелите му. Епстайн няма абсолютно нищо общо с каквато и да е педофилия. Обвиненията с/у Епстайн и приятелите му са съвсем различни.

А пък Андрю съвсем. Андрю и без това се слави със слабостта си към големи ц*ц* и какво бе там още.

# 2 772
  • София
Не виждам нито Мегън да е правила изявление, нито "член от екипа и". Вестник пише нещо. Дори да е надежден, няма как да знаем дали член на екипа и е казал нещо. Те са все "близък приятел", "приближен до", "човек от екипа".
Тя сигурно си има нейно си мнение и мрънкоти на Хари, ама ние надали ще разберем истината.

# 2 773
За мен лично,тя го е казала.Защо не сложиха тези думи в устата на Кейт или на някой друг,зет,роднина и т.н.
Истина или не,който трябва,го знае.
Дреме ми какво е изръсила зомбираната митутка.Епстейн е вече недосегаем,но много ми се иска поне една яма с л..... да бъде разчистена.

# 2 774
Чакайте малко! Stop
Дори не разбирате в какво небрано лозе се оказва Мегън. Тя се е афиширала като защитничка на жените, жертви на насилие.Сигурно си е представяла как в Америка ще дава интервюта , в които от позицията на света херцогиня ще громи насилниците.
 Пък този Андрю сега направо я поставя в партер.  Mr. Green Mr. Green Ако я попитат, какво ще отговаря тя? Ще хвърли плюнка по насилниците и като я попитат за този от семейството, към което се присъедини, тя какво ще каже? Ако го заплюе, край с нея. Ако каже, че няма да коментира, ще я разкостят.
Значи се правим на защитници, ама когато дойде ред за защита си скриваме главата в пясъка. hahaha hahaha
Ще трябва или да се откаже от мястото си в кралското семейство, или от позицията на защитничка на жените, насилвани от разни.
Нейните ПР-и пък ще я зарежат, защото имат други каузи предвид. Трябва да ползва кралските, които ще я държат в десета глуха.
Направо е под кръстосан огън Мегчето. Много ми е интересно какво ще каже публично. Защото ще я питат, сигурна съм. Ха-ха.... Joy
Много обичам такива лицемери как животът ги поставя на място. Twisted Evil Айде сега, уважаемата херцогиня да си каже от коя страна е? Twisted Evil

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 18:38 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт