Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 424
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 860
  • На топло
Първо съди медиите. И втори грандиозен фал - афишира се като голяма приятелка на Хилъри....
Не ми се мисли каква я чака 🙄.

# 1 861
  • Чужбина
Читателите не са прости! 😄
Така е. Няма нужда да четеш статията, трябва само да погледнеш снимката:

# 1 862
На мен пък ми е много  странно как сега ще реве по медиите. Оплака се и получи уж подкрепа от всички и сега какво? Вече не може да е многострадалната Геновева. Ох жив да я ожали човек.

Имам спомен, че казваха че когато Меган е на мач, Серена винаги пада. Очаквам и този момент, Серена да я резне и да и каже не идвай повече. Много спортисти са яко вярващи в подобни неща .

# 1 863
Този договор сигурно се пази някъде, я адвокатите, които са го изготвили, я ако е бил заведен в съда. Но това е без значение. Може и бившият и съпруг да си го къта.
Обикновено съдиш хората, ако говорят за теб неща, което не са верни. Понеже ако ги съдиш за верни работи, те ще започнат да излизат наяве и наред с тях, може и други работи да цъфнат.
И ако медиите се гаврят непрестанно с теб, и непрестанно лъжат, съдейки едните за едно нещо, ще искаш да осъдиш и другите. А тя за какво заведе дело - за авторско право над едно писмо, написано и изпратено с определена цел, и за оронване на престижа, защото са я обидили на гето.
Изходът на това дело е с неизвестен край. Особено, че медията е отказала да се споразумеят и въпросът ще се решава в съда. Тоест, те знаят, че или ще спечелят делото, или ще го загубят, но ще вдигнат шум и оттам интересът към тях ще се увеличи. Хората обичат зрелището. И в двата случая ще спечелят.

# 1 864
Никоя уажавваща себе си адв.кантора, още повече отвъд океана, би предоставила въпросния договор. Освен това Мм до онзи ден беше никоя, на кой му пука имала ли е или не? Че и на показ да го вади. Интересен е сегашният с Хари. 100% е драконов срещу нея.

# 1 865
Още като обявиха, че ще съдят медиите пишеше, и аз тука го постнах, че делата няма да се водят от адвокатите на кралското семейство, а от Шилинг, които водят делата на холивудските звезди. Пишеше също, че тоя ход на Хари и Меган не е съгласуван с кралското семейство.

Иначе за предбрачния договор, не знам какво толкова го отричате и какво брани Лилия толкова стръвно, след като тия договори и подобни клаузи вътре били нормална практика в холивудските среди.

# 1 866
  • Чужбина
Скрит текст:
FACT AND FICTION, MORE QUESTIONABLE CLAIMS BY THE MAIL GROUP… AND THE REALITY
·      The claim: The Duke and Duchess “splashed out £5,000” on a copper bathtub.
 The truth: No such bath exists.

·      The claim: The Duke and Duchess “forked out £500k” on soundproofing to block out the noise of planes.
The truth: No such soundproofing exists.

·      The claim: The Duke and Duchess installed a “yoga studio”.
The truth: There is no yoga studio.

·      The claim: The Duke and Duchess built an “orangery”.
 The truth: No such orangery exists.

·      The claim: The Duke and Duchess built a tennis court.
 The truth: They did not build a tennis court.

·      The claim: The Duke and Duchess built a “guest wing” for her mother to stay in when she visited.
 The truth: This does not exist – and the claim is completely untrue.

Маркъл казва, че MoS лъжат за:
1. Шумоизолацията
2. Йога студиото
3. Оранжерията
4. Тенис корт
5. Крило за гости

Hello пише за (https://ca.hellomagazine.com/royalty/02019032650601/prince-harry … e-soundproof-home):
1. Шумоизолация ($65,000 soundproofing renovation)
2. Отделна част в имението за Дория (separate area for Doria)
3. Йога студио (https://www.hellomagazine.com/homes/2019091477740/meghan-markle- … e-frogmore-decor/)

Кой лъже и откъде всички медии са имали еднаква информация?

И защо Маркъл съди само 1 медия, при положение че за нея сигурно има негативни статии дори в Португалия и Япания.

Предполагам, че Лили не иска да ги коментира тия неща, а си държи на нейния предбрачен договор.

Да се чудиш и да се маеш, защо Маркъл не ги съди за тоя предбрачен договор. Защо не ги съди за тиарата, защо не ги съди за Шарлът, защо не ги съди, че пишат, че се е молила да пуснат някоя друга статийка за нея, защо не ги съди, че казват, че тя е твърдяла, че Ашли Коул я е свалял.

Тя всъщност защо не съди брат му на Ашли. Той каза, че тя лъже, че Ашли я е свалял.

# 1 867
  • София
Смейте се колкото си искате, абсурд е да заведат дела тихомълком.

Елеонора, ситуацията с Даяна е съвсем различна, Мегън и Хари не изкарват кирливите ризи на РФ, а съдят медиите за глупостите им.

Оооо почакай и това ще стане. И това е най-големият бич за кралското семейство. Защото на Хари вече  му е пределно ясно, че сбърка с избора си. Сега ще трябва да търпи  дебела, грозна, мрънкаща и претенциозна жена, защото ако предприеме развод може наистина да е погубно за РФ. Със сигурсност има доста кирливи ризи в семейството, но най-страшното е че тя е тип човек, който не се спира пред нищо за да бъде под прожекторите. И сега Харчо няма избор освен да седи в ъгъла и да си трае.

Че защо евентуалния развод между Х и М да е пагубен за РФ? Та това е най-хубавото нещо, което може да им се случи. Всички ще са доволни. Аз мисля, че развод ще има - просто трябва Хари да изтрезнее. Още някоя и друга годинка, като го гледам как още от сега прилича на изтормозен от живота мъж. А живота му, като семеен мъж току-що е започнал

# 1 868
  • Sydney
Имате доста извратени представи за забавление... сега започвало интересното... Мария Антоанета и пастите стана темата, само пуканките липсват...

Примерно Андрю е доста по-сериозен случай от Мегън и Хари, или пак ще кажете, че не ги използват за прикриване и отвличане на вниманието...

# 1 869
  • Чужбина
М/у другото, мъжът, с който Мегън се е развела, т.е. Тревор Енгелсон, се ожени след сватбата на Хари и Маркъл за някаква богаташка (150 млн паунда   newsm09 , а баща й имал 500 млн долара). Заедно са от 2017-та.

Скрит текст:

Скрит текст:

Преди това е ходел с някаква много млада моделка:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 13:52 от Eleonora_27

# 1 870
Елеонора, успокой се малко Simple Smile

Легс контрол Joy

# 1 871
Андрю наистина е много
по - сериозен случай и точно за това си мисля, че КС ще впрегнат всички сили, за да го заметат под чергата. Може би делата на Меган им идват добре. Разсейват от голямата помия.

Интересно е Меган как е решила за какво и кой да съди и за какво - не. Например това с кухнята не го бях чувала, а неща като предполагаемия първи брак, което на мен ми се вижда по - обидно, ако е лъжа, не са обект на съдебно дело.

# 1 872
  • Чужбина
Андрю наистина е много
по - сериозен случай и точно за това си мисля, че КС ще впрегнат всички сили, за да го заметат под чергата. Може би делата на Меган им идват добре. Разсейват от голямата помия.
Андрювата връзка с Епстийн е много сериозно нещо. Но то си е сериозно и без Андрю. За това нещо говори още от 2005-та година, а за Андрю от 2010-та доколкото си спомням.

От вчера Андрю е навсякъде на първа страница на вестниците. Не виждам никакви опити да се потули ситуацията.

В случая, обаче, тъпото е, че няма преки улики, а само косвени. За много други, по-важни от Андрю хора, има също косвени улики.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 13:46 от Eleonora_27

# 1 873
  • Sydney
Да не пускам нов пост... Уили и Кейт при обявяването на годежа, кадри от бекстейдж:

https://www.instagram.com/p/B47Aj-gnky7/?igshid=1wefbb3cyite3

По пряка улика от това, че е бил в апартаменти/имения/острови на въпросния човек здраве му кажи...

Как има снимка с жената, с която е обвинен, че е спал? Пък после той не си спомнял...

Ще видим какво ще каже в интервюто, в статията бяха само откъси...

За мен, щом е бил с този човек и е бил на партита организирани в негови имоти, дори и да не е правил секс с никой, самото му присъствие е компроментиращо...

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:28 от benitabeni

# 1 874
Да обръщаш медиите зорлем срещу себе си е голяма, голяма грешка. Тепърва има да ровят в мръсните ризи на Мегън. Няма лошо, ние ще се позабавляваме, а през това време на глупавия Хари току виж му писнало и разкарал претенциозната си жена. Много ми е странна Мегън. Все едно не е съвсем добре в главата. Кой нормален човек прави грешка след грешка, излагайки се пред целия свят? А просто може да си седи мирно и тихо и да живее в охолство с мъжа си и сина си. Но тя явно не е искала тих и осигурен живот. Искала е слава, светлините на прожекторите, първите редове на балконите, нали сама е казала, че никой повече няма да я кара да се премести. Хм...ще поживеем, ще видим.
Бих искала да разбера какви са ценностите на феновете на Маркъл. Ако някой се възхищава и адмирира подобно безумно и самоубийствено поведение как се държи в обществото, в работата си, с близките си? Демонстрира ли по-висшето си положение, отсвирва ли всички недостойни в пета глуха... такива неща би ми било интересно да разбера. Защото в болшинството от случаите, феновете на Кейт харесват нейната дискретност, дисциплина, зрялост...а на Мегън какво? Какво толкова им харесва?
Изключвам външния вид, защото това е много, много индивидуално предпочитание и не е нещо, което човек избира. Но поведението, ах поведението...

Общи условия

Активация на акаунт