Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 504
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 445
Току що във вестник България днес прочетох, че хулената тук Мегън е обявена за моден гуру на годината...

# 2 446
  • На топло
...хулената тук Мегън е обявена за моден гуру на годината...

С Карди Би и Кайли 😂😂😂
Съжалявам я как и се подиграват.

# 2 447
Ох, наистина ли Спондж Боб е модна икона...на къде отива тоя свят?! Значи ако си богат и известен по презумция си и умен, стилен, надарен...

# 2 448
Е добро утро! Естествено, че като си богат и си си намъкнал задника в скъпи парцали и стари бижута на умрели хора, си по-по-най. В такъв свят живеем

# 2 449
И ква е новата модна тенденция наложена от Мег?
Дебел задник и прозрачна пола?!?

# 2 450
...хулената тук Мегън е обявена за моден гуру на годината...

С Карди Би и Кайли 😂😂😂
Съжалявам я как и се подиграват.

Баш си е подигравка. Кардашянски стаил Sunglasses

# 2 451
Британският принц Андрю се оттегля от всички обществени задължения
 които изпълнява от името на короната в обозримо бъдеще..

сексуални посегателства и..расизъм* Rolling Eyes

# 2 452
  • София
И ква е новата модна тенденция наложена от Мег?
Дебел задник и прозрачна пола?!?

Не е така. Меган наистина наложи стил на обличане. Дрехите трябва да са или 1 номер по-големи, или поне 3 номера по-малки. Задължително трябва да са прищипани на гърдите, коланче под гърдите и по възможност с дълбоко деколте. Но най - важното е така да подчертават недостатъците, че да качват минимум 8 - 10 килограма на фигурата. Ама моля ви се - образовайте се Joy

# 2 453
Въпреки дълбокото ми презрение към принц Андрю съм обезпокоена. За обикновения човек....

Модни икони на кои викат? На Коко Шанел, защото е създавала мода. На Лагерфелд. Откога света Геновева е и дизайнер на модни дрехи?

# 2 454
  • София
Кой е правил класацията? Не разбрах.

Не знам каква модна икона е. Стана ми смешно.

Днес трябва да видим Кейт в официална рокля, нали?
Черно-бялата й рокля от началото на седмица не ми беше фаворит, докато не я видях в движение. Първоначално я отписах.

Дано днес сложи нещо бляскаво.

# 2 455
Въпреки дълбокото ми презрение към принц Андрю съм обезпокоена. За обикновения човек....
Джъст бизнесмен от онези,които с удоволствие ще палнат клечката на цялата земя,докато отлитат към собствената си планета,отдавна подготвена..
Фермерът трови земята с химия,индустрията трови въздуха,медицината трови хората с химиотерапия....
Всички правим каквото можем,за да затрием човечеството.
Андрю е на висока позиция,продава оръжие за държавата си,за да мрем масово и бързо.
Пък че боднал нещо малолетно,но продажно след тежък работен ден....

# 2 456
Вчера са се срещнали и с бутанците
+ още няколко ангажимента

# 2 457
Според бг мама може и да не се облича добре, явно обаче други не мислят така. 😄

https://www.elle.com/uk/fashion/celebrity-style/a25317167/meghan … l-outfits-report/

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 11:32 от Lilia*

# 2 458
Какво?, признавам и на мен не ми стига класа и стил за да оценя "невероятните" тоалети на херцогиня Мегън.
Чудя се друго - тия дето са я провъзгласили за модна икона/гуру не и ли се подиграват открито???  Щото друго обяснение нямам.

# 2 459
  • София

Чудя се друго - тия дето са я провъзгласили за модна икона/гуру не и ли се подиграват открито???  Щото друго обяснение нямам.
[/quote

Естествено,че и се подиграват.
И, аз признавам, че не съм достигнала висотите и това ниво на моден експерт. Сигурно грам не разбирам от мода, и красота. Или просто и завиждам на смуглата херцогиня и съм толкова негативна.

Общи условия

Активация на акаунт