Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 478
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 715
Мегън излетяла с частен самолет, щях да се учудя ако е с нормален полет. Нали Харко каза че са застрашени. А Арчи къде е, с тати и бавачките? Е, ще се справят Хари  и 3 бавачки.  Мама трябва да се възстанови от ужасния живот в ОК 🤣

# 2 716
  • София
От 18.11 ли й започва престоя в САЩ? Чак до Коледа? Доста време си е това.

# 2 717
Спокойно, щом не банват вече дори за мултиакаунтинг едва ли заради един отправен въпрос към тях ще наложат бан.

Ха така, частни полети значи, ето огромната разлика между двете дукеси - едната ползва обществените влакове, другата удобството да се вози с частен полет специално заради нея, сигурно и шампанско с ягоди и поднасят на борда. Браво на нея, то тя заради тези благини се омъжи за Харчо.

# 2 718
Това е от Royal Variety Performance през 2017г. Водещата комедиантка казва на Уил:
“Sir, would you gallop with us?”
Превод:"Сър, ще галопирате ли с нас?"

# 2 719
  • Sydney
Монако от националният им празник, БТВ - Шарлийн е в Диор:

https://www.instagram.com/p/B5FSKGindIo/?igshid=hatv6217gjh0

# 2 720
Джеймс и годеницата му:

# 2 721
От 18.11 ли й започва престоя в САЩ? Чак до Коледа? Доста време си е това.
Даже е още по-дълга ваканцията.
Защото роялите почиват до около средата на Януари.
Но това е за тези, които ще почиват чак около Коледа.

# 2 722
Е, как ще поканят само него?
Esme,
Ако приемем, че това нещо е вярно, защото може и да не е, можем да предположим, че нещо се е случило.
По пътя на тази логика можем да предположим, че нещото, което не е ок, е от нейна страна, а не е обща грешка, нека така да го наречем, на Хари и Меган. Ще видим какво още ще излезе за това.
Странно е, че им дадоха почивка, както е странно и че тя е сама в САЩ. Пак казвам, ако е вярно.

# 2 723
Те са преценили, че Мегито не им е нужна, даже сигурно и по-добре да я няма за Коледните мероприятия. .

# 2 724
Е, как ще поканят само него?
Esme,
Ако приемем, че това нещо е вярно, защото може и да не е, можем да предположим, че нещо се е случило.
По пътя на тази логика можем да предположим, че нещото, което не е ок, е от нейна страна, а не е обща грешка, нека така да го наречем, на Хари и Меган. Ще видим какво още ще излезе за това.
Странно е, че им дадоха почивка, както е странно и че тя е сама в САЩ. Пак казвам, ако е вярно.
Ако е вярно, според мен няма да поканят нито него, нито нея. Дори в нея да е грешката, Хари ще иска да прекара Коледата с Меган. Няма да има смисъл да го викат, като знаят, че няма да остави жена си. Това са моите разсъждения.

# 2 725
Няма да направят такова нещо роялите, стига Съсекс да не са пред раздяла. Те ще си я хейтят на воля, правейки се на загрижени за психичното и здраве. Ще я канят по сбирки и балкончета и ще се смеят на акъла и помежду си. Много пък се преумори дукесата, че такава голяма почивка, ама така е то. Тежък е живота на богатите и известните.

Чудя се тая жена как намира смелост да се показва пред хората. Мен щеше да ме е срам. Много да ме е срам. Може би не разбира сигналите, които и се дават...може би очаква, че някой ще отиде да и каже директно "така не се прави". Иначе трябва да е ултра безмозъчна, то лудите врякат, врякат, пък спрат. Ма нейното край няма.

# 2 726
Те са преценили, че Мегито не им е нужна, даже сигурно и по-добре да я няма за Коледните мероприятия. .

Хората пуснаха официално изявление, че няма да прекарат Коледа с РФ, но РФ като искат да си преценяват, че не им била нужна. Айде да видим къде ще бъде Хари. 😉

# 2 727
Голяма умора, голямо чудо.
Върна се от майчинство средата на Септември и излезе във ваканция началото на Ноември.
Дали има и 15 ангажимента през този период. Не бих се учудила, ако има повече ангажименти през майчинството, отколкото след него.

# 2 728

Чудя се тая жена как намира смелост да се показва пред хората. Мен щеше да ме е срам. Много да ме е срам. Може би не разбира сигналите, които и се дават...може би очаква, че някой ще отиде да и каже директно "така не се прави". Иначе трябва да е ултра безмозъчна, то лудите врякат, врякат, пък спрат. Ма нейното край няма.

А аз винаги съм се чудила с кой акъл РФ се правят на по-достойни и добри от другите? Държат се все едно са перфектни, голям смях. 😂😂😂 Сбирщина лентяи с 1000 кусури, ама пред хората "перфектни". Да, ама хората не са прости, а и периодично им излизат "скелетите" от гардеробите, че съвсем лъсват. 😝

# 2 729
Какво имаш предвид с това, че се правят на по - достойни и се държат така все едно, че са перфектни?
Как трябва да се държат?

Общи условия

Активация на акаунт