Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 408
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 850
Някой замислял ли се е,какво би било,ако слуховете за ритуалите и въобще отношенията в РФ,са верни?
В смисъл,поставяли ли сте се на мястото на Даяна?
Ако онези неща са верни,представям си какъв психически и емоционален шок е било..Да разбереш,че си измамена,че на никой в тоя дворец не му пука за теб,че собствения ти мъж ти казва"че си само за разплод" и нищо повече..Една селектирана утроба..И това да го преживее младо момиче в периода на своя романтизъм и наивитет..Ми не в хахава и истерична откачалка ще се превърне,ми направо се чудя как си е съхранили психиката до толкова,че да има сили да функционира така машинално?Да знаеш и да преживееш неща,за които нито имаш право да говориш,нито да споделяш,а най-ужасното е да си знаеш,че дори да си отвориш устата,никой нормален човек не би ти повярвал..Малко като жертвите на домашно сексуално насилие,чиито родител е перфектен обществен образ..Никой не вярва на обвиненията и жертвата бива обвявена за психически нестабилна.
Не казвам,че ужасиите за които говори са истина.
Но понеже знам,че на тая планета,совите не са това което са,за това и избягвам да слагам епитети на Ди.
Защото ако има и малко истина в думите ѝ,тогава "психически нестабилна и неуравновесена", "истеричка","жена с лабилна психика" и т.н. ,продобиват един друг смисъл.Поне за мен.

П.п.Виж,относно красотата и финеса ѝ,може да съм кьорава,но такива не забелязвам.Не разбирам как така е обявена за една от най-красивите жени,но аз вече си казах,че ми липсват стил и класа,та сигурно за туй не мога да я оценя подобаващо.

# 2 851
Тя още преди да влезе в семейството е била лабилна. Не е искала да учи, да чете, да довършва каквото и да е. Непосредствено след сватбата вече е била сърдита на Чарлито за какво ли не - че иска да се разхожда сред природата, че имат гости... Бременна подлага на опасност нероденото си бебе, за да манипулира и т.н. По характер не ми допада. Иначе е хубава.

# 2 852
Е,то и аз бих била сърдита,ако знам,че е минал през креватите на сестрите ми,а собствената ми баба го играе сводница..

П.п.За тези на които конспирациите ,ритуалите и окултизма представляват интерес

Окултните причини за сватбата на Уиндзор

https://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/323-201 … -08-18-55-07.html

Хронология на раждането на Лунното дете

https://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/465-201 … -23-23-08-03.html

# 2 853
  • Чужбина
Значи, момичета, ако видите ето такива коментари в туитър, директно докладвайте:

Скрит текст:

Даяна си е била откачалка още преди брака. Кой нормален човек бута друг по стълбите.

# 2 854
Тези хора не са нормални, едно е да си фен на някого (аз също харесвам Меган), но друго е да пишеш и най-важното да мислиш такива неща.  Нищо чудно, че Кралското семейство не показва много децата си, имайки предвит какви откачалки има. Тези хора освен да се докладват има ли как да понесат някакви последствия? Дано да има. Това са си чисти заплахи.

# 2 855
Като стана дума за Даяна-ми и тя не е била проучена предварително подробно от РФ.
 Не пък Меган да са я проверявали що за стока е.. И то в друга държава, друг континент...Да бе, да!

# 2 856
  • Sydney
Шарлийн е носила подобна рокля като последният Маккуин на Кейт... в случая, тази на Шарлийн ми харесва повече...

https://www.instagram.com/p/B5DWBXmHhnJ/?igshid=1mutrvrq59q42

_______
Да желаеш нещастието, да не говорим за смъртта, на хара които не познаваш е ненормално, това граничи със сериозни психически отклонения...

# 2 857
Даяна само една корона (от тези на Баба) ли е носила, докато е била омъжена за Чарлз? Камила, май разполага с повечко.

# 2 858
Камила има една нейна си и още 2 от Чарлз, които са и предоставени за ползване.

# 2 859
  • Чужбина
Тези хора освен да се докладват има ли как да понесат някакви последствия? Дано да има. Това са си чисти заплахи.
Имало някакъв сайт на MI6, където се докладват такива неща, за да ги проверят службите. Службите със сигурност ги вземат тези неща насериозно.

Камила от НЗ:

https://www.instagram.com/p/B5FjAjzHTym/?igshid=1ud5o7xzbtde4

Брошки, носени от Кейт, със значението:

https://www.instagram.com/p/B4-hqIEHipf/?igshid=9t67okqj1gsa

Сега ще споделя лично мнение и усещане, предизвикано от въпрос, който ми зададоха наскоро по отношение на кралското семейство... защо толкова си заинтересувана (не беше точно използваната дума)...
И защо? Защото - харесва ми изтънчеността и величествеността на всичко. Харесва ми изискаността, обноските, дори супер строгият протокол, детайлите. Разговорите на тема по-възвишена, като изкуство и чисто лукс неща. Бих желала да се докосна до тази част, свързана с тези толкова дребни, а същевремнно съвсем на място детайли. Да разгледам примерно Бъкингам от вътре и да разбера от първа ръка за орнаментите и архитектурата, историята. Да присъстваш на истински бал с всичките му неща... всеки, който пожелае може да си купи дизайнерска рокля и да отиде на опера, но атмосферата и експириънса, който би получил при кралско такова събитие няма как... примерно мога да си купя дреха на Маккуин или любимият ми Сааб, но няма къде да я нося, Т.е. би било странно да се изтърся на улицата, дори и на официално събитие не върви...

Това съвсем в страни от чертите на характера и същността на Короната... те са арогантни, нагли, лицемери и гледат само себе, но въплъщават величественост, което ме привлича...

Ако обичате, без подигравателни коментари, споделям нещо, което не смятам че трябва да се окачествява по какъвто и да е начин...

Ама защо подигравателни коментари?

На мене са ми интересни, защото ми е интересна историята. Също така ми харесват, защото създават някакво чувство за национална идентичност и принадлежност, което в последно време политиците се опитват да заличат.

Не бива да затриваме знанието за корените си.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 13:16 от Eleonora_27

# 2 860
Като стана дума за Даяна-ми и тя не е била проучена предварително подробно от РФ.
 Не пък Меган да са я проверявали що за стока е.. И то в друга държава, друг континент...Да бе, да!

Кой казва,че не е?
Чарлс ги е минал цялата рода и на края се е оженил за нея понеже?
А да бе..Много силно се е влюбил в нея.Толкова силно,че едва изчака да изстине и се мушна под полата на Камила..
Друга причина за брака им,освен подходящия ѝ произход и потекло,аз не виждам.
А това,че е племеница на Чърчил,то е случайност..И родствеността ѝ с Вашингтон и тя с е случайност..И въобще,да има работа за мармотите..

# 2 861
  • София
И в крайна сметка какво се оказа - Чарлз е изневерявал на Даяна само с Камила, защото тя е била любовта на живота му години преди да срещне Даяна, а Даяна се е скъсала да изневерява на Чарлз с който й попадне пред очите, стига да се държи малко по-мило с нея?

# 2 862
  • Sydney
Подигравателни - защото има хора, които си позволяват да бъдат саркастични на гърба на чужди мнения... и да правят коментари, по повод нечии виждане, които не са на място...

Ето още от Джеймс и приятелка-годеница... интересна е дамата, мен ми допада:

https://www.instagram.com/p/B5GFoGKH8xh/?igshid=xx04eegyyn99

# 2 863
  • София
Камила от НЗ:

https://www.instagram.com/p/B5FjAjzHTym/?igshid=1ud5o7xzbtde4

Брошки, носени от Кейт, със значението:

https://www.instagram.com/p/B4-hqIEHipf/?igshid=9t67okqj1gsa

Сега ще споделя лично мнение и усещане, предизвикано от въпрос, който ми зададоха наскоро по отношение ма кралското семейство... защо толкова си заинтересувана (не беше точно използваната дума)...
И защо? Защото - харесва ми изтънченото и величествеността на всичко. Харесва ми изискаността, обноските, дори супер строгият протокол, детайлите. Разговорите на тема по-възвишена като изкуство и често лукс неща. Бих желала да се докосна до тази част, свързана с тези толкова дребни, а същевремнно съвсем на място детайли. Да разгледам примерно Бъкингам от вътре и да разбера от първа ръка за орнаментите и архитектурата, историята. Да присъстваш на истински бал с всичките му неща... всеки, който пожелае може да си купи дизайнерска рокля и да отиде на опера, но атмосферата и експириънса, който би получил при кралско такова събитие няма как... примерно мога да си купя дреха на Маккуин или любимият ми Сааб, но няма къде да я нося, Т.е. би било странно да се изтърся на улицата, дори и на официално събитие не върви...

Това съвсем в страни от чертите на характера к същността на Короната... те са арогантни, нагли, лицемери и гледат само себе, но въплъщават величественост, което ме привлича...

Ако обичате, без подигравателни коментари, споделям нещо, което не смятам че трябва да се окачествява по какъвто и да е начин...

benitabeni

+ 1!
И, при мен така ги чувствам нещата.Също много ми се иска, да обиколя всички замъци и дворци в Европа. Ама, всички до един.Ако не са достъпни за обикновенните посетители, да ги видя поне от вън.Надявам се, до пенсия да сбъдна тази ми мечта.  Joy Joy Joy

Гледам, снощи сте писали за любимата ми Даяна.Може да е била куку и откачалка, но за мен, абсолютно е била модна икона.Нямам спомен да е обличала нещо което да не и по мярка, което не неподходящо за случая. За мен е била страшно класна жена.От далече е привличала погледа. И, много ме е яд, че не е между живите. Искаше ми се да видя в какви отношения шеше да е с снахите си.Особенно с бръмчалката.

Между другото:Знаете ли, Бъкимганският дворец дали отворен ли е за посетители?

# 2 864
  • Чужбина
Чарлс ги е минал цялата рода и на края се е оженил за нея понеже?
А да бе..Много силно се е влюбил в нея.Толкова силно,че едва изчака да изстине и се мушна под полата на Камила..
Друга причина за брака им,освен подходящия ѝ произход и потекло,аз не виждам.

Да, Даяна е била с подходящо потекло. На всичкото отгоре - девствена.

Чарлз и Даяна просто не са били един за друг. Даяна е била прекалено чувствителна, чела е любовни романи, вместо да чете историята на Великобритания и кралете им.

Двамата просто дори е нямало за какво да си говорят. Почти никакви общи интереси, възрастова разлика и т.н.

Даяна е била ужасно ревнива. Внушавала си е, че Чарлз е влюбен в детегледачката Тиги и искал да се ожени за нея.

От съвременна гледна точка, Даяна си е чист бордърлайн. Има и нарцистични характеристики при нея.

Следващите й връзки също са пълен кошмар - редуване на влюбване, мания, изоставяне, депресия и т.н.

Не че Чарлз е бил цвете за мирисане. Той е по-скоро циник, с брутално чувство за хумор ... Това никога не е добра идея за чувствителни личности като Даяна.

Общи условия

Активация на акаунт