В смисъл,поставяли ли сте се на мястото на Даяна?
Ако онези неща са верни,представям си какъв психически и емоционален шок е било..Да разбереш,че си измамена,че на никой в тоя дворец не му пука за теб,че собствения ти мъж ти казва"че си само за разплод" и нищо повече..Една селектирана утроба..И това да го преживее младо момиче в периода на своя романтизъм и наивитет..Ми не в хахава и истерична откачалка ще се превърне,ми направо се чудя как си е съхранили психиката до толкова,че да има сили да функционира така машинално?Да знаеш и да преживееш неща,за които нито имаш право да говориш,нито да споделяш,а най-ужасното е да си знаеш,че дори да си отвориш устата,никой нормален човек не би ти повярвал..Малко като жертвите на домашно сексуално насилие,чиито родител е перфектен обществен образ..Никой не вярва на обвиненията и жертвата бива обвявена за психически нестабилна.
Не казвам,че ужасиите за които говори са истина.
Но понеже знам,че на тая планета,совите не са това което са,за това и избягвам да слагам епитети на Ди.
Защото ако има и малко истина в думите ѝ,тогава "психически нестабилна и неуравновесена", "истеричка","жена с лабилна психика" и т.н. ,продобиват един друг смисъл.Поне за мен.
П.п.Виж,относно красотата и финеса ѝ,може да съм кьорава,но такива не забелязвам.Не разбирам как така е обявена за една от най-красивите жени,но аз вече си казах,че ми липсват стил и класа,та сигурно за туй не мога да я оценя подобаващо.