Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 388
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 865
И в крайна сметка какво се оказа - Чарлз е изневерявал на Даяна само с Камила, защото тя е била любовта на живота му години преди да срещне Даяна, а Даяна се е скъсала да изневерява на Чарлз с който й попадне пред очите, стига да се държи малко по-мило с нея?
Така се оказа, да.
Не харесвам Даяна нито, като поведение, нито като външност и никога не съм разбирала прехласването по нея. Демонизирането на РФ също не ми допада - те, че не са стока, не са, ама и тези, дето само гледат как да се набутат при тях не миришат на маргаритки, нека бъдем честни.

# 2 866
  • Чужбина
Шарлийн е носила подобна рокля като последният Маккуин на Кейт... в случая, тази на Шарлийн ми харесва повече...

https://www.instagram.com/p/B5DWBXmHhnJ/?igshid=1mutrvrq59q42

Много е хубава роклята на Шарлийн.

А аз като видях роклята на Кейт, веднага се сетих за тези на Анжделина:

И на Кейт Бланшет:

Кейт искам да я видя с ето такива рокли:

Първата, обаче, не с толкова отворено деколте.

А също с вариант на ето тази:

И само горната част на ето тази:

# 2 867
  • София
...
Между другото:Знаете ли, Бъкимганският дворец дали отворен ли е за посетители?
Отворен е за посещения 10 седмици през годината.
За следващата година това ще е периода 18 юли - 27 септември 2020г.
Мисля, че тогава Кралицата е в провинцията.

# 2 868
Nature Zap Аз харесвам Даяна и не мисля че е била с психични отклонения и  леко поведение
както в последните 5 год. се вадят и лансират"спомени" от определен кръг лица..
истината за това което става и е ставало в Двореца ще си остане скрита за нас,простосмъртните..
така е било и така ще бъде.. казват че от хубавото никой не бяга..
това което ни се показва е малка част от маркетинга* на Фирмата.

# 2 869
Eleonora, Кейт има подобна на червената на Кидман:

# 2 870
Вие какво искате от крале/принцове и друга аристокрация ? Те, ако не са били груби/вулгарни/жестоки/гадни/студени/егоисти и т.н. сега да няма и помен от тях. Само си спомнете Сиси (не Роми Шнайдер), Мария Медичи или Екатерина Велика. Мъжете дори не смея да спомена.
Пак сега са с една идея по-съобразителни.

# 2 871
  • Чужбина
Между другото:Знаете ли, Бъкимганският дворец дали отворен ли е за посетители?

Да, Ками, но само през юли и октомври. И трябва да се купят билети предварително.

Има билети на различни цени, а по-скъпите включват гледане на повече неща.

Аз съм гледала няколко пъти смяната на караула пред двореца в 11 часа в определени дни. Много е яко.

Ето тук могат да се проверят датите:

https://buckinghampalace.co.uk/buckingham-palace-tours/

Сега пише, че е затворено до юли 2020-та година. Също пише, че е хубаво да се купят билети предварително.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 12:42 от Eleonora_27

# 2 872
  • Sydney
Кейт Бланшет е невероятна на горните снимки... светлата рокля е невероятна, ефирна и просто приказка... черната също е превъзходна! Имам съмнение за Сааб или Зуахир Мурад на светлата... Армани са и двата...

# 2 873
Кейт Бланшет и Никол Кидман винаги излъчват класа и са в прекрасни тоалети, сигурно има връзка с това, че австралийки, а не американки. Simple Smile

# 2 874
  • Чужбина

Да, и двете са Армани. Светлата е със Сваровски кристали.

Ето това е Зухаир Мурад:

Чудя се, дали на Кейт ето рокля не беше на Зухаир:

# 2 875
Не, не е. Джени Пакъм е дизайнерката.

# 2 876
  • Разпиляна във въображението
От кралските особи на първо място е Елизабет. Невероятна е, излъчва си класата, рода и положението. От новите харесвам Максима. Красива, жива. Има и лоши тоалети, лоша прическа, но е истинска. Дори и да има нещо по нея правено, то не се набива на очи. Останалите известни са ми фалшиви - Летисия /и студена/ и Рания. Да вземат да престанат да се подмладяват, че вече започват да ми стават смешни, когато застанат до съпрузите си. Скоро ще заприличат на техни дъщери, а не спътници. Жалко за съдбата на Грейс. Тя също е имала невероятно присъствие и харизма + елегантност. Хубаво е носила годините си.

# 2 877
Сега като казвате аз съм била в  датския шведския и монакския замък или  както се нарича мястото където се обитава от съответните кралски семейства, естествено само там където е било отворено за туристи .Монакския най много ми хареса Само в Англия не съм била би ми било интересно.

# 2 878
  • София
На Кейт Бланшет ми харесва роклята. Никол Кидман ми е анти, не ми харесват и роклите и. Единствено тази с фльонгата на врата ми е хубава. 
Летисия е доста ошлайфана, но също излъчва класа, елегантна е и знае как да се държи. Друг е въпросът дали свива джуки, като види свекърва си.
Рания не ми допада, неприятна ми е във физиономията и то от преди операциите.
Максима и Мери ги харесвам, другите са ми безразлични. Е, освен Шарлийн, която също не харесвам, като Рания.

# 2 879
Рания ми харесваше преди. Ама много се промени.

Общи условия

Активация на акаунт