Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 662
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 105
Винаги като погледна купата на Деси с тематични плодове, се сещам за ученическите ми години.....в часовете по изобразително изкуство есента задължително рисувахме купа с ябълки и грозде, сложена на бюрото...😁 Само една червена покривка й липсва на Деси и ще е едно към едно.🙉

# 106
Сега може да кажете, че въпросът ми е тъп, но все пак... Пепе, нали шофира? Това вино не ми изглежда да го пие вкъщи Thinking

# 107
Е защо смятаме, че е с кола в момента?
Дори и шофьорите понякога ходим пеша до разни места Grinning

# 108
Цената на маникюра не зависи от декоративната му част, що за мисъл. Техника, материали, вложени разходи в маникюристките (за обучения, например) - това влиза в по-високата цена. Локация и допълнителни екстри също, разбира се.

Все ми е тая за композицията, аз в 90% от случаите съм с едноцветен маникюр в някой от хилядите нюанси на нюд и червено.
Единици са тези, които постигнат сносен резултат вкъщи. И го казвам като някой, вложил месеци да чете темата за домашен гел лак (тоест нагледала съм се на снимки), накупил лампа, материали и тествал обезмаслители, основи и т.н. Отнема аааадски много време да се намери точната комбинация, с която резултатът не се бели на третия ден. Малцина нямат особености и успяват да си нацелят комбинацията веднага. Но дори и да стане, сори, но правени вкъщи нокти обикновено си личат отблизо. Който иска да се заблуждава - ок, но качествената работа си личи. Това не значи скъпа, разбира се, има и салони, които взимат много пари за нищо, но обичайно си има някаква връзка между професионализъм и цена. Който го отрича, си затваря очите. И не е ходил на маникюр в чужбина да види как точно виетнамките успяват да подбиват цени и как изглеждат ноктите на клиентките им под привидно красивия резултат Simple Smile

Евала, от тренировката, право към винцето! Joy

Единствената причина да не го правя това вече е, че тренирам сутрин от 7 до 8 и някак не върви с отиването в офиса да си налея чаша вино 😂

# 109
# 110
Приемете Пепе като един експеримент до какво водия фалшивия, интаграм/youtube живот.

Хора се събират, раждат, женят, изневеряват, развеждат и т.н. все неща случващи се може би на всеки.
Но тя реши да направи живота си реалити шоу с розов филтър в youtube, в който тя да се покаже като българката, изучила се успешно в чужбина, завъртяла главата на заможен датчанин и успяла да го доведе в България. Пък тук - всичко розово. Брънчове, почивки, луксозен апартамент в скандинавски стил, събития, кафенца и ресторанти, забременяване и раждане и колко лесно се отглеждат 2 малки деца - розово, розово, розово. Това ви показаха. Пък зад фасадата е било грозно. Апартамента под наем, придобивките подарени от спонсори, почивките и брънчовете - спонсорирани, децата - гледани от баба и прабаба, пък с мъжа ѝ - безработен и без финанси, драма и неразбирателство. Ми да ама на лъжата краката са къси, казали хората. И бам - розовия филтър почна да пада лека-полека. Нищо, че тя още представя живота си като розов, с изключение на нощите в които пуска лайфове подпийнала.

И все още има нейни заблудени фенове, защитаващи я и тъгуващи за нея. Пък Филип бил мръсно датско прасе, нещастник, глупак и кво ли още не.
Обаче има и такива, като някои от нас, които ненавиждат фалша и са го усетили още от първия нейн клип, който са гледали.

Изключително точно попадение с всяка една дума. Браво! Тази омраза към Филип се дължи единствено на сляпата фенска аудитория, за която Пепелджийска беше първо образец за подражание, а сега - жертва. Но на собствените си грешки. Как ще се върнат децата от Дания? Филип ли ще ги придружи или Антоанета ще иде да ги закара?

# 111
Всички гледат крайно отегчено, дано да е търсен ефект.

# 112
Не е хубава тая снимка. Като ученици.

# 113
Ей така става, като нЕма розАв филтър.😆

# 114

Пепон гледа като на 5 чаши вино или все едно всеки момент ще се разплаче.

# 115
Талант до таланта!

# 116
И като споменахте талантииии...🤪🤪🤪

# 117
Цената на маникюра не зависи от декоративната му част, що за мисъл. Техника, материали, вложени разходи в маникюристките (за обучения, например) - това влиза в по-високата цена. Локация и допълнителни екстри също, разбира се.

Все ми е тая за композицията, аз в 90% от случаите съм с едноцветен маникюр в някой от хилядите нюанси на нюд и червено.
Единици са тези, които постигнат сносен резултат вкъщи. И го казвам като някой, вложил месеци да чете темата за домашен гел лак (тоест нагледала съм се на снимки), накупил лампа, материали и тествал обезмаслители, основи и т.н. Отнема аааадски много време да се намери точната комбинация, с която резултатът не се бели на третия ден. Малцина нямат особености и успяват да си нацелят комбинацията веднага. Но дори и да стане, сори, но правени вкъщи нокти обикновено си личат отблизо. Който иска да се заблуждава - ок, но качествената работа си личи. Това не значи скъпа, разбира се, има и салони, които взимат много пари за нищо, но обичайно си има някаква връзка между професионализъм и цена. Който го отрича, си затваря очите. И не е ходил на маникюр в чужбина да види как точно виетнамките успяват да подбиват цени и как изглеждат ноктите на клиентките им под привидно красивия резултат Simple Smile

Евала, от тренировката, право към винцето! Joy

Единствената причина да не го правя това вече е, че тренирам сутрин от 7 до 8 и някак не върви с отиването в офиса да си налея чаша вино 😂

Тъй като често посещавма Коко като най-близкия салон до вкъщи - там зависи. Като си записваш маникюр те питат със или без декорация. Ако е с декорация часът ти е с 30 мин по-дълъг, цената е към 50лв, иначе е 40лв. Няма как спотнанно да решиш, че искаш рисунка/декорация, понеже не всичките момичета могат/правят. Политика на салона е. Това е за гел лак, за обикновен лак е по-евтино.

# 118
О, мерси за инфото, не знаех. Много разумно решение, чудесна политика ми се струва. Аз ако искам нещо по-така, отивам с конкретна снимка и се е случвало момичето, което иначе е с безупречна техника и прави разкошно изглеждащи нокти, да не може да рисува.
Няма лошо, просто да знаем предварително.

Едит: Дами, имам и кажи-речи финално мнение за диодната лазерна епилация в Мърфи, за която ви споменах преди мноого теми (през януари беше). Ако някой иска, на лично, че да не спамя тук.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт