Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 088
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 135
Ако съм на Тубата, бих им блокирала каналите за месец. Е така, щото са прости до вдлъбване. Да им се сринат договорите и да се усетят майки ли са въобще или и децата си на маркета са пуснали.
Тази русата шведка -дама ми прилича на рускиня, но за някои неща ми е доста приятна да я слушам

# 3 136
В Дания данъците са ужасно високи.
Затова се живее под наем.
Коли се ползват рядко.
Елица е била на рецепция в хотела на предишният, с който заминава за Дания.

Дядото няма хотел в Бг, бил е брокер в Обзор, където се запознават с Елица.
Кой дядо? Аз и преди питах кой е бившият приятел на Елица? С него е заминала за Дания ли ?
Мен не ме дразни. Има си едни такива жени, както казвате тук мяукащи.

# 3 137
Тази русата шведка -дама ми прилича на рускиня, но за някои неща ми е доста приятна да я слушам

Майка й е естонка, биологичния й баща - финландец, когото тя никога не е познавала и има втори баща. Когато е на 3 години, емигрират в Швеция. Гледах й клипчетата, в които показва свои снимки, преди да влезе в хай обществото... много ме впечатли как отива сама в Италия, разбира какво иска от живота и следва план, с който реализира целта си. Също ми харесва, че е далече от кича.

# 3 138
Доста е обрана наистина. Точно това, което маса женища не разбират - финесът или го носиш, или не. Или поне или го възпитаваш в себе си, или не.  Определено не се постига с китайските парцали на Шиин и големи претенции.

# 3 139
  • София
Аз бях я слушала няколко пъти и ми допадна. Но гледах едно видео с "как всичко е започнало" и там разказа как е теглила заем (май за образование) и го е профукала в Италия, където е започнала да се запознава с мъже. На мен всичкото това, наред с хранителните й навици, в един момент ми прозвуча като обличане на едно гадничко занимание в хубави одежди. И я отследвах.
Но аз поначало не обичам жени, които се изживяват като вечни дами и се опират на мъжете прекалено. Дамите с финес не говорят за това по мое мнение. Просто го излъчват.

# 3 140
На мен много ми допада School Of Affluence, има какво да се научи от нея относно етикет, стил на обличане и грижа за кожата. В биографията й не съм ровила допълнително, мислех че е рускиня досега. Беше публикувала в инстаграм Q&A за ринопластиката си, харесва ми повече преди да си коригира носа, всъщност тя май има доста корекции по лицето или поне така ми изглежда на мен.

# 3 141
На мен визуално не ми допада въобще. И явно не само на мен ми прилича на рускиня. За сега я слушам, ще видим нататък.
Пуснах си на Ивана клипа...ъъъ
Скрит текст:

# 3 142
Казах ви аз, че комбинацията ѝ от дантела и кожа беше най- доброто ѝ попадение онзи ден

# 3 143
  • София
И аз обичам кожа и дантела Joy
Ама не точно такива.

Имаше една госпожица, по- точно госпожа. Даже се пише така Mrs нещо си, кояро говори за женственост. Много ми е сладка (и красива), като се сетя как се казва, ще пиша. Мъжът й май беше полицай. Нещо такова.

# 3 144
Здравейте момичета! Малко среднощно включване и от мен... Не бях влизала около две седмици и ви наваксвах няколко дни.
 Обещах да ви отговоря, но имахте други разгорещени теми и не исках да се включвам ни в клин, ни в ръкав...

По повод включването на Тони, както и на всички нас, мисля че проблемът е в липсата на двустранна комуникация. Аз, когато научих за форума, четох няма и седмица и се включих под същия афект и заради напрежението, което бях събрала. След това си поговорихме и малко по малко започнах да гледам по друг начин на форума и на повечето от вас. С някои дори сме си писали и на лични съобщения... Някак си нещата се случват от двете страни - критиката, директните нападки, та дори и разбирането. С времето започнах да се улавям как се замислям все повече за съдържанието си, а дори когато гледам нещо старо свое, виждам неща, които сте споменавали тук (дори да не са за мен) и ме дразнят...
Най-пресният ми пример е коментарът от сторито ми, в което галя кучето, докато шофирам... Първата ми мисъл като го прочетох: “Ама аз бях в задръстване, сестра ми до мен, колата ми е автоматик, а той е супер кротък”... 5 минути по-късно вече знаех, че сте прави... Не само, че тези неща не се виждат на сторито и остават грешно впечатление, но и по-лошото - никога няма как да съм сигурна, че и в най-тежкото задръстване може да се случи нещо и да стане гаф...
 Мисълта ми е, че темата ми е наистина полезна, особено след като се научих да си селектирам коментарите. Някои от коментиращите направо ги прескачам. Никога не бих приела преките обиди и подигравки като нещо корективно, не ми е приятно да ги чета, особено при наличието на такива цветущи епитети, които не бих дори допуснала да имам в речника си. Но да си призная, съвсем искрено съм се привързала към няколко от вас и е удоволствие да чета мненията. Както си писах с една съфорумка, темата ми е като Фънки, в Капките - никой не го харесва колко е критичен, но всеки който бъде похвален, подскача от щастие. Та така и аз 😁
Все пак смятам, че трябва да има баланс и обиди на физическа основа, както и подигравките да не бъдат допускани.

Малко и по някои от другите теми:
За Shein не мога да се съглася, защото и аз съм си купувала от тях и от зафул, от Алиекспрес (дори ще правя видео за последният сайт)... Сега и аз имам колаборация с тях и отново имам същите изводи... Всички масови брандове зареждат от едни и същи заводи и просто си слагат своите етикети... Купувала съм си неща от H&M и след две-три години ги виждам абсолютно същите в Манго или дори в Зара, като Зара дори не е под една шапка с първите две... а да не казвам колко от техните стоки ги има в Алиекспрес... с Шиин е същото. Много артикули съм виждала в Зара, но на три пъти по-голяма цена. Предполагам и повечето от вас го знаят, но мисълта ми е, че почти всички пазаруваме конфекция, дали е Шиин или Зара... разликата е, че едното го има в мола и изглежда по-престижно...

А относно School of affluence... и аз имам много противоречиви наблюдения. В някакви моменти ми се струва твърде меркантилно мнението й и особено гръмките заглавия за богати мъже, но видеата й за стил, мода и поведение, са ми изключително полезни и отдавна съм на мнение, че трябва да се въведе отново официално и задължително училище за обноски, маниер и поведение. Цялостното присъствие и излъчване на една жена се променя, когато поведението й е издържано и елегантно...

П.П. Извинявам се за чаршафа, който скроих, да си кажа всичко наведнъж 🙈😁

# 3 145
  • Някъде там
Ох лееее Ивана защо е надянала чалма вместо пола? 😀😀😀😀
Тази жена гледа ли се в огледалото преди да излезе с тези дрехи ?
Лъскащия сладкиш изглежда стилно на фона на това..
Ивана, чалмите са за глава, не за крака 😊

# 3 146
  • София
Не те гледам (никого не следя от бг блогърките), но с включванията ти тук оставяш впечатление за много приятно момиче.

Аз мисля, че постът си е на Антоанет. Тук сте коментирали, че е леко лабилна и в написания пост аз видях точно афект. Само че на мен хич не ми е приятно да се извъртат думите, включително и от съфорумки тук.  Всеки дава мило и драго да дава на децата си, но морален дълг на децата е да го развият, да го ползват като спасителна мрежа, а не като обезпечение за бездействие. Това беше мисълта ми по принцип. Който има, ще дава, логично.

На въпроса за влогърството и работата- напротив. Ако имах възможност, щях да влогърствам, но щях да се стремя да си работя и отстрани с това, което харесвам и за което съм учила. Не са ме възпитали в някакви макар и субективни за всеки ценности и не са ме изучили, за да си снимам гащите и спиралите.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 02:57 от The Catcher in the Rye

# 3 147
Сигурно са започнали скрито състезание за най-безвкусно облекло, Сладкиша и Ивана. Доста е оспорвано. Отивам да видя дали Ивана печели тая седмица

# 3 148
На втората снимка СлЯдкишка като каква е? Жената котка от АлиЕкспрес или от улицата на червенкте фенери?!

# 3 149
Боже, какви са тези облекла... От Илиянци сигурно Joy

Общи условия

Активация на акаунт