Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 867
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 375
# 3 376
А сакото да не е от абитЮрентския бал на дядо й? 😄

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 15:39 от Вαнилия*

# 3 377
А сакото да не е абитЮрентския бал на дядо й? 😄
🤪Сакото - или L или XL размер си купува, а най-добре да е мъжко!🙈

# 3 378
Досущ като излязла от Бевърли Хилс 90210. Там по същия начин се носеха, само без сандалите.

# 3 379
Това не е тя, споделила е снимка от друг профил. Наполедък ме натоварва това момиче, последвах я за кратко, но с тия неспиращи снимки от сватбата... качи наведнъж като толкова искаш да ги покажеш, ама да де - няма да имат толкова харесвания така. Отделни през 15 мин се качваше стори, тя освен да стои на телефона, не знам друго прави ли..

# 3 380
Валери не е качвала снимка от 6 дни.. и огладнява, когато се сети, че не е яла?! ох.. Grinning

# 3 381
Не знам за Елица,но е намеквала няколко пъти,че не е в добри отношения със семейството си. Понякога нещата с баби и дядовци и роднини изобщо не са такива каквито изглеждат. Казвам го от личен опит!
Иначе видеото ми хареса,разтовари ме.

# 3 382
Леля Коци колко е скромна и тактична, а? 😆

# 3 383
Ей, тая жена колко е нахална. Flushed После дали ги носи? Може и да ги продава някъде, както и пр пратките. Поне така си мисля. Следя една турска влогърка, която често качва видеа с разопаковане на пр пратки и толкова много неща й пращат, че няма начин да не продава повечето. Няма кога да използваш толкова много козметика и разни други неща.

# 3 384
И на мен ми хареса влогът на Елица, няма да се фокусирам върху подробности, за да не реши някой, отново, че я боготворим.
Прави ми впечатление, че повечето виждат това, което търсят и искат. И не говори добре ако някой те дразни и отвращава, пък продължаваш да го следиш само за да го коментираш/обиждаш.

За отношенията между хората, независимо роднини/приятели/двойка, мнението ми е, че не е ок да се коментират прекалено много и да се правят заключения. Никога нищо не е такова, каквото изглежда - нито хубавото, нито лошото, никога не знаем всичко за когото и да е, а най-малко от снимки и клипове, и то на непознати, можем да си вадим изводи.

А тази безмерна неграмотност е направо отчайваща и не знам защо се дава трибуна на хора, които пишат/говорят така, сякаш нямат завършен четвърти клас, а се водят и „инфлуенсъри”. Аз когато не знам нещо основно, липсва ми осведоменост по важен въпрос, допусна грешка, се срамувам, гледам да се поправя и усъвършенствам. Други, очевидно, се гордеят с невежеството си.

# 3 385
Днес за първи път се "инфлуенс"-нах от роден влогър и си купих един лак, който Елица беше показвала. Много съм доволна от продукта, май за лакове ще я слушам и занапред Simple Smile

Отскоро гледам нашенци, но явно вече съм се повлияла (прекрасна българска думичка, не знам защо толкова държат на тоя инфлуенс) Simple Smile .

# 3 386
Признавам си, че и мен доста са ме повлиявали 😉

И за много нови за мен неща съм разбирала от различни блогъри, инстаграмъри и по-малко ютюбъри.

Не мисля, че е лошо, особено ако си останал доволен. Все пак това им е част от работата.

# 3 387
Мен са ме повлиявали само за храна до този момент

# 3 388
И аз се инфлуенснах и тази година, и то от кой, от кой?! От ВалериЕ! 😁
Преди време бях гледала едно видео, в което си беше купила ароматни свещи на Rituals. Та, сдобих се с коледния им календар тази година.
Миналата година си взех календара на Lumene покрай Галя. И това е. 😁
От година на година.

# 3 389
А пък мене Пепе ме запали по DJ89!🤫🙈😋 Беше сложила техен трак в едно от видеата си. Горещо препоръчвам, ако харесвате комбинация от хаус и фолклор. Момчетата са българи и са братя.

Общи условия

Активация на акаунт