Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 785
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 645
А този коментар е направо убийствен! (Под новото видео на Попова за адвент календара на Trend It Up) 😂😂😂

# 3 646
Аз ни в клин, ни в ръкав се включвам, без да съм имала време да ви изчета, но искам да кажа, че последният влог на Адри беше много симпатичен. Ще са радвам да продължи да снима.

Не успях да издържа цялото видео на Пепе, може би ако някой се интересува от диети ще му бъде по-интересно.

Ще си направя едно кафе и ще се върна назад да почета. Хубава събота от мен Simple Smile

# 3 647
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От българските влогърки не съм се инфлуенснала и не мисля,че ще се случи.Живея в Щатите и това е основната причина да не съм толкова близка и заинтересована от тяхните ПР пратки.
От американските влогърки обаче съм накупила много козметика,къде сполучлива,къде не толкова.
Също така ми допада идеята за минимализма,но не бруталния.Много американски видеа изгледах по темата и го използвах за новия ми дом.
Зарадвах се да видя Филип2 в България.Заради децата.

Връщам се да дочета.

# 3 648
Йокото има хубаво тяло, но снимките и са пошли. Дори на снимките с децата позира предизвикателно и ми направи впечатление, че ако ги изтриеш от кадъра, нищо няма да се промени, сякаш никога не са били там.

# 3 649
Много хубав влог на Боряна Стефанова,работата и също много ми харесва -подчертава чертите на лицето ,нежен грим,в същото време е достатъчно силен за съответния повод,но не приличаш на траверс или на нов човек.
П.с.Забравих да кажа,че се инфлуцнах от Йоанна за рест.Национал в Хисар,посетихме го и останахме много доволни,от интериор,обслужване,храна,управителят идваше да пита на нкл пъти дали всичко е наред и дали имаме някакви забележки.Следващият път ще посетим и Прованс.

# 3 650
  • където ми харесва
И аз се чудя Филип с какви очи отсяда при бившите тъстове, ама не е луд тоя дето яде баницата, нали знаете. На принца датски трябва да му е добре, все пак... А и се учудвам на гостоприемството на тези хора, но едва ли имат друг избор. На него си му е екстра при тях, приютяват го, и на море го водиха лятото.
До тук стигнах, та ще коментирам.
Предполагам, че съвсем целенасочено е при тъстовете си. Най-малкото, има постоянен контрол, докато децата са с баща си.

# 3 651
Телепазарът се премести в youtube, сега Валери рекламира Air fryer на Делимано. Поредния добър избор на лице, което да рекламира подобен продукт. Колко ли от групата 13 годишни ще го купят?

# 3 652
Има интересни нови книжки. Но Пирина показва само това. Дали някога ще се сети и за Леда Милева например, или Валери Петров. И още много други.

# 3 653
Сторитата на Филип с малките са много мили.

# 3 654
Аурора, тъкмо това идвах да пиша и аз. Стоплиха ми душата, дечицата греят от щастие.

# 3 655
Аз не мога да оценя хубавото тяло на една жена, която се кикери и облича по този начин. Страшно вългарно и грочно, язък и за възмущенията на Йоко, която май се обясняваше, че само хора грозни отвътре могат да коментират с такъв негативизъм. Не знам за колко вътрешно красиво се има тя, но тия снимки я представят като труженичка от зората на чалгата.
На Пепе видеото за диетите и начина на хранене ми беше скучно, но пак по-добре от дейли влогове "пих кафе, ядох яйца".

# 3 656
  • софия
Аз идвам от видеото на Валка сладка 😀 е няма такъв смях. С престилка за готвене и тези диадемки... страшен аутфит. Личи си, че не готви

# 3 657
Само на мен ли Пепето с тази дълга коса ми прилича на индианка.😫

# 3 658
  • София
Снощи показах снимките на Йоко на ММ. Беше изключително възмутен. Очаквах да хлъцне от възторг.

# 3 659
Телепазарът се премести в youtube, сега Валери рекламира Air fryer на Делимано. Поредния добър избор на лице, което да рекламира подобен продукт. Колко ли от групата 13 годишни ще го купят?
Да, наистина..Най малко готвещата, рекламира уред за готвене..Пилешкото - без коментар..Валката, която яде замразена пица, ще ме учи да готвя....;Д Галчето,която е с почистваща фирма, рекламира препарати за тоалетна..Аз се чудя, тези рекламодатели, малко не подбират ли...Всички  рекламират неща,които са в жесток контраст с видеата им, начина им на живот и това,което представят...Жалка работа....Нулева логика...

Общи условия

Активация на акаунт