Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 102
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 045
Скрит текст:

Попадна ми във фб. Явно им е стара информацията за Антоанета. 😥

# 3 046
Здравейте! Тонито Попова ви пише и да ти да видиш чете тук редовно.Ако и вас ви разнасяха по някакви форуми щяхте да четете,така че най-искрено си признавам - да чета ви! Честико влизам за чуя колко съм дебела,неграмотна и подкупена. Включвам се,защото почва да ми идва в повечко да чета вече тотални фантасмагории. Коментирайте работата ми -ок! Клипове съдържание,правопис и каквото друго показвам.Вие обаче,вече пишете безсмислици,за които нямате нито доказателства,нито причина да си ги измисляте.Причина може би си имате де,но не мога аз да ви я кажа! Първо родителите ми или по-скоро баща ми не е инвестирал пари в образованието ми САМО,защото съм била проблемна тийнейджърка.Да,една от причините е била тази,но в последствие съм научила и постигнала много в Англия и училището ми. За тези от вас,които вярват м това,че щом родителите имат финансови възможности - значи на децата всичко им е уредено и подредено,грешите и явно нямате подобни познати в живота си. Аз не съм израснала с баща ми,който е и родителя с възможности, живяла съм с майка ми,която е военна,работи за държавата ни и може да си представите колко "милиони" сигурно и дават. Както и да е,за любопитните още в Англия започнах да работя,като фотограф и редактор на снимки в агенция за сватбени снимки с едни приятелки и учителката ни по фотография. Още на 15 съм си докарвала по малко и сама. Баща ми искаше да работя и да се науча да труд,за това и съм работила и в неговата фирма всяко лято. В училището в Англия съм завършила с пълно отличие и не защото някой ми е платил - там така не става, а защото съм се трудила и учила! Имам 2 отличия от училището си + последните две години от образованието си прекарах като house perfect,отговорен за другите момичета в къщата ни. Все неща,които няма да ми се дадат с пари! Отидох да уча във Виена и там видиш ли работех, не на едно а ДВЕ места! И всичко това докато учех и снимах видеа. Както преди месеци някой тук си беше направил труда да провери профила на Джош в LinkedIn,Да бяхте проверили и моя! И други неща съм работила! За една сте прави правописа ми куца и пунктуацията и сама съм си виновна,но това не ме прави по-глупава от някой с добър правопис,но беден речник и ниско обща култура! Стигнала съм и да там,че да работя влогър вече позор! Мога да ви кажа дами,че първо аз приемам работата си отговорно и сериозна,както към марките с които работя,така и към зрителите зо които правя съдържание. Лъскавото ми образование използвам всеки ден в канала си от планирането на едно видео,през редакция,research и публикация! Мога сигурна и друга да работя, за да ме уважават тук в бг мама,защото ако не е в офис не е работа! Закоравели и ограничени изказвания! Като влогър ви уверявам изкарвам поне 5х повече от колкото щях с лъскавото ми образовяние. Благодаря ви за вниманието! Надявам се сте разбрали това което ви е интересувало и сте останали доволни,че ви ЧУВАМ и чета! Продължавайте смело напред,но чисто човешки ви съветвам да си ограничите до коментиране на работата,а не семействата,здравето и т.н. ня любимите ви родни влогърки!

# 3 047
И последната включила се, и доста от останалите интернет деятел\к\и имат много да работят върху комуникацията.

# 3 048
За пунктуацията, правопис и граматика - съгласна съм, но напълно подкрепям казаното от Антоанет Попова. Тук сме за да коментираме тяхната работа, а не в какви апартаменти живеят и колко по-сериозни професии могат да имат. Да, те са си избрали да се показват публично, но повечето от нещата, които коментираме тук са догадки и мисля, чв не трябва да стигаме до крайности като ровим в профили в linkedin, профили на близки и т.н.

# 3 049
Тони, това че някой е писал нещо негативно не значи, че трябва да влизаш в отбранителен режим. Когато някой влогър е масово харесван и има някой друг лош коментар (визирам И теб в случая), може само да загуби, чисто професионално, ако реагира по този начин на негативите към себе си. Тук, както и навсякъде другаде можеш да намериш противоречиви коментари за даден човек, но това е напълно нормално, във всяка професия, особено във влогърската. Не веднъж се писа в темата, последните седмици, че се харесват видеата ти, че си непринудена, забавна и т.н. Моля те, щом четеш във форума, не чети избирателно само лошите коментари. Simple Smile

# 3 050
Има “инфлуенсърки”, които включат ли се тук, си казват, каквото имат /включително критика/, но не остават слепи за положителните неща, които сме изписали за тях, а за лошите - успяват да го поднесат някак възпитано. Пример е Йоана. След това започват да бъдат харесвани повече. За жалост, Тони, ти явно не си от този тип. Не малко хора /включително и аз/, написахме, че си една от малкото, които гледаме още с интерес. Можеш да ни обориш за някои неща, но не и по този начин. Всъщност сега ще говоря само от свое име. Ровенията за близки и познати не го одобрявам, но и тоя начин на писане също. В горният пост видях Антоанета от последните месеци, когато се държеше нагло и която смятах, че вече я няма. Жалко.

# 3 051
Antoanetapopova, аз съм от хората, които ти симпатизират, но неграмотно написано мнение няма как да се приеме сериозно.
Децата на хора с възможности винаги ще бъдат подценявани и сочени от тези, които нямат или са нямали същите възможности. Свиквай.

# 3 052
Ох, явно има някакъв бъг във форума, не ми излизат нотификейшъни за темата, а вие сте изписали сума ти страници Simple Smile Аз познати точно в Дания нямам, обаче в други държави познатите ми, които работят някаква общо взето добра работа, и които нямат деца, абсолютно си карат колите и могат да си позволят веднъж в годината поне почивка до екзотична дестинация, включително Малдивите. И това не се води висок стандарт, а нормален живот, който хората на запад могат да си позволят. Стига да имат някаква нормална работа, а не да висят на помощи или да работят по фермите. Така че не мога да си обясня с какво толкова лайфстайла на Елица ви бърка в здравето. Просто за съжаление българската реалност и реалността на запад се различават. Въпреки че, в интерес на истината, и тук имам достатъчно познати, които ходят в Бали, Малдивите, Исландия, без родителите им да им дават кинти.

# 3 053
Съгласна съм с VanillaPumpkin.
Явно си пропуснала, че си сред харесваните тук, но с това влизане с бутонките това най-много да се промени.
Поинтересувай се Йоана как се включи в темата и какво е отношението към нея.

Да, за съжаление, когато си публична личност, хората започват да се интересуват от личния ти живот - правилно или не, това е положението.

Правописните грешки не значат, че си глупава, но правят лошо впечатление.

# 3 054
Не е имало влогърка, която да не влязла в обяснителен режим и да не ме е изгубила тотално.

# 3 055
Абсолютно съгласна с горните мнения. Голям автогол беше тази неграмотна тирада.
Разбирам, че човек може да се засегне от негативни и неверни твърдения, това е нормално, но един интелигентен човек си личи по това как реагира.
Не може 95% от коментарите за теб да са положителни, а ти да дойдеш и да излееш  това словоблудство заради 2-3ма човека, които в общия случай си говорят колкото да не заспят. Така единствено губиш и тези, които те харесват.
Помисли над това.

# 3 056
Когато започнеш да си показваш лицето в онлайн пространството, няма логика да очакваш, че хората ще се интересуват от теб само до толкова до колкото им позволиш ти. Както се рови за известни актриси и певици, така се рови и за вас, влогъри, блогъри и прочие wanna be famous but not ready звездички.

И да, показа Джон миналата година, и за него ще се рови. Показваш братя и сестри - и за тях също. Няма как да дирижираш всички какво да правят. Хубаво или не - любопитството и клюкарските теми са си заложени при жените и нищо ненормално не виждам в това. Едни се разтоварват да четат книги, други да четат клюки, трети - и двете. И размахването на пръст не е в твоя полза, Антоанета. Имай го предвид. 😉

# 3 057
Не мога да разбера какво в ежедневието на Елица ви дразни, живяла съм в Дания, все още ходя там често по работа и имам реалистична преценка. Те по никакъв начин ен парадират с висок стандарт - това е напълно нормален стандарт - нито носи скъпи дрехи, нито вечерят често навън (което е по-скъпо от вечерите в бг), не ходят по скъпи почивки (билетите са супер евтини от Европа, а за Малдивите бяха отседнали в бюджетен хотел).

Аз оценям блогърите само и единствено по съдържанието, което предлагат и по колко са relatable за мен.

А за това, че на Ая и Попова родителите им са богати и са им осигурили добро образование и финансова стабилност - супер, не сме равни всички, комунизмът отдавна го няма. Не може да очаквате, че някой от семейство с възможности няма да се възползва от това и ще откаже всичко само и само да се приравни с Пенка, която е на 700лв заплата.

# 3 058
Хора, аз не мисля, че това е истинската Антоанет Попова. Този коментар ми се струва написан от много голям фен или нейн близък..Но не, не може да е Антоанет Попова. Shocked

# 3 059
  • Някъде там
Пределно ни е ясно, че ни четете повечето.
Хубаво е, че се включвате, но защо го правите, само когато сте критикувани ?
Защо не пишете когато ви хвалим.
Защото тук има достатъчно похвали от които можете да сте доволни.
Тони,харесвам те и те следя. Но искам да ти кажа, че коментираме това което ни показвате. Вие сте лицата на клиповете и социалните ви мрежи, няма как да не се коментирате и вие, не само клиповете.
Всеки тук изразява мнението си и честно казано по мое мнение, грозните и пълни с нелепи изказвания и гнусни обиди, коментари, са изключително малко.Такива коментари има много повече под клиповете и снимките ви. Тук точно в тази тема критиката е много, но не е вулгарна.Не винаги са основателни критиките и понякога са изсмукани от пръстите, но ние сме хора и не винаги можем да сме обективни. Едва ли има човек, който винаги е обективен и никога не е казвал нещо за което после съжалява.
Това си е моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт