Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 051
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 195
# 3 196
Обаче, Фичето не се отказва упорито от прическата си в стил ''Иванушка Глупака".  Laughing

Скрит текст:

# 3 197
# 3 198
Какви смешници, опитват се несопосано да копират една друга страница:

Хората в коментарите-  не им остават длъжни:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 05:50 от Yogurina

# 3 199
Обаче, Фичето не се отказва упорито от прическата си в стил ''Иванушка Глупака".  Laughing

Скрит текст:

Около нас има няколко холандци със същата олигофренска прическа, като долната част е взета още по-късо и стои още по-отвратително. Дано не се окаже някакъв тренд, че само като ги видя да приближават и ми става зле.

# 3 200
  • Някъде там
Не ми е дразнеща Пиринка, смешна ми е.
Забавлявам се много с фантастичния филм който ни снима.😊

Гергана Димитрова, много сладка муцунка от Пловдив 🥺🥺😀
https://youtu.be/_IrjPxlnmmg

# 3 201
На мен пък ми харесва прическата на Филип, отива му. Повече ме дразнят мъже с кокчета. Направо полудявам. Satisfied

# 3 202
Какви смешници, опитват се несопосано да копират една и друга страница:

Хората в коментарите-  не им остават длъжни:

Скрит текст:

Ако имаш предвид страницата в инстаграм “Не ми се обиждай, но”, то създателката на кампанията беше гост в шоуто на Мегз и им даде като задача да напишат такава табелка и за себе си.

# 3 203
А тая с джуките дали има "истинска" професия?

# 3 204
Бест е имал прощъпулник. Избрал бил да следва стъпките на баща си, а именно- бизнесмен, директор и ортопед. Всичко това в народни носии.

# 3 205
На мен пък ми харесва прическата на Филип, отива му. Повече ме дразнят мъже с кокчета. Направо полудявам. Satisfied

Такъв срам брах от един такъв с кукуригу на главата... 😬
Вървим с детето на разходка, той стои на тротоара и точно, когато стигаме до него, детето ме пита “Мамо, това батко ли е?”
Няма да казвам какъв смях ме напуши 😁🤣😂😃😀😆

# 3 206
Честно казано, мисля че Константина прекалява със снимките на децата. Особено на малкото. Ето, в момента пак е сложила техни разголени снимки. Няма да я кача, защото не искам дс качвам такива снимки на дете. Вярно, нищо не се вижда ама е дразнещо

# 3 207
Хаха, няма влог, в който кака ви Миленка да не се е оплакала от времето! Grinning Живее на 200 км. северно от Полша, ама видиш ли, тука в Скандинавия яко студ!  И естествено в 11:30 сутринта, когато нормалните хора са на работа, тя аеробика седнала да прави. :X Grinning

# 3 208
Бест е имал прощъпулник. Избрал бил да следва стъпките на баща си, а именно- бизнесмен, директор и ортопед. Всичко това в народни носии.
И на площада в Банско. Joy Знам, че не е за тази тема, ама не мога да не споделя тази снимка на Тоца, видната инстаграмърка.
Скрит текст:

# 3 209
  • Някъде там
Обувките къртят...Бест може да е виден българин, но майка му се подиграва с българското..
С носия и с това..

Общи условия

Активация на акаунт