Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 119
  • 3 769
  •   3
Отговори
# 3 180
Гледам си аз клип в тубата и хоп, в прекъсването за 5 секундна реклама, кого да видя...Зорница...рекламира памперси, сипва им оцветена вода, превива ги, извива ги, маже по ръцете, маже по салфетки...🤪

# 3 181
Ивана ми харесва с шапката с периферия и флоралната риза, като в последния клип (който още не съм догледала докрай, че някакви нахалници ме прекъснаха, трябвало да работя - шегувам се!!!), смятам, че шапката ѝ отива и е някак емблематична за нея. Поне в моите представи, още преди да запомня името ѝ, за мен беше "момичето с шапката".
Много е смешно като говори с ръка под брадичката, нелепо е.
Точно идвах да коментирам това с ръката под брадата... И тя и Валериана... Много са смешни

# 3 182
То освен ръката под брадата, ами с емблематичната шапка ми е като бостанско плашило. Особенно на фотосесията на блатото силуета и беше такъв.

# 3 183
Шапки в стил Хайди отиват на много малко жени. Черната на Ивана ми хареса, подмладява я, но останалия ансамбъл е доста кочозен. Понякога има добри попадения, но в повечето случаи е облечена ужасно.

# 3 184
Валерко и тя - или придържа брадичката, или е Хитлер с тая ръка в небитието

# 3 185
Последните две тоалетчета на Ивана-бялото блузе с черната кожена ужасна пола и тигровата чалма, съчетана с блуза, с която грам не си върви е потрес. Как може така да тръгнеш?. Сладкиша също. Аз както жена качила 25 плюс с раждането и винаги недоволна от кг си, макар да съм в абсолютна норма, като имаща този комплекс я разбирам, че се кефи, че е отслабнала. Никога няма да забравя чувството да съм отново нормален размер, и да си облека новите дрехи. Не е никак малко постижение, но прекалено се повтаря. Въпреки, че ако подбира по-подходящи дрехи, ще си е съвсем добре. Краката й с тази прилепнала рокля като от зората на чалгата не изглеждат добре. Не обичам да коментирам външен вид и не искам много да говоря на тая тема, и не искам никой да се засяга, ни най-малко, но смятам, че трябва да се съобрази малко. Въпреки, че винаги съм твърдяла, че най-важното е, човек да се харесва и да се чувства той самия добре с дадени дрехи.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 17:23 от Мис Каролин Бингли

# 3 186
Момичето обича да си измисля думи!🙃🤭😀🤪
#нитоденбезНОВАдума

# 3 187
Тая яко я перат сачмите...
Честно казано, Пепе поне създава драма около себе си. Пирина ми е толкова безлична, че ако не се споменава във форума, ще забравя, че изобщо съществува...

# 3 188
СорЕ, не разбрах какво иска да каже емПириня

# 3 189
Ботушки купила на детето и го съобщава на света по малоумен начин.

# 3 190
Пиранята е такова уона-би, чак ми дожалява

# 3 191
Момичето обича да си измисля думи!🙃🤭😀🤪
#нитоденбезНОВАдума

Тази не я следя, но от публикуваното тук ми прилича на супер жадна за внимание. А ако си мисли, че е интересна с тези „думи” - не е. Смешно и досадно е. И в контра с литературната й инициатива. Айде, полигави се веднъж-два пъти, ок. Ама българският език е достатъчно богат, че да се правиш на модерна с подобни измислици.

# 3 192
На мен Прина ми е абсолютно безлична и безинересна. Дори не може да ме подразни с претенциозните си излияния. Всичко се върти около златното яйце.
Скролнах ѝ инстаграм фийда и се зачудих  има ли изобщо нещо интересно да каже и покаже извън бременно/детските въпроси. Откакто е забременяла, темите ѝ само около това се въртят. Оставам с впечатлението, че е от онези досадни майки, които като родят, почват само за децата си да говорят и да се самоизтъкват колко много могат да те поучат. Гледам  снимките отпреди да роди, някакви банални, ежедневни неща, с няколко думи кепшън (нищо общо със сегашните чаршафи) , дори като фотография са някакви доста посредствени и скучни.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 22:52 от tuali

# 3 193
Аз пък я харесвам Ивана, земна обикновена, нестандартно облечена, понякога добре, понякога зле, но пък е готина и дома и е прилично обзаведен не го намирам за кичозен.
Валерито е без коментар, до сега в нито едно нейно видео или стори, не съм видяла да показва някоя приятелка или да са излезли с Мартин с приятели( като изключим Ивана и друго блогъри/влогъри за приятели). Явно заради това намира утежа да се вдетинява и да си играе с играчки и да гледа детски филми.
За Тони Попова мога да кажа, че е приятна за гледане и видеата и са доста полезни,не ме напряга, обиновено и приятно момиче е, което явно покрай другитв и проблеми намира утеха във това да снима видеа.
Ели също ми е приятна и симпатична за гледане, само гласчето и е малко неприятно, но предполагам, защото доста го преправя.
А за Йони, не харесвам видеата и, и не ги намирам за полезни, също така имах мнение, че е голяма кифла и си живее в някакъв розов свят, но пък от коментарите написани тука го опроверга и няма нищо общо с момичето от видеата. Доста е разумна, позитивна и приема критиката с позитивизъм.

# 3 194
Идвам от последното качено видео от Пепе и някак различна ми се струва. Не е дразнеща, приятна ми е да я гледам. Не знам, може и аз да си въобразявам, но според мен има някаква промяна в положителна насока...

Общи условия

Активация на акаунт