Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 114
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 165
На мен последното нещо, което бих казала, че ми е приятно в Пепе е, гласът й. Laughing На Галя също е неприятен според мен.

# 3 166
Вчера за пръв път от много време видях снимка на Антоанета с тоалет, който беше без забележки - дънки, пуловер, палто и боти в подходящ размер и без нито един аксесоар за 5-годишни в косата. Може да се облича добре, стига да поиска Simple Smile
Тази Мими Сладкиша потриса с избора си на тоалети, къде носи изобщо целия този кич?
На Ивана новите придобивки също са доста кичозни и със странна линия, освен това всеки път коментира, че си поръчва размес С или ХС, а не ѝ става - как да се "инфлуенсна" да поръчам нещо от този сайт, като размерите не са установени и варират? Според мен това си е антиреклама.

# 3 167
Вчера за пръв път от много време видях снимка на Антоанета с тоалет, който беше без забележки - дънки, пуловер, палто и боти в подходящ размер и без нито един аксесоар за 5-годишни в косата. Може да се облича добре, стига да поиска Simple Smile
Тази Мими Сладкиша потриса с избора си на тоалети, къде носи изобщо целия този кич?
На Ивана новите придобивки също са доста кичозни и със странна линия, освен това всеки път коментира, че си поръчва размес С или ХС, а не ѝ става - как да се "инфлуенсна" да поръчам нещо от този сайт, като размерите не са установени и варират? Според мен това си е антиреклама.

Те всички влогърки с пратки от Шиин имат поне 2-3 забележки на видео. Вчера гледах Симона, и тя с пратки от там и при нея от 5 неща, 2 или 3 със забележки, щяла на шивач да ги носи. Не бих поръчала от тези сайтове.

# 3 168
Много точно за Сладкишка - едно към едно е със Сашка Васева 😂

# 3 169
По повод на голите деца на Радостна...
Нека си ги снима, ама да не ги споделя в интернет.

# 3 170
По повод на голите деца на Радостна...
Нека си ги снима, ама да не ги споделя в интернет.
Така де, но то ако не ги сподели, снимала ли ги е въобще. Философски въпрос.Mr. Green

# 3 171
Hriems Да, все някакви забележки има, дали ще е крив шев, дали неотговарящ си размер, дали разлика в цвета, няма нито 1 пратка без забележки, отделно че почти не ги носят след представянето във видеото. Моята любимка Janine Wiggert и тя работи с Shein, не знам дали заради голямата ѝ аудитория се стараят да ѝ пращат читави неща, но изглеждат доста добре, особено плетивата, но също съм виждала върху нея и сака, дънки, спортни екипи, блузи, рокли, вкл. дрехи за децата, редовно си ги носи (или поне публикува снимки с тях).

# 3 172
По-скоро тя си ги подбира по-добре.
Shein доколкото знам не им изпращат неща, а им дават ваучер на стойност и те си избират какво да си вземат. Разликата е, че нашите се нахвърлят като квачки на всичко, а другите подбират и внимават малко повече. От там и разликата.

# 3 173
Шейн им дават ваучер на определена стойност и веднага се проличава класата и стила на влогъра. Spphie Shotet също е правила видеа с дрехи - доста стилни неща е подбирала и съчетавала. Но на местно ниво кой да има стил: Галка с нейния застаряващ поп-фолк стил или Ивана, която е абсолютния кич и плюшкин отвсякъде. Ивана е пример за човек, който с времето вместо да си подобрява стила, изпада в тотална деградация на стил и поведение.
Имам чувството, че не вкарва грам мисъл за какво е модерно и какво седи добре на тялото й. Същото е и с каскетите - that is so out of fashion.
Полина и тя поръчва от алиекспрес, но като че ли повече проучва какво е модерно и какво не.

# 3 174
Кечър, мисля, че говориш за Мrs Midwest, или нещо такова.. някъде назад бях постнала линк.

Йони, понеже аз писах коментара за Арчи, радвам се, че си ме разбрала правилно. Просто като гледат хората, особено малки деца, подсъзнателно приемат за нормално да се разсейват със странични неща докато шофират, което е голям проблем в днешно време, знаем - чатене, снимане, селфита, песни, танци, ядене, животинки, ловене на покемони и какво ли не. Не е шега работа. И ако при теб беше в задръстване (което пак не е съвсем безопасно, но е обяснимо), при „кралиците” на Мегз, Петканов и Йоана Йоко, беше в движение и е недопустимо. Тук дори не говоря само за законовия аспект, а за това, че носим отговорност за себе си и останалите участници в движението. Разбира се всеки може да сбърка, но нещата, които зависят от нас е добре да ги правим.
Ето, вчера, родители си приказват, детето тича на десетки метри от тях и ми изскочи пред автомобила без те дори да забележат какво се случва. Слава Богу ситуацията не се влоши, ама се побърках за части от секундата.
Извинявам се за офтопика, поздравления още веднъж, че приемаш чужди мнения. Иначе и аз съм против обидите, мисля, че го показвам с коментарите си.

Видеото на Ивана не съм гледала още, но от снимките, които поствате, тоалетите са умопомрачителни. Съчетанията ми изглеждат безумни и неприложими.

# 3 175
  • София
Щото влезна една дама, която каза, че са й дали много добро образУвание и я насолих. Някои хора нямат грам реална самооценка.

Да, точно за Mrs Midwest става дума, много е приятна и външно, и като поведение. Говори леко и плавно, без да е хиперактивна като нашите. И наистина излъчва нежност и женственост. За мен Анна Бей не ги излъчва автентично. Твърде много корекции и твърде заучено поведение.

# 3 176
Ивана ми харесва с шапката с периферия и флоралната риза, като в последния клип (който още не съм догледала докрай, че някакви нахалници ме прекъснаха, трябвало да работя - шегувам се!!!), смятам, че шапката ѝ отива и е някак емблематична за нея. Поне в моите представи, още преди да запомня името ѝ, за мен беше "момичето с шапката".
Много е смешно като говори с ръка под брадичката, нелепо е.

# 3 177
https://youtu.be/ful2K5RE3jc Това видео на Изабел е страхотно !!!!

# 3 178
  • София
Беше ми интересно да го изслушам. Казва някои верни неща.

https://m.youtube.com/watch?v=jqNAaMiYORo&t=2s

# 3 179
Щото влезна една дама, която каза, че са й дали много добро образУвание и я насолих. Някои хора нямат грам реална самооценка.

Да, точно за Mrs Midwest става дума, много е приятна и външно, и като поведение. Говори леко и плавно, без да е хиперактивна като нашите. И наистина излъчва нежност и женственост. За мен Анна Бей не ги излъчва автентично. Твърде много корекции и твърде заучено поведение.

На образУваната и аз отговорих, ама първо преброих до десет и бях учтива, жалко, че съм изпуснала твоя коментар 😂
Съгласна съм за другото. Ана Бей ми е като пластмасова кукла, рецитираща разни неща. С много от тях не съм и съгласна. Другото момиче е с много топло излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт