Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 042
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 240
Аз си помислих, че си проси някоя PR пратка, изобщо тази Константина ми е много продажна.

# 3 241
Много ми хареса новото видео на Антоанет Попова. Впрочем в него споменава, че името и е Антоанет без А накрая. За всички, които се чудеха защо си променят имената двете влогърки, очевидно го прави само едната. Календарът е страхотен, но и цената му също 😁

И новото видео на Милена ми хареса. Не виждам нищо лошо да си прави аеробиката в 11 часа или по което време на нея и е удобно. Какво значение има кога хората са на работа за нея? Всеки си живее собствения живот и си прави нещата, когато на него са му удобни.
А относно времето.. Аз също често си помрънквам, че постоянно вали и е мрачно при Мен. Съвсем нормално е, липсва ни хубавия български климат.

# 3 242
  • Русе
Дами, може да подкрепите,ако искате Андрей и съпругата му (кифлаблог), има класация в министерството на туризма в категория интернет блог: https://tourismawards.bg/cat/blog-material/

# 3 243
  • Някъде там
Някой ще ми преведе ли мъдрото изречение на Пирина ? Явно имам нужда от курс по разгадаване на майчиния си език .

# 3 244
Имала е предвид "моето".😉
Иначе гледам, че ще продава катерушки, пак семейно производство, подобно на креватчето на Ралица 😜

# 3 245
  • Някъде там
Имала е предвид "моето".😉
Иначе гледам, че ще продава катерушки, пак семейно производство, подобно на креватчето на Ралица 😜
С една дума :
#великатасъздателкана#нитоденбезкнижкикоятонечетесобственитесиписания

Даммм, много молила баща си или брат си да направят няколко катерушки за да са от полза..😊

# 3 246
А последният пост на Пирина в Инстаграм, който е публикуван преди 10 минути, към темата ли е насочен или е чисто съвпадение? 🤔

# 3 247
Като почнат да тагват разни фирми и да се снимат просто така в магазините колко са щастливи .. много ме съмнява, че им го е препоръчала приятелка и чака оферта. А може и така да е, но да опита с реклама да намали малко...
Скрит текст:

# 3 248
АнтоанеТ неслучайно го изкоментира името си в последното видео, нали чете тук. За мен онази нелепост от преди няколко страници си беше БАШ тя. Реагира първосигнално и според мен е осъзнала каква глупост е изляза. Последното видео беше приятно

# 3 249
Коци усилено върви по стъпките на Пепка. 🙂

Толкова е нелепо това. Приятелка й препоръчала фирмата, тя тръгнала на там и ги тагнала в 5 сторита, после хванала някой да я снима, докато обсъжда с тях, пуснала  и пост чак.
И накрая ще видим дали ще съм доволна и ще поръчам от тях. 😂

Коци, не така лаишки, душа. Не ядем доматите с колците. 🙃

# 3 250
Ивана в последното видео показа някакви екстеншъни, мисля, че ще направи добре да пусне косата, отива и доста повече, от тази ужасна прическа в момента. Цвета е по-тъмен сега, но като цяло не ми харесва.

# 3 251
На мен Ивана ми харесва с тъмна коса и средна дължина. Дълга и по-светла - не.

# 3 252
Малко встрани от обсъжданото, но Niomi Smart и гаджето й ще се местят да живеят в Индия и очаквам интересни видеа занапред.

Каналът й към момента е ориентиран основно към красота, мода, хранене и фитнес (най-вече йога), има и издадена книга с веган рецепти.  На мен начинът й на говорене ми е приятен и ненатоварващ и нямам търпение да видя как ще  се устроят там Simple Smile

# 3 253
Ще бъде интересно!😁

# 3 254
Тъкмо идвах с поста на Пиринка, която продава катерушки за дома, но виждам, че сте ме изпреварили.
Рекламата дебне отвсякъде!

По повод изтипосването на децата в нета се сещам за блогърката Кристи Тейт, която пише за детето си от раждането насам. На 9 години, малката намира блога на майка си, прочита си житие-битие и моли майка си да спре да пише за нея и да свали снимките и от нета. Майката, като всяка отдадена орлица...отказва. Що? Щото не се чувствала още готова да спре да пише за майчинството (демек за дъщеря си). Нарцисист от класа.
Общо взето тази си пише както и дойде, без да прикрива самоличностите на хората в писанията си, изтипосвайки лични случки.
Доколкото помня, двете с детето са успели да постигнат някакво примирие, в което момичето може да откаже публикуването на някоя снимка, както и писането на всякакви лични, интимни детайли са сведени до минимум.
Иначе жената е адвокат и определено не и е нужен блогът, за да се издържа.
А останалите, на които им е "професия", не ми се мисли какъв ужас ще настане, когато децата им станат достатъчно големи, че да възроптаят срещу това повсеместно излагане на личния им живот.

Общи условия

Активация на акаунт