Благодаря за този коментар. Малко съм минала покрай "момиче" вече, но определено такъв тип грим и облекло ми отиват 😁
За рекламата, честно казано, не знам какво имаш предвид. С какво е по-различна от останалите? Питам от любопитство наистина и за да го имам предвид, не друго.
За да продаваш добре, трябва да правиш добър storytelling.
Повечето клипове са супер праволинейни ден 1,ден2, ден 3, рекламата с монотонен глас и после един гивауей за разкош.
При теб има промяна в интонацията, може би ползваш и друг микрофон, но звучи добре и ненакъсано - гладко ти тече мисълта в това видео. Обикновенно много си личи, когато някой рекламира - ти я вкара небрежно, може би понеже си наистина доволна от уреда.
Другото нещо, което е различното е съдържанието. Едно е, когато някоя колежка, която нищо не прави по цял ден пусне видео с рутини, после се включи забързано и закъсняващо вървейки към маникюра си (you had one job today!) и реално маникюрът е хайлайт на деня, на следващия ден е колендото парти на Сефора. Ти в структурата си разчупила като в началото показваш различни дни как ставаш от леглото, някои дни закъсняваш с детето, други не толкова или стигаш навреме. Тази динамика и непридвидимост звучат непринудено и е пример за добро разказване. Това че не си разграничила ясно в кой ден какво се случва е win за теб - защото прави видеото по-лежерно, съответно позиционирането остава по-малко напрапчиво и дразнещо.