Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 859
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 345

Благодаря за този коментар. Малко съм минала покрай "момиче" вече, но определено такъв тип грим и облекло ми отиват 😁

За рекламата, честно казано, не знам какво имаш предвид. С какво е по-различна от останалите? Питам от любопитство наистина и за да го имам предвид, не друго.

За да продаваш добре, трябва да правиш добър storytelling.
Повечето клипове са супер праволинейни ден 1,ден2, ден 3, рекламата с монотонен глас и после един гивауей за разкош.

При теб има промяна в интонацията, може би ползваш и друг микрофон, но звучи добре и ненакъсано - гладко ти тече мисълта в това видео. Обикновенно много си личи, когато някой рекламира - ти я вкара небрежно, може би понеже си наистина доволна от уреда.

Другото нещо, което е различното е съдържанието. Едно е, когато някоя колежка, която нищо не прави по цял ден пусне видео с рутини, после се включи забързано и закъсняващо вървейки към маникюра си (you had one job today!) и реално маникюрът е хайлайт на деня, на следващия ден е колендото парти на Сефора. Ти в структурата си разчупила като в началото показваш различни дни как ставаш от леглото, някои дни закъсняваш с детето, други не толкова или стигаш навреме. Тази динамика и непридвидимост звучат непринудено и е пример за добро разказване. Това че не си разграничила ясно в кой ден какво се случва е win за теб - защото прави видеото по-лежерно, съответно позиционирането остава по-малко напрапчиво и дразнещо.

# 3 346
Ама само тов али беше гостито на бабата??? Взе я от летището, връчи табета, наядоха се и  "айде ,бабо, ще се гледаме по фейсбука!".... И тая музика тип Костурица? Не ми хареса видеото на Елица

# 3 347
Добреее, записани са предположенията. Която победи и’ пращам по Еконт скъпа ластиЧка от магазина за левче, ама СКЪПА за 2лв.

# 3 348
А мен много ме изкефи лелята накрая - как я похвали за вкусната вечеря и каза нещо от сорта на "готова си за Мастър шеф" или нещо подобно, не се чуваше добре.

# 3 349
  • софия
По темата ВлоКмас: джъмбо/украса, коледни сладки и нови придобивки

# 3 350
Скрит текст:
Не знам защо въобще някой би й харесал фийда на тази, но я съветвам да си купи учебник за 4ти клас. Тази неграмотност трябва публично да се осъжда, крайно неприемливо е това. Не знаеш как се пише идеи в множествено число, къде си тръгнала да повлияваш който и да било и с какво?
Тотален white trash ми е тази.

# 3 351
  • София
starburst8, благодаря. Много полезна обратна връзка.
А роботът наистина го харесвам. Първият си купих сама преди 4 години и оттогава не съм спирала да го хваля. Работата с тях просто беше повод да го заменя с по-нов модел, макар и да не беше нужно (имам видео със сравнение между двата от миналата година).

# 3 352
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скрит текст:
Не знам защо въобще някой би й харесал фийда на тази, но я съветвам да си купи учебник за 4ти клас. Тази неграмотност трябва публично да се осъжда, крайно неприемливо е това. Не знаеш как се пише идеи в множествено число, къде си тръгнала да повлияваш който и да било и с какво?
Тотален white trash ми е тази.
Тези сладки на снимката тя ли ги е наджуркала? Или снимката е илюстративна?

# 3 353

Валери успешно гради имиджа на куха лейка с недоизживяно детство. Не мислела, че някога ще и се случи, защото все пак е влогър, а не простосмъртна.

# 3 354
Гледала съм видеото за сравнение на двата модела - беше полезно. Също и аз съм на мнение, че тази реклама не беше натрапена, а много естествено позиционирана и най-вече makes sense с имиджа ти (Адри). Аз принципно не се дразня от спонсорства, партньорства, колаборации и тн. стига да не са на килограм и без филтър или тотално несъответстващи на човека, който ги рекламира. Давам пример с Галя, на която много ѝ върви да говори за процедури и висок клас козметика, но хвана да рекламира фитнес уред и последната изцепка препарати за тоалетна. Пълен абсурд, който остава много нагъл и лъжовен "привкус".

# 3 355

Филип е в България при децата.

# 3 356
Знам, че го хейтим тука групово, ама на мен ми е симпатичен Датския, особено като не си е наресал бретончето Simple Smile.

Тази Сладкиша ме забавлява с абсурдност. Вчера гледах стори, в което обяснява как ще снима влогмас, ама нямало да е всеки ден, щото... и повтори едно и също 55 пъти. Тонът ѝ наистина е като на Старшинката, строй се-преброй се. Simple Smile Simple Smile

# 3 357
  • Някъде там
Познах, че ще е ранен коледен подарък за децата,Фичко.
Сиена наистина му е одрала кожата. Особено на бебешката му снимка са едно към едно.

Валчето дали е тъжна все още, сигурно скърби за загубата на една доза кафенце, миличката. 😄

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 13:37 от daviz

# 3 358
Аз идвам от видеото на Галя с рекламата на Duck. Точно тази част не я гледах, не ме интересува. Обаче искам да знам, аз ли съм сбъркана или тя? Какво беше това в стаята на Тони - снима му разхвърляния гардероб, отделя му умалелите дрехи без неговото присъствие, изхвърля му тайно някакви неща, които детето иска да си пази, а в същото време тя си трупа хиляди бутилчици козметика, която не ползва!?? Това дете е 7+ годишно, толкова ли е трудно да му обясниш това-онова за дрехите, за вещите, за подаряването им, че трябва да го правиш зад гърба му? Стана ми гадно, честно. Да е на 2, да е на 3, пък айде дори и на 4 - разбирам, но идва възраст, в която децата трябва да започнат да осъзнават някакви неща...

# 3 359
Ама само тов али беше гостито на бабата??? Взе я от летището, връчи табета, наядоха се и  "айде ,бабо, ще се гледаме по фейсбука!".... И тая музика тип Костурица? Не ми хареса видеото на Елица
И на мен. Явно другите роднини са я поканили на гости. 2 седмици е била там, но понеже Елица е супер натоварена и с много отговорна работа, успя да ѝ отдели няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт