Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 910
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 525
Къде се продава Деклеор календар?

В Notino го гледам аз, ама само той им е наличен в момента. Ако някой го иска - да действа бързо.

Гледах Антоанет Попова и това там предизвикателство за вталяване. Евала, аз за 5 дена никога не мога да смъкна по 3 санта обиколки.

Къде е сега оня с Липовона.

# 3 526
  • Русе
Лори, много хубаво, че сте взели такава елха.
Малкият е много сладък.
Каква е цената на такава елха при вас?
Добро утро! Благодаря! 35 лв. е от Практикер, но мъжът ми сподели,че я е купил на промоция и то преди една седмица .

# 3 527
  • Варна
Сега, не мога да разбера Антоанета ореховото мляко от Billa ли рекламира във влога, това ли е целта му? Пуснала е стори със снимка на млякото. Иначе като гледам, това е знаела, онова е знаела, нямала е нужда от "генетичния" тест. Същи така, не ядяла пържени, ами буркани яйца Simple Smile. Явно голяма е разликата за нея:) . Тази коса като "мома Гергана" отпусната не ѝ отива. Радвам се, че вече пуска по - често видеа. А латината готви изненада за Филип явно, предколеден ремонт Simple Smile.
И въпрос, някой от вас да си е взел на Decleor календара и има ли ревю от БГ влогър? Благодаря.

# 3 528
В клипа на Галя с тоалетната, скулите ѝ са така нарисувани, че изглежда с мръсни бузи. Това кунториране изглежда добре само на снимка точно отпред. Отстрани не е добре и не разбирам защо си го правят.

# 3 529
Гледах 3мин от видеото на Пепе и ми доскуча. Само не разбирам - защо това да не е влог? Всяко качено видео е влог, просто когато си снимат ежедневието е daily vlog.

# 3 530
  • MT
И аз толкова гледах, превъртях малко и го спрях(иначе щях да заспя на него).  Не можах да разбера също за какво е точно видеото, защото говореше за Х неща: диета, генетичното изследване, че вече била знаела всичко и млякото, с което си пие кафето.

Изключително тъпо включване беше, че майка на две деца, не си знаела кръвната група. На всяка жена и правят едни изследвание в/около 4-ти месец, където се взема кръв за да се види точно това. Освен никога да не се е интересувала(???).
Аз бях като малко дете, като ми казаха, че кръвната ми група е тази, която исках(на баща ми) и веднага я запомних, пък родих едно само.
Иначе се радвам, че започва да снима пак. Дано скоро се съвземе от ситуацията и продължи напред с всичко.

Съжалявам Пепе, постарай се малко повече следващия път. В права линия си тръгнала, просто е хубаво да обмислиш 1-2 наистина главни теми, а екстра нещата само да се подхвърлят. Прекалено много инфо, също е скучно за гледащия.
ПП. Отрежи си косата малко, мина много време и е време за освежаването ѝ. По-къса те подмладява и те прави по-свежа така или иначе...

# 3 531
Прави ми впечатление и друго: Филип гостува у техните, родителите си вече тя рядко споменава, хич не показва. Имам някакво усещане, че нещо са й обърнали гръб и са на страната на Филип.

# 3 532
  • Варна
Според мен Пепе си е научила кръвната група с втората бременност и това има предвид под "наскоро". В Дания сигурно
пак са я изследвали, но едва ли е била осведомена.

# 3 533
  • MT
Аз пак ще кажа, че по-скоро не се е интересувала. Не знам как е в Дания(и в България всъщност, защото само чета разкази на момичета тук), ако има някоя мама в Дания, да се включи с информация.
 За Малта мога да кажа, че има един син картон, който си длъжен да носиш със себе си през цялата бременност(независимо дали отиваш до магазина, на работа или на почивка в Гозо за два дни), в случай че нещо стане. Там се съдържа абсолютно всичко, което един лекар трябва да знае за майката, бебето и бременността ѝ. Аз го бях изяла с кориците този картон, защото исках да знам всичко и да се информирам. Това имах в предвид, че като майка на две деца, поне това трябва да знае. 😅

Впрочем аз се върнах да пусна тази мацка: https://www.youtube.com/channel/UCroDJPcFCf6DBmHns6Xeb8g
Канала е за грим предимно, Nyma Tang се казва мацката. “Тества” продукти за по-тъмна кожа също, които на мен са ми доста забавни.

# 3 534
Родителите на Пепе да са на страната на Фичо? Абсурд. Търпят го, понеже вероятно пристигането му да си види децата е свързано с много уговорки и челни стойки.

# 3 535
И аз не знам как е в Дания, тук в Германия като забременях ми дадоха картонче, на което пише кръвната група, и си го държа в портфейла. Но честно казано напълно бях забравила коя ми е групата, чак сега като отворихте темата пак си го погледнах.

# 3 536
Родителите на Пепе да са на страната на Фичо? Абсурд. Търпят го, понеже вероятно пристигането му да си види децата е свързано с много уговорки и челни стойки.

Пълен абсурд.

Каквато и да е Пепе, те са й родители и е нормално да я подкрепят.
Още повече, по всичко личи, че Фичко е този, които си е вдигнал чукалата, затова е безумно родителите й да бъдат на негова страна.

Най-вероятно в новата квартира на Пепка е тясно и затова го пращат при баба и дядо.
А аз все още предполагам, че Пепе си има и съквартирант.
Но на мястото на Фичи не знам с какви очи отива у техните, колкото и да имат прилични отношения, ми изглежда нагло от негова страна.

# 3 537
И аз не знам как е в Дания, тук в Германия като забременях ми дадоха картонче, на което пише кръвната група, и си го държа в портфейла. Но честно казано напълно бях забравила коя ми е групата, чак сега като отворихте темата пак си го погледнах.
Колкото и да са различни изследванията през бременността в различните държави, предполагам изследванията за кръвна група са едни от първите и задължителни. Предполагам със София са й били направени, но просто покрай безкрайно розовата й идилия не се е постарала да запомни,че й е правено такова изследване.

# 3 538
И аз се чудя Филип с какви очи отсяда при бившите тъстове, ама не е луд тоя дето яде баницата, нали знаете. На принца датски трябва да му е добре, все пак... А и се учудвам на гостоприемството на тези хора, но едва ли имат друг избор. На него си му е екстра при тях, приютяват го, и на море го водиха лятото.

# 3 539
Следващото пак ще го водят, той затова сигурно идва да им прави мили очи. 😁

До сега беше третото дете на Пепе, сега е второ на родителите й. 😆

Общи условия

Активация на акаунт