Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 229 358
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 675
За 1000 лева защо да не снима супата?😀

# 3 676
Абе Валериана да няма комплекс от ушите си? Винаги по много странен начин си слага диадемите и въобще никога не допуска да се види ухо. Сигурно са някакви локатори?! Гледах сега трагикомичната реклама на делиманото и там пак така, уж сложила диадема, за да си прибере косата, а пред ушите старателно затъкнати кичури, които периодично падат (естествено, като не си ги хванала с диадемата)
Двата картофа за 40 минути са голям смях. И накрая пак не бяха сготвени, според мен, едва вкара ножа в тях. Пуешкото било се получило невероятно, но на мен ми приличаше на изсъхнала подметка, отново, от начина, по който го разряза Joy  Пълна трагедия е тази, а и рекламодателите са идиоти, ако мислят, че им представя продукта в добра светлина. Мен тотално ме отказаха дори от мисълта за подобен gimmicky уред.

# 3 677
С възможностите на арменския клан Grinning единствената причина, поради която снахата е приела да рекламира супата вероятно е от любов към името на дядо Маги Joy
Ще ида аз на Малдивите, ще спя във вила с басейн за не знам си колко хиляди лв., но ще си правя менделеева таблица на прах, пардон супа на Маги и ще си я пия край басейна Stuck Out Tongue Winking Eye
А като се сетя, че е и бременна...
За пореден път ми се затвърждава мнението, че колкото си по-задоволен финансово, нямаш истинска работа, която да ти запълва времето, толкова по-истерясваш и губиш представа за много неща.

# 3 678
Имам чувството, че интерютата на Пепе са винаги едни и същи, получих дежа вю докато четях последното споделено 🙄

# 3 679
Валката с това видео за готвенето ме уби! Канелени рулца с бутер тесто...защо не го замеси сама, че да станат големи и хубави на вид.

Утре почват влогмасите момичетаа, готови ли сте за адвент календарите?  Close Joy

# 3 680
С възможностите на арменския клан Grinning единствената причина, поради която снахата е приела да рекламира супата вероятно е от любов към името на дядо Маги Joy
Ще ида аз на Малдивите, ще спя във вила с басейн за не знам си колко хиляди лв., но ще си правя менделеева таблица на прах, пардон супа на Маги и ще си я пия край басейна Stuck Out Tongue Winking Eye
А като се сетя, че е и бременна...
За пореден път ми се затвърждава мнението, че колкото си по-задоволен финансово, нямаш истинска работа, която да ти запълва времето, толкова по-истерясваш и губиш представа за много неща.

Същото и с Никол Станкулова, която се снима със самобръсначка 😂

# 3 681
Ама...Пепон наистина е навсякъде! Grinning Страх ме е вече да си пусна водата.

Някой вече е дал,палец надолу хахаххаха...Едни и същи заучени фрази, скучна и изкуствено смирена....Мисля,че въпроса с децата трябваше по коректно да го зададат..Тя не споделя само снимки, тя печели пари чрез тях :Д

# 3 682
Ох, Пепе е дала толкова забавно интервю, че ми иде да му направя литературен анализ като в училище. Готвели си били вечер, брех, че новина!

# 3 683
Всички интервюта са ѝ едни и същи. Копи/пейст. Репертоара го знаем вече наизуст. Нещо ново ще каже ли някога?

# 3 684
Хм, тая Йоанна на 1/2 от см снимките си е разголена, разчепатена и разкикерчена, явно е жадна за ласкателства и аплодисменти.. цъцъ. Не ми допадат снимките й, преди гледах видеата й, но не предлага нищо ново или интересно и се отказах. Нашите влогъри не са и наполовина забавни като Tati, Roxsaurus или  Jeffry, затова и няма да станат успешни. Харесвам само Попова и Милица Маркова.

# 3 685
  • софия
Изгледах през пръсти видеата през последната седмица, общо взето скука, хареса ми само Антоанет Попова, старае се и е глътка свеж въздух.

# 3 686
И аз вкъщи готвя брокУЛИТУ с червено червило и очна линия.

# 3 687
Аз пък да похваля Ивана за видеото за ремонта. Най-после нещо различно от "днес съм с такива нокти и такива дрехи" и дрънканиците за закона за привличането (очевидно не работи, когато се сблъскаш челно с баш майстори) . Звучи като да са имали доста неприятен опит, но определено може да е полезна на хората, които планират ремонт, за какво да внимават... Кошмарно е за някакъв уж нищо и никакъв ремонт да имаш такива разправии.

# 3 688
Добре, че към петата минута Ивана се сети да остави тая чаша...

# 3 689
И аз да похваля Ивана - предстои ми ремонт догодина и видеото наистина ми беше полезно и интересно. Обясни всичко, каза фирми - абе добре беше.

Общи условия

Активация на акаунт