Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 779
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 690
Алекс на Бебо е бременна отново ли?

# 3 691
Алекс на Бебо е бременна отново ли?
Да.

# 3 692
  • София
И на мен ми хареса новото видео на Ивана. Единственото, което ми липсваше беше "обиколка" на кухнята - да видим всичко в крайния му вариант след ремонта (може и да е показвала вече, но мисля, че нямаше да бъде излишно да го включи). Много ми допадна това, че призна грешките, които с Боби са допуснали и наистина останах с впечатлението, че искаше да е полезна на аудиторията си (нещо, което не усетих при Зорница, която непрекъснато обясняваше как майсторите не си вършат работата, затова я върши тя).

# 3 693
Ивана е класически пример за моменти, когато евтиното излиза скъпо. Изненадана съм, че са избрали Виденов - мебелна къща, която в момента е с най-лошото качество на пазара. След година - две ще им е за ремонт и смяна. Икеа евтините мебели са тотал щета.

Тя казва, че всички ремонти се бавят - това не е така. Ремонтът на последния ни дом продължи точно 8 месеца с бутане на стени, звукоизолация и тн, като абсолютно нищо не бе от България и бе по поръчка, дори и чаршафите. Майсторите бяха изчислили абсолютно всичко и нямаше и ден закъснение. Проблемът на Ивана е, че са избрали най-евтиното и най-ненадежните партньори, личи си, че за първи път правят ремонт и са допълнали доста грешки.

# 3 694
  • София
Aз само не разбрах, защо са купили нов хладилник? Що просто не добавиха някакъв малък шкаф над хладилника за да е хем допълнително място, хем да не се харчат пари. И ние имаме малко място между горния шкаф и хладилника, не е чак такава драма. Стана ми тъпо за плота, егаси и некачественото изпълнение на майстора и обслужване от там, ние също имахме рекламации към тях, чак като сложихме КЗП в копие се кротнаха.

# 3 695
Клипът на Ивана беше наистина много образователен, а именно кои фирми да не ползвам. Мерси, Ивана!
Плотове си купихме от производител в П-в, ходиш, виждаш, харесваш, режат и кантират на място и ако не си съвсем вързан в ръцете - можеш да си го вземеш и монтираш сам. Ако не - имат услуга, която се заплаща.

# 3 696
Ивана е класически пример за моменти, когато евтиното излиза скъпо. Изненадана съм, че са избрали Виденов - мебелна къща, която в момента е с най-лошото качество на пазара. След година - две ще им е за ремонт и смяна. Икеа евтините мебели са тотал щета.

Тя казва, че всички ремонти се бавят - това не е така. Ремонтът на последния ни дом продължи точно 8 месеца с бутане на стени, звукоизолация и тн, като абсолютно нищо не бе от България и бе по поръчка, дори и чаршафите. Майсторите бяха изчислили абсолютно всичко и нямаше и ден закъснение. Проблемът на Ивана е, че са избрали най-евтиното и най-ненадежните партньори, личи си, че за първи път правят ремонт и са допълнали доста грешки.

Каза, че избрали Виденов по препоръка на Антоанета Попова и защото имали диван, от който са доволни. Ама...принципно не мисля, че една и съща фирма би била добра и в диваните, и в кухните. В случая нa Виденов, по мое мнение и в двете не ги бива... Другите им проблеми май са произтекли от лошо планиране, искали бързо, но майсторите и фирмите били заети, та явно някакъв компромисен прибързани вариант и резултата - такъв. Все пак е много по-добре от предишната им кухня. Но разпадащия се плот от икея и обелените чекмеджета...представям си ги след година на какво положение ще са, щом нови са така Disappointed Relieved

Мацето, и аз се зачудих същото. Може би и аз бих сложила просто един рафт, ако е толкова разправия... Не беше чак болка за умирачка тая грешка

# 3 697
За Виденов и аз се изненадах. От малкото, което съм чела, знам, че не са качествени и ги купуват най-вече за жилища под наем.
Ама те си знаят, може и бюджетът да е бил малък, тя спомена грешки и в тази насока.

Бе да ви кажа, малко ме стресна видеото - като си помисля какво ме чака Joy

# 3 698
Видеото на Ивана и на мен ми хареса, може би за първи път гледам нейно видео толкова дълго, без да превъртам или направо да го спра. В началото както я държеше тая чаша се зачудих не я ли заболя ръката и тя я остави. 😆
И аз се изненадах, че е избрала точно Виденов и дори мислех, че ще ги рекламира в първия момент. Всеки знае, че те се славят с ниско качество. Да бяха някакви други мебели - ок (ние сме взимали от тях и за тия пари няма какво да се оплаквам), но точно кухня, не бих поръчала от там.

# 3 699
Има толкова интересни рецепти за airfryer Валето да се беше подготвила. Коледна рецепта - 2 картофа и броколи... 🤣🤣

# 3 700
Добър вечер момичета.
Галя има нов онлайн магазин-този за бижута.
Преди време когато правеше тенински,имаше добри попадания.Имам една нейна и признавам си ,че си оправда парите.

# 3 701
  • софия
Единственото, което ми хареса от кухнята на Ивана е идеята за шкафове вместо плот. Нашата кухня също е малка и няколко допълнителни шкафа няма да са ми излишни. Ще го имам предвид при бъдещ ремонт 😀

# 3 702
Свърши на Фичко гостито:

# 3 703
Аз не разбрах, колко голям е апартамента на Ивана? Счу ми се, че във видеото спомена "спални".
Шапка свалям на хората, които имат нерви и желание да се занимават с основни ремонти и преправяне. А пък ако е малък апартамент и се наложи на по-късен етап с деца да продават и да взимат по-голям, и цялото упражнение наново...

# 3 704
Аз се занимавам с удоволствие с такива неща. Ние ще ремонтираме малко жилище с идеята след няколко години да се изнесем, т.е. да почнем всичко отначало. През това време не ни се живее как да е и без удобства, така че сега се кърти, разбива и така.

Общи условия

Активация на акаунт