Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 776
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 705
Аз не разбрах, колко голям е апартамента на Ивана? Счу ми се, че във видеото спомена "спални".
Шапка свалям на хората, които имат нерви и желание да се занимават с основни ремонти и преправяне. А пък ако е малък апартамент и се наложи на по-късен етап с деца да продават и да взимат по-голям, и цялото упражнение наново...
Хол с присвоена терасата, две спални и кухня, която е преустроена на спалня също. Възможно е и да е с една спалня + кухнята, виждала съм и такъв вариант.
Скрит текст:
Преди бях проектант на кухни и съм ходила в най-различни апартаменти, доста са разпространени с разположение като тяхното.

Aз само не разбрах, защо са купили нов хладилник? Що просто не добавиха някакъв малък шкаф над хладилника за да е хем допълнително място, хем да не се харчат пари. И ние имаме малко място между горния шкаф и хладилника, не е чак такава драма. Стана ми тъпо за плота, егаси и некачественото изпълнение на майстора и обслужване от там, ние също имахме рекламации към тях, чак като сложихме КЗП в копие се кротнаха.
Можеше да добавят корпус на шкаф в нишата и да поръчат само по-големи врати, които да сменят.

Някой писа, че имат телвизор, аз телевизор не видях, а картинка от сайта на Икеа, на която има телевизор.

Аз имам гардероб и две легла от Виденов от преди 5-6 години, ние си ги сглобихме, нямам забележки, пдч като всяко друго.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 18:44 от alina_si

# 3 706
  • София
Аз не разбрах, колко голям е апартамента на Ивана? Счу ми се, че във видеото спомена "спални".

Най вероятно е двустаен преустроен на тристаен, щом кухнята е изнесена на терасата

# 3 707
Телевизорът го видях от нейно стори в инстаграм. Беше пуснала нейния канал в you tube и държеше дистанционно.

# 3 708
Интервюто на Джаферович с Анастася ми хареса.
Добре подбрани въпроси.Малко се смущаваше, но е разбираемо-не е журналист. Беше интересно да науча историята на марката от основателката.

# 3 709
И аз да похваля Ивана, полезно видео за допуснатите грешки и това как работят съответните фирми. Аз си мисля, че можеха по някакъв друг начин да разпределят холовото пространство и най-вече избора на мебели да не е тъй случаен. Кухнята им е много малка, може би, ако бяха избрали други шкафове, а не три отворени етажерки за два рафта книги, щяха да имат повече място за посуда и уреди. Малко задълбавам с непоискани съвети, но и аз съм много запалена на тема ремонти, най-вече организация и обзавеждане. Обожавам "умни", малки домове, където за всяка ниша е помислено детайлно.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 19:22 от Emi_55

# 3 710
  • където ми харесва
По принцип, от Виденов е и моя диван (същия като на Ивана, но друг цвят) и не мога да се оплача. Но, в действителност, от много познати, а и от непознати, съм чувала, че не са много добри в правенето на кухни. Дори самия факт, че нейната проектантка е напуснала веднага, след като е направила нейната кухня, говори достатъчно колко са сериозни за големи проекти.

# 3 711
Внукът на Халваджиян има инстаграм?
https://instagram.com/eddy.halvadjian?igshid=1ixql7t3v7akw
Има да.
И Петканов и той има, ама поне му е заключен.
Детето на Наталисбюти също има.
Прощавайте за невежетвото, ама това дете момче ли е или момиче? Хем прилича на момче, хем с дълга коса...

# 3 712
Гледах и аз видеото на Валчето, ама с превъртане Joy
Още в началото като каза, че ще приготви закуска за сутринта на Коледа, си помислих за сарми, не за канелени рулца. Щото вкъщи за закуска на Коледа се яде каквото е останало от Бъдни вечер Joy
Ако знаете как вървят сарми и пълнени чушки с кафето.... Joy

Останалото от клипа сте го коментирали.
Само ще ви кажа, че Пепе утре сутрин ще е в предаването на БТВ - мярнах реклама.

# 3 713
Ама...Пепон наистина е навсякъде! Grinning Страх ме е вече да си пусна водата.

Това не мога да го изчета!

Толкова грешки, залепени знаци, двойни разстояния и повтарящи се думи само в първите няколко изречения. Anguished

И този сайт се определя като медия!

# 3 714
Аз си мисля, че Антоанета очаква да я поканят някъде за водеща или поне рубрика, както стана с Банда Банда, Теа, Натали, Адри и още други имаше май. Или вече е замислен някакъв проект и „подготвят” публиката с честото й присъствие.
Не виждам друга основателна причина да обикаляш всички телевизии и то толкова често.

# 3 715
ахахаха Гледам епизоди на Ничия Земя и кого мислите мервам? Laughing

Скрит текст:

Играе го лесбийка с дете, Тончето седи до нея и не изглежда особено щастлив от ролята, която са му дали. Satisfied

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 22:08 от Yogurina

# 3 716
Детето днес ми обяснява какво иска от дядо Коледа.
Ровя по сайтовете да поръчам играчката и гледам в описанието: плюшена панда професионален влогър 🤨
докъде я докарахме...

Скрит текст:

# 3 717
Е, не!
Ванилия ме разби от смях, не мога да повярвам 😃😃😃

Yogurina, коя е тази невеста, Галя ли? 😳

# 3 718
Аз не мога да разбера как като станеш влогър и изведнъж се превръщаш в някакъв експерт по всичко. Почваш да даваш препоръки, рецепти, съвети, какво да купиш, какви подаръци, как да украсиш, какво да ядеш, как да живеш, все едно са на по 100 години и са натрупали опит от всичко, узнали са всичко и са придобили вселенкската мъдрост. ..

Една от причините, която смятам и за проблем е, че много малко блогъри се специализират в конкретна тема. Липсва нишово съдържание.

Почти всички залитат към lifestyle, понеже е най-лесно и приятно. Просто си снимаш живота и естествено, че все ще се случи да купиш подарък, да сготвиш нещо, да пътуваш и т.н.
И с набиране на последователи се покачва и интереса към съответния човек и всички дейности от ежедневието през неговия поглед. Пък били те и нелепи.

При нишовите блогъри, особено тези, които не са в категория мода-козметика-пътуване-лайфстайл, е доста по-трудоемко.
Съдържанието се върти около една или няколко близки тематики, ако забиеш и нямаш вдъхновение, не може просто да си снимаш ноктите или закуската. Всъщност може и да може.

# 3 719
Нишовите влогъри са ми най-интересни, но български няма много.

Общи условия

Активация на акаунт