Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 769
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 720
Идвам от видеото на Зори за адвент календара на Нивея. Е, много скучни тия календари, с нищо не се впечатлих. Обаче сега осъзнавам кое ми харесва при Зори, много изчистения стил на снимане-като интериор, облекло, фон.

# 3 721
Питането ми беше конкретно за на Ивана апартамента, понеже съм я виждала да снима две помещения - спалнята и холокухнята. И се чудех има ли трето.

# 3 722
Интервюто на Джаферович с Анастася ми хареса.
Добре подбрани въпроси.Малко се смущаваше, но е разбираемо-не е журналист. Беше интересно да науча историята на марката от основателката.
Тъкмо идвам от нейното видео. Справи се добре за мен, но защо лицето и изглежда така?
Смутих се от кадрите в близък план, особено в началото на клипа. Прекалила е с всичко. На снимки всичко е прекрасно, но на видео в близък план и на особена светлина не може да се манипулира. Не знам на живо как е.
Ако ни чете, се обръщам най- сърдечно към нея да спре с корекциите.

# 3 723
Отидох да гледам ничия земя и всъщност разбрах, че въпросната снимка на Галя е от клип на Азис. Незнам дали е тя, но Тончето мисля, че не е.
А Ивана наистина каза " спални", може другата да не е ремонтирана, най- вероятно за детска стая да я гласят, като му дойде времето.

# 3 724
Според мен имаше предвид 1 спалня + бившата кухнята.

# 3 725
  • Lost in a fairytale ...
Интервюто на Джаферович с Анастася ми хареса.
Добре подбрани въпроси.Малко се смущаваше, но е разбираемо-не е журналист. Беше интересно да науча историята на марката от основателката.
Тъкмо идвам от нейното видео. Справи се добре за мен, но защо лицето и изглежда така?
Смутих се от кадрите в близък план, особено в началото на клипа. Прекалила е с всичко. На снимки всичко е прекрасно, но на видео в близък план и на особена светлина не може да се манипулира. Не знам на живо как е.
Ако ни чете, се обръщам най- сърдечно към нея да спре с корекциите.

Корекциите са заради фациалис в следствие на едно от ражданията.

# 3 726
Любо е публикувал ново видео. https://youtu.be/QJN-jIvGkIE

Много готина инициатива за пореден път. Определено от българските влогъри той е номер едно. Дано по-малките взимат пример от него, а не от кака им Вал или оная Никол:rolling_eyes:

# 3 727
Никол наистина има доста красиви черти.

# 3 728
А Коцето не мога да я позная тук. Каква е идеята също не схващам, освен ако не рекламира обувките. А може би фотографа  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 3 729
Какво са излъчвали по Ничия земя, може ли инфо накратко?

# 3 730
Предизвикателствата на Гръмпи са най-добри. Не знам за вас, но аз мисля да се включа.

# 3 731
Advent календар: всеки ден нов сорт. Laughing

# 3 732
Advent календар: всеки ден нов сорт. Laughing

Ще купя за цялото семейство!

# 3 733
  • Стара Загора
ахахаха Гледам епизоди на Ничия Земя и кого мислите мервам? Laughing
Скрит текст:

Играе го лесбийка с дете, Тончето седи до нея и не изглежда особено щастлив от ролята, която са му дали. Satisfied
Не знам дали имаш предвид, че това е Галя, но тази няма нищо общо с нея, нито пък детето от клипа (Азис - Мотел) е Тончето. Не съм фенка на Азис, но клипа съм го гледала и щеше да ми направи впечатление ако е участвала в него.

# 3 734
Гледах видеото на Йоана Йоко за премахването на хиалурон и ми беше интересно.
Намирам я за истински красива, макар че май не е по стандартите на повечето хора. Има остри черти, но за мен наистина има мноого интересно лице.

Общи условия

Активация на акаунт