The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 356
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
Аз ползвах б- протест на Авен лятото и си мазнее. Отделно си мисля, че ми запушваше порите.

# 421
  • София
Аз ползвам тоника всяка вечер, също ползвам в комбинация с млечна киселина или ретиноид, но в рамките на часове. Почиствам лицето с тоник към 19.00 например, към 21.00 слагам киселината. Дори ако легна след 23.00,след ретиноида слагам вит. Ц на прах миксирано с кремчето НМФ. Ако времето е по-късо слагам само аргилерин и кремче. По хубава кожа не съм имала от години. Не съм имала зачервявания или проблеми до сега, като цяло кожата ми е по-скоро чувствителна, но може би заради часовете разстояние между всеки серум.

# 422
Дами, има си специална тема за слънцезащита. Сигурна съм, че ще намерите повече информация.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1117745.540
Нека не разводняваме тази.

# 423
Купих си млечна киселина 5 процента. Мисля утре вечер да я ползвам за първи път? Колко време да я оставя върху лицето си и после с вода ли да я отмия? След нея ще сложа марийн хиалуроникс.

# 424
  • София
Млечната киселина няма нужда да се отмива, аз изчаквам 20-30 мин преди следващия продукт.

# 425
Аз мажа млечната кисилина и не мия до сутринта, но и не мажа нищо друго отгоре.

# 426
Попринцип не се мие, но ако много ти дразни лицето и до 20-30 минути не се успокои, може да я отмиеш.

# 427
Здравейте,за трети път поръчвам на Ординари и сега като отварям кутийките, кофеиновия серум е като разтекъл се сякаш.
Не посмях да го отворя,изглежда  един гъст вътре,така ли трябва да бъде?
Скрит текст:
Отворих го,не е толкова гъст,колкото изглежда ,обаче явно проблема е че не е бил добре запечатан.
Ще пробвам да го заменя.
Скрит текст:

Скрит текст:
Инъче това е всичко което поръчах сега
Скрит текст:
Новото, което ще въвеждам е кофеиновия,витамин Ц и Аргирелин.

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 19:01 от X.T

# 428
Благодаря на всички за съветите! Ще докладвам.
Х.Т, и аз на твое място бих се опитала да го заменя. Нещо не е както трябва.

# 429
Аз пък викам- четете и извън сайта на Deciem. Комбинирането на химични съединения си е сложна задачка и ако ползвах няколко неща, щях да чета и извън техните описания кое с кое може да се комбинира.
Да, със сигурност, но там поне е минимумът.
Днес си взех 4-та опаковка ниацинамид и първата ми на Марин Хиалуроникс. Ще го видим как ще е. Жалко, че няма ретиноли в Дъглас, дано пуснат скоро. Нещо не ми се дават пари за доставка Grin Някой пробвал ли е тяхна слънцезащита или фдт?

# 430
Благодаря на всички за съветите! Ще докладвам.
Х.Т, и аз на твое място бих се опитала да го заменя. Нещо не е както трябва.
Благодаря,писах им,чакам отговор.

# 431
Ако ниациамид не работи при вас какво подобно взимате?

# 432
Засега просто не го слагам всеки ден. Дадох си почивка от него. Хремава съм и взех, че се наплесках, ненапразно казват, че кожата трябва да е здрава. Отделно, от него се изпъпчих 😞
Пак питам, някой с фийдбек за Hylamide Pore Control?

# 433
Смятате ли, че е добър вариант за начинаещ със серумите, особено вит. Ц - ascorbil tetrasopalmitate solution 20% in vitamin F или acerbic acid 8% + alpha arbutin?
Получих препоръка назад да започна с ниска съдържание на вит. Ц
Или тотално съм се заблудила в избора?
31 г, нормална с мазна на тзоната кожа.

# 434
Как се мажете Ресверитол? Пробвам го от няколко дни след ХК и ниацинамид и се получава кир ефект ако търкам, ако само потупвам е ок, но самия ресверитол седи като мазне капки по кожата ми, дори не е филм и според мен като си легна отива на чаршафите.

Общи условия

Активация на акаунт